Este consumul de oregano și cimbru permis în timpul sarcinii? | pangudownloads.com
Sunt mama!

Este consumul de oregano și cimbru permis în timpul sarcinii?

Oregano este o planta perena care seamana cu un tufis in forma. Apare aproape pe întreg teritoriul Eurasiei, înfloresc toată vara - de la începutul lunii iulie până la începutul lunii septembrie. Până la sfârșitul lunii septembrie, tufișul copt este acoperit cu semințe, oregano "trimite" pe urmașii săi și adoarme pentru iarnă.

Beneficiile plantelor

Această plante are un efect benefic asupra sănătății femeilor, se utilizează pentru a trata multe boli ginecologice - ajută la restabilirea ciclului menstrual, iar în timpul menopauzei elimină simptomele neplăcute: reduce blocajele de maree și reduce leziunile de dispoziție. Pentru aceste proprietăți, ea a primit un al doilea nume - placa de bază.

Se folosește:

Este consumul de oregano și cimbru permis în timpul sarcinii?
 • pentru îndepărtarea colicii intestinale;
 • cu durere in vezica biliara;
 • cu boli ale stomacului și ficatului;
 • ca agent expectorant și antipiretic.

Cum să folosiți oregano în timpul sarcinii, deoarece - judecând după a doua denumire - această plante ar trebui să afecteze în mod favorabil starea generală.

Pot folosi oregano în timpul sarcinii?

Ca remediu intern, oregano este deja inacceptabil în timpul sarcinii în perioadele de început. Acționând ca antispastic în mușchii netezi, se poate intra în uter, în ton și provoca sângerări uterine puternice. Efectul său este la fel de eficient în perioadele timpurii și târzii.

Este consumul de oregano și cimbru permis în timpul sarcinii?

Dacă femeile sunt obișnuiți să-și rezolve problemele cu ajutorul bujiilor și ceaiurilor verzi cu acest ingredient, este necesar să renunțe complet la acest obicei înainte de nașterea bebelușului.

Oregano restabilește ciclul menstrual, dar de îndată ce întârzierea este de 2-3 zile și există o suspiciune minimă de sarcină - nu mai este preparată. Acționează rapid - conține fitohormoni - iar detașarea oului fetal are loc cu fulgere rapidă. cauza „Ambulanta“ nu poți să faci asta.

În trimestrul I de la contactul cu placa de bază este necesar să refuzați complet, nici măcar să colectați într-un buchet, dacă vă aflați pe teren.

Dacă nu puteți, dar într-adevăr doriți să

Femeile gravide au unele ciudățenii - ar putea dori ceva atât de mult: "Ca în ultima zi". Dacă o femeie a folosit pentru a bea toată viața la cea mai mică stare de rău, ceai cu oregano, în timpul sarcinii de la acest obișnuit să renunțe din greu.

În trimestrele II și III, când doriți cu adevărat să vă simțiți aroma preferată, este permisă utilizarea oregano extern. Dar acest lucru se poate face numai în cazul în care tonul uterului nu a fost ridicat, sarcina este absolut bine, nu există nici o teamă pentru starea și amenințările ei întreruperea timpurie.

Infuzia de placa de bază de spălare pentru a uniformiza culoarea pielii si elimina umflatura - in timpul sarcinii din cauza modificărilor hormonale pielii de multe ori arata nesănătoase.

Este consumul de oregano și cimbru permis în timpul sarcinii?

Dacă suferiți atacuri frecvente de cefalee, părul se spală cu un decoct de oregano. Nu permiteți măști
pe baza acestei plante - în timpul procedurii, substanțele active din perfuzie, deși o cantitate minimă, pot fi absorbite în sânge.

Atunci când primele simptome de răceală sunt utilizate placa de bază ca un mijloc de aromaterapie. Se pulpează în pulbere și își respiră aroma - ajută la curățarea tractului respirator superior și distruge „Ocupat“ flora lor patogena.

Nu utilizați bulion pentru clătire cu inflamație a cavității bucale - gingivită, stomatită, amigdalită. Un faringe - altul devine in mod necesar intr-un stomac, iar actiunea la oregano este foarte eficienta si rapida.

Nu vă puneți în pericol sănătatea și viața copilului dvs. din cauza propriilor dvs. ciudățenii. Chiar dacă doriți să vă amintiți parfumul preferat, este recomandabil să așteptați 9 luni. În perioada postpartum, bujorul acestei plante va ajuta la întărirea lactației și va avea un efect pozitiv asupra corpului bebelușului, oprindu-se manifestările alergice.

cimbru

Thymusul este o iarbă joasă pe termen lung, iar pășunile sale ocupă zone semnificative în zonele de deșert. Înflorit în iunie și iulie. Proprietățile medicinale ale plantei au fost evaluate de medicina oficială - este o componentă a medicamentelor pentru tuse - "Pektusin" și "Pertusin".

Medicamentul tradițional folosește pe scară largă cimbru în tratamentul:

Este consumul de oregano și cimbru permis în timpul sarcinii?
 • astm;
 • tuberculoza;
 • tuse convulsivă;
 • atonia intestinului;
 • reumatism.

Este inclusă în taxele pentru eliminarea oboselii cronice și eliminarea depresiei și a nevrozelor, clătirea cu cimbru elimină respirația urâtă.

Ceaiul cu cimbru este extrem de util pentru bărbați - restabilește potența, promovează prelungirea timpului de contact sexual. Uleiul esențial de cimbru este un afrodisiac masculin. Cimbru este recunoscut și culinar - este folosit ca un condiment. Vasele cu aditiv suculent sunt absorbite mult mai ușor și nu provoacă flatulență.

Cimbrul în timpul sarcinii

În compoziția plantei medicinale - un depozit de substanțe utile.

La analiza chimică se pot aloca:

 • vitaminele din grupa B și acidul ascorbic;
 • caroten;
 • gumă;
 • timol;
 • amărăciune;
 • acizi organici;
 • taninuri.
Este consumul de oregano și cimbru permis în timpul sarcinii?

În plus, această plantă este un antiseptic și nu are efect asupra mușchiului neted.

Cimbru este una dintre plantele medicinale care pot fi utilizate în timpul sarcinii de la prima la ultima zi - desigur, cu anumite restricții. În timpul sarcinii, medicamentele pe bază de materii prime sintetice sunt periculoase - fiecare dintre ele are un efect secundar, care afectează dezvoltarea fătului.

Thymusul din această parte este absolut inofensiv.


Femeile gravide îl injectează în terapie pentru următoarele boli:

 • astm bronșic;
 • răceli sau infecții virale cu infecții ale tractului respirator superior;
 • stomatită;
 • scabie;
 • dermatită;
 • Reumatismul, însoțit de durere în articulații - perfuzia sa este utilizată pentru comprese.

Dar utilizarea cimbrului trebuie abordată cu prudență. Ca și administrarea de medicamente, administrarea orală a decocturilor poate provoca consecințe nedorite.

Efectul secundar al cimbrului

Este consumul de oregano și cimbru permis în timpul sarcinii?

Medicii spun: "În lingură - medicină, în ceașcă - otravă". Este imposibilă vindecarea plantei fără
restricții.

Dacă zilnic, și nu numai în cazurile de simptome de răceală, ceai de ceai cu cimbru, tensiunea arterială poate crește peste normal.

Când există o istorie a fibrilației atriale, a cardiocicrului și a altor boli asociate cu tulburarea sistemului cardiovascular, utilizați medicamentul cu prudență.

Nu puteți intra în terapia cimbrului sau puteți savura ceaiul parfumat cu probleme cu glanda tiroidă și întreruperea sistemului endocrin. Trebuie avut în vedere că, în apariția diabetului și a hipotiroidismului, predispoziția ereditară are o importanță deosebită, iar în timpul sarcinii riscul de manifestare „Inactive“ procesele patologice cresc. Terapia cu cimbru utilizarea acestor boli se pot trezi.

Nu abuzați decocțiile în bolile cronice ale sistemului genito-urinar, în special periculoase dacă există urolitiază. Concrementele sub influența unei plante medicinale se pot mișca. Când purtați un copil, puteți fi tratat cu cimbru. Oreganul în timpul sarcinii, ca mijloc de uz intern, este contraindicat complet.

Atunci când utilizați orice plante medicinale în terapia oricărei boli în perioada critică - purtarea fătului - o femeie trebuie să consulte în mod necesar un ginecolog.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 3 = 6