Bagaimana untuk menanam hiasan dan pakaian anak patung dengan bantuan band getah? | pangudownloads.com
Tangan dibuat

Bagaimana untuk menanam hiasan dan pakaian anak patung dengan bantuan band getah?

Hari ini kita akan bercakap tentang bagaimana untuk menenun pakaian untuk anak patung Barbie atau Bratz band getah. Baubles bulu adalah sangat mudah dan menyeronokkan.

Untuk ini kita perlukan:

Bagaimana untuk menanam hiasan dan pakaian anak patung dengan bantuan band getah?
 • satu set band getah kanak-kanak khas untuk menenun;
 • cangkuk,
 • pengikat;
 • Mesin tenunan dalam teknik ini.

Mesin adalah pilihan, tetapi ia memberikan keselesaan dan kelajuan proses. Semua ini boleh dibeli di mana-mana kedai untuk kerja-kerja tenun, hypermarket dan juga laluan bawah tanah.

Untuk menenun pakaian dari band getah untuk anak patung, satu paket pita getah akan cukup.

Anda boleh membeli set berbilang warna atau beberapa monokrom jika anda ingin mengikat pakaian motley atau pakaian dengan tali.

Pada cincin satu cincin satu warna, 86 tali getah akan keluar, untuk versi berwarna-warni 72 diperlukan untuk pangkalan dan 14 untuk tali pinggang. Gaun perhiasan yang diperbuat daripada tali elastik dengan ikat pinggang untuk anak patung akan kelihatan lebih hebat dan lebih cerah, yang, tidak diragukan lagi, akan menyenangkan anak perempuan anda. Hari ini kita akan merajut rantaian utama dengan band getah kuning dan biru.

Arahan langkah demi langkah untuk membuat sepanduk

Untuk melakukan semuanya dengan betul, anda perlu meletakkan kedudukan alat dan mesin dengan betul, khususnya: jawatan dari sisi separa terbuka harus melihat ke arah yang bertentangan dari anda, dan baris tengah pada satu lajur berada di depan sisi.

Kami akan menambah gusi warna dalam proses berpasangan:

 • tiga pasang pautan kuning ditempatkan di baris tengah pada sektor No. 1, No. 2, No. 3;
 • selanjutnya kita menyimpulkan 2 pautan dari lajur №3 cawangan pusat dalam lajur №3 baris ketiga;
 • Kami mengenakan cincin dalam empat pusingan pada petak tengah pada lajur kelima, mengulangi prosedur untuk lajur 4 dan 5.

Bagaimana untuk menenun sebahagian besar pesona anak patung?

Sekarang pergi terus untuk mencipta produk kami, sebelum menggunakan mesin. Kami mengalihkan elemen terikat kami pada cangkuk simpanan. Berhati-hati lulus ke dalam lajur nombor 1 baris kedua dan lepaskan lajur tengah nombor 3, dan kemudian kita menyambung semula pautan dari nombor baris 1 ke cangkuk dan melepaskan mesin dari gelung. Kami meneruskan semangat yang sama dan mewujudkan satu lagi unsur yang sama.

Pra-lepaskan mesin kami dan mulakan kerja lagi:

Bagaimana untuk menanam hiasan dan pakaian anak patung dengan bantuan band getah?
 • Kami meletakkan mesin kami supaya bahagian terbuka lajur kelihatan dari anda;
 • Sekarang kita melemparkan 18 keping band getah kuning pada tingkat ketiga yang lebih rendah, berpasangan dalam dua lapisan;
 • pada baris angka 1 kami mengenakan pautan warna kuning dengan cara yang sama dalam dua peringkat;
 • ambil ringlets dari baris lajur ketiga # 1 dan lontarkan butang nombor 4 dari tier kedua, sama seperti yang kita ulangi untuk lajur 3 tier ketiga dari lajur nombor 4 sektor pusat.

Untuk tali pinggang pada loket untuk anak patung, kami menggunakan warna biru. Kami menyusun 14 tali getah biru berpasangan di bahagian tengah.

Untuk menenun gantungan pakaian kami, kami menyusun satu unit kuning di pangkalan, mengetatkan ketat. Bahagian produk ini perlu, jika tidak, tidak akan ada cincin untuk cincin utama.

Sekarang kita beralih kepada penciptaan lapisan melintang. Kami membuang pautan ke seluruh, pusingkan setiap getah dua kali dan ketatkannya ke lajur No 5 dari peringkat pertama dan ketiga. Kita mesti menenun dengan teliti dan jangan ketinggalan baris. Kami mengambil jalur elastik, membungkus empat separuh giliran, dan selepas itu ia perlu membuang segitiga. Tanpa memutar, buat tiga segitiga berikut.

Kini kembali ke item yang telah kami buat. Kami mempunyai empat gelung, dua daripadanya (yang lebih pendek) perlu dibuang pada lajur pertama yang terletak di peringkat pertama (dari atas), kita mengikat dua gelung lapisan panjang pada lajur kelima baris No 1. Kami mengulangi prosedur untuk perincian tambahan pada baris ketiga.

Bagaimana untuk menanam hiasan dan pakaian anak patung dengan bantuan band getah?

Kami menghidupkan benang kami di sebelah yang salah dan terus menenun. Kami mengambil jalur anjakan kuning dan kami melontarkan lajur pertama tier tengah, kami bertukar menjadi empat lilitan.

Menggunakan cangkuk tambahan, ambil dan tarik cincin atas, sebelum dipintal, tarik bahagian atas dan lemparkan pada lajur baris pertama. Seterusnya, anda perlu melakukan perkara yang sama untuk baris ketiga dengan pautan seterusnya.

Kini anda perlu merangkul pautan biru dua kali dan menarik tarik pada lajur kedua garis tengah. Oleh itu, anda perlu mengikat garis pusat sepenuhnya hingga akhir. Setelah mencapai ruang terakhir, kami menjatuhkan empat unit biru secara berpasangan dalam arah yang berbeza.

Kami meneruskan untuk mencipta petak pertama dan ketiga. Ini sama dengan bahagian sebelumnya. Untuk menamatkan tier, pilih dua unit kuning untuk penetapan seterusnya tepi-tepi baris. Kami memajukan salah satu unit ke lajur 1 tier pertama dan mengikatnya ke simpul. Juga kami tiba dengan hujung baris ketiga.

Kami menghias produk kami dengan tali pinggang

Bagaimana untuk menanam hiasan dan pakaian anak patung dengan bantuan band getah?

Jika anda berpuas hati dengan hasilnya, anda boleh mengeluarkan produk dari mesin. Tetapi lebih baik menghiasi rantaian utama -
Buat tali pada pakaian gusi anda. Untuk tali pinggang, cukup untuk menambah beberapa elemen biru berpintal ke pinggang kecil pakaian.

Kerja kami selesai, kami berjaya mencipta hadiah yang menakjubkan untuk seorang puteri kecil.


Pakaian ini pasti akan menggembirakan anak anda.

Di samping itu, anda sendiri boleh menunjukkan seberapa cepat menenun pakaian mini yang diperbuat daripada getah.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 25 = 33