Teknologi av den sjarmerende egyptiske dronningen sminke | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Teknologi av den sjarmerende egyptiske dronningen sminke

Den store dronningen Cleopatra i regjens dager laget en liste over kosmetiske oppskrifter for kvinnene i landet hennes. Makeup i egyptisk stil er fortsatt brukt i dag. Egypterne gjorde sminke for å skape skjønnheten i bildet. Som sminke ble det brukt sot, kobbersulfat, malakittflis, alabaster, honning, henna, irisjuice, vegetabilske oljer, lotusjuice og vannlilje.

I det 21. århundre er det rikelig med kosmetiske produkter, du kan lage en spektakulær sminke i salongen eller hjemme. Sminke i egyptisk stil - et lyst bilde av en grønn eyed brunette. Paletten består av en grønn, svart og blåaktig nyanse, dekorert med sølvfarger eller gyldne glitter.

Forberedelse av ansiktet for sminke av den egyptiske dronningen

Først av alt må ansiktshuden rengjøres og avfettes. Gjør øyenbrynskorreksjon, om nødvendig.

Deretter bør du velge stilen:

 1. Arabesque;
 2. Klassisk egyptisk.

Arabesque

Stilen til den egyptiske dronningen vil gjøre fra enhver jente en dronning av en fest, vil trekke oppmerksomheten til menn og vil ikke tillate å lede en kveld alene.

betyr:

Teknologi av den sjarmerende egyptiske dronningen sminke
 • tonal basis;
 • pulver;
 • eyeliner (svart blyant);
 • øyenbryn skygger;
 • øyenskygge pearly (bakt med sparkles);
 • mascara;
 • leppestift av mettet farge.

På det rensede ansiktet er det brukt tonal basis, det er mulig å bruke vitaminisert. Et jevnt lag påføres grunnlaget og pulveret. Øyenbrynene er litt farget med skygger av egnet farge - svart eller brunt. Ideelt sett vil det bli ødelagt hvis du har formen på en panne.

Øyne - det viktigste øyeblikket av sminke av den egyptiske dronningen. Mal det øvre øyelokket med perlefarger. Etter dette, sirkel øyenvippene med øvre og nedre linjer med en lys svart penn eller øyeliner, uten å koble dem. Lag i øvre århundre et hjørne "Feline" øyne. Rikelig, gjelder i flere lag svart mascara.


På naturlige linjer, bruk en leppestift av tett konsistens. Egyptisk sminke kan gjøres ikke bare for brunetter, farger, valgt i henhold til fargen på huden og håret.

Classic Egyptian Step-by-Step Makeup

Teknologi av den sjarmerende egyptiske dronningen sminke

Dronningens klassiske stil er forskjellig fra arabisk med fargene på dekorative kosmetikk. Lipstick - utelukkende rød. Mascara og øyenbryn skygger er nødvendigvis svart. Blyant for øyne - hvit og svart. Øyenskygge-lilla, bronse, grønn, smaragd eller gylden. Tonal krem ​​og pulver-mørk skygge.

Fra decollete til panne er et jevnt lag av krem ​​og pulver spredt over huden. Utvalgte skygger dekker øvre øyelokk og trekker en ciliary linje av nedre øyelokk.

Ved hjelp av eyeliner er det nødvendig å gi klarhet til linjen i det nedre øyelokk.


Linjen på øvre øyelokk er mettet med blyant.

I hjørner av øynene må du tegne en tynn linje med en hvit blyant. På det indre hjørnet av øvre øyelokk skal du bruke en gylden eller sølvskinne. Gjør forsiktig øyenvipper med mascara i flere lag, og de bør ikke holde seg sammen. Lips dekke med lys rød leppestift uten øye konturering.

Nyttige tips

 • Hudpleie regler.

Åpne deler av kroppen bør ikke avvike fra ansiktet i tonalitet, slik at kroppen er dekket med solarium eller solarium;

 • Ansiktspleie.
Teknologi av den sjarmerende egyptiske dronningen sminke

Ansiktets kontur bør nærme seg den ovale, og hvis ansiktet er firkantet, må du korrigere hakenes linje med tonale midler av mørke nyanser. Mjuk konturen ved å forsiktig skygge tonalen med en pensel eller svamp;

 • Egyptisk sminke for øynene.

Tegn piler for øyne av forskjellig lengde og tykkelse. Bruk bare klare linjer. For å få kosmetikkene til å ikke flyte og ikke smøres, velg bare høykvalitetsprodukter. Hvert lag av slagtekroppen skal tørke godt;

 • Fargen på leppene varierer fra naturlig farge til lys rød. Oransje brukes ekstremt sjelden;
 • Skygger er valgt i henhold til øynets farge: for brun - lilla, gylden, for grå - grønn, brun, for grønnøser, rosa, for blå - mørkegrå, svart.

Øyne - et symbol på lidenskap, visdom, snillhet og skjønnhet. Stilen du velger, vil vise essensen din til andre. Inkluder fantasi og eksperiment.

Bruk tips for å bruke sminke trinn for trinn og være attraktivt alltid og overalt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

60 + = 61