Ozonterapi | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Ozonterapi

Ozonterapi – en ny drogfri men mycket effektiv behandlingsmetod som har virusocidal, bakteriedödande, svampdödande, antihypoxisk, avgiftning, cytostatika och immunmodulerande effekter. Denna behandlingsmetod har en mycket hög tolerans och nästan inga biverkningar.

Ozonterapi

Ozonterapi har också en patogenetisk effekt, vilket bestäms av en mycket hög nivå av oxidationsreduceringspotentialen för ozon.

Denna effekt ger en dubbel verkningsmekanism: den första – systemisk och metabolisk mot cellmembran och protein-lipid plasma komplex, vilket leder till en ökning av PO2, syntes och transformation av aktiva biologiska medel, såväl som för att förbättra syretransportfunktionen i blod reologi och uppreglering av i immunkompetenta celler.

En sådan behandlingsmetod som ozonterapi används i många grenar av medicin, främst inom kirurgi, neurologi, terapi, gynekologi, urologi och dermatologi, och ozonbehandling i kosmetologi har blivit utbredd.

Ozonterapi i kosmetologi av XXI-talet

Modern medicinsk vetenskap, som syftar till att skapa ny teknik, utvecklas i en enorm hastighet. Det utökar sin gränserna för det möjliga, komma med ny teknik och samtidigt förbättra gamla behandlingsmetoder som inte bara kan upptäcka sjukdomen på kort tid, och är mycket effektivt för att behandla dem, men också för att förhindra utvecklingen av olika sjukdomar i ett tidigt skede, och därmed öka livskraften i kroppen.

Det skulle vara märkligt om ozonoterapi inte användes i kosmetologi, eftersom denna metod är en av de mest progressiva. Metoden för behandling med ozon uppfattades som ganska effektiv på grund av ett antal användbara egenskaper: syrebildning, hudskydd, förbättring av mikrocirkulationen och energiförsörjning till celler, vilket leder till tillräcklig näring och förbättrad metabolism.

Olika kosmetiska problem såsom akne, acne, rosacea, rynkor, håravfall, allergier, fetma och celluliter är en direkt återspegling av tillståndet i kroppen, så behandla dessa problem är inte bara nödvändiga från utsidan, men även inne. Läkare och kosmetologer har länge erkänt ozon som ett unikt läkemedel som återställer och bevarar hudens hälsa och naturliga skönhet.

Ozonmetoden för att behandla brister maskerar inte dem men normaliserar och stimulerar naturliga funktioner och självständigt arbete.

Ozonbehandling av hår och fetma

Ozonterapi

Ozonbehandling för hår är mycket användbar: denna procedur återställer rötterna och hudcellerna
huvud, levererar dem med syre. Syre stimulerar och förbättrar hårets struktur och därmed återställer hälsan.

Ozonmetoden påverkar hårbotten med en mycket aktiv syreform, vilket förbättrar blod och syreförsörjning till huden. I allmänhet stimulerar denna teknik immunsystemet, har antiinflammatoriska effekter och tar bort toxiner från kroppen.


Ozonmetoden bidrar också till att klara håravfall. Detta beror på att skadliga ämnen i kroppen överstiger deras normer, och ozon minskar denna nivå, vilket bidrar till att minska håravfall, förbättra sin struktur och stimulera rötterna att växa nya.

Efter 1-2 sessioner av ozonbehandling kommer du att märka en märkbar skillnad, eftersom ozon praktiskt taget från den första applikationen tränger in i hårsäckarna och matar in dem från insidan och dödar också patogena bakterier.

Men ozonmetoden för hår har dess kontraindikationer:

 • hypertyreoidism;
 • Hemorragisk stroke;
 • Tidig period efter olika interna blödningar;
 • trombocytopeni;
 • Akut alkoholförgiftning;
 • Allergi mot ozon;
 • Dålig blodkoagulering;
 • Hjärtinfarkt;
 • Sjukdomar i sköldkörteln;
 • Känslighet mot konvulsioner.

Ozonterapi för viktminskning

Ozonterapi

Denna metod hjälper inte bara till att gå ner i vikt, men också att föryngra och strama huden på kroppen. Hela proceduren ser något ut så här: Blanda ozon och syre och injicera det i cellerna.

Hela huvudprocessen börjar där: toxiner släpps, cellerna levereras med syre, fettföreningar börjar splittras, och även neutralisering av fria radikaler börjar, vilket leder till att åldringen saktar ner och huden stramas.


Problemområdena börjar klara och släta, “orange peel” och flabbiness försvinner. Resultatet efter sådana förfaranden börjar bli märkbart efter 10-15 sessioner i cirka 40 minuter.

Om patienten beslutar att använda ozon som det enda sättet att gå ner i vikt och bli av med celluliter och slappa områden, experter rekommenderar i allmänhet att kombinera med ozonterapi med andra behandlingar, såsom massage och ultrazvukovoy- och mesotherapy. I grunden bantning ordinera en kurs av 10 sessioner, efter 4 sessioner blir synliga resultat: kroppsfett börjar smälta.

Många kvinnor väljer ozonmetoden för viktminskning i stället för de vanliga dieterna, just för att de kan välja ställen där de ska gå ner i vikt mer eller mindre, och med hjälp av dieter är det omöjligt. Detta är den största fördelen med ozonmetoden för att bekämpa fetma.

Kontraindikationer ozon för viktminskning:

 • hypotoni;
 • Akut pankreatit
 • hypertyreos
 • onkologi
 • Inre blödning
 • Glipoklikemiya;
 • trombocytopeni;
 • Akut alkoholförgiftning;
 • Allergi mot ozon;
 • Dålig blodkoagulering;
 • Hjärtinfarkt;
 • Gipokaltsiomiya;
 • Sjukdomar i sköldkörteln;
 • Känslighet mot konvulsioner.

Användningen av ozonbehandling hemma

Ozonterapi

Ozonbehandling hemma är användningen av olika ozonisatorer och
hydromassrar för badet, där det finns en funktion av ozonering. Detta gör att du kan förbättra tonen, förbättra din hälsa och minska kroppsfett och celluliter.

Använda Hydro med vatten ozone tillåter bara tre skönhetsbehandlingar, inklusive massage, hydroterapi och ozonterapi som kan förbättra strukturen och färgen på huden och avlägsna döda celler mätta med syre, vilket gör huden smidig och mjuk.

Ozonbehandling för gravida kvinnor

Under graviditeten med förkylning kan en kvinna tillgripa ozonbehandling. Dessutom är förfarandet användbart för att stärka immuniteten, eftersom stark immunitet kommer att förstöra alla virus och infektioner före infektion i kroppen.

Detta gör förfarandet användbart för gravida kvinnor. Ozonterapi praktiseras av kvinnor som ligger på randen av missfall, vilket hjälper henne att rädda graviditeten. Vid problem med njurarna, hjärtat, leveren, under graviditeten rekommenderas att behandlingen med ozon ska påbörjas. Använd denna procedur för behandling av kronisk gynekologisk och akut sjukdom.

Fördelar med ozonbehandling är många, men innan du börjar ozonåtervinningen, rekommenderar vi att du konsulterar med en specialist!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

49 + = 55