Начини да се ослободите мишева у стану | pangudownloads.com
Удобна кућа

Начини да се ослободите мишева у стану

Немојте бити изненађени ако морате да се суочите са проблемом како се бавити мишевима у градском стану. Ови “станари” могу се решити чак иу суперелитном становању.

Начини да се ослободите мишева у стану

Мала, паметна, покварена – они су у могућности да продиру кроз најмањи размак у комуникацији и изолацији, попну на било који спрат дуж кабла лифта лифта или водонепропусну заштиту спољашњих панела. Најчешће, морамо да се боримо против мишева са мајсторима високих зграда – ови сисари се узгајају у жбуку за смеће.

Потпуно да закључимо мишеве могуће је само изазвати или назвати СЕС, али врло често станари се плаше да се прибегавају помоћи ове услуге – код многих постоје кућни љубимци и алергија у анамнези. За грађане са поливалентном алергијом након темељне дезинфекције, просторије ће бити неадекватне за дугорочни боравак.

Да ли постоји поуздан начин како се ослободити мишева у стану?

продирање мишева у стан

Неопходно је сазнати како глодари улазе у стан и затворе.

Потребно је испитати:

 • вентилација – затворите вентилационе шахтове са фином мрежастом мрежом;
 • постоље – да цементирају све пукотине, чак и ако изгледају безвредни;
 • проверите да ли су комуникације безбедно изолиране;
 • у прозорским оквирима нема слотова, уколико још нису инсталиране структуре профила и кућиште.

Посебну пажњу треба посветити простору испод купатила, покривачу лође или балкона, складиштење оставе. Уколико су продавнице хране за зиму ускладиштене на балкону, такође треба прегледати – понекад се гнијездо миша доводи у кућу заједно са жетвом са дацха.

Присуство непозваних гостију може предложити њихов излучак, ситне пелете или грудвице гњечених производа, ткива или папира.

Само када су затворени начини повлачења и секундарне пенетрације, можете размишљати како се заувек ослободити мишева у стану?

Средства од мишева у стану

Древна метода борбе против глодара. Највише “Древни значи” борити се са глодавцима – својим природним непријатељима. Да бисте извукли мишеве из стана, можете имати мачку.

Ова метода није погодна за све. Кућном љубимцу треба пажња и пажња, ако власници оду у дуго времена, то ће бити досадно. И не свака мачка жели да ухвати миш – ретко се налази у мачкама у мору у урбаним условима.

Немојте започети и домаћу сове – ова метода понекад саветује и људе у стану где се миш успоставио. Птице у односу на глодаре су пуно поузданије од мачака и помоћи ће ухватити миш, као и ослобађање штеточина заувек, али њихово брига је довољно компликовано, а ноћу је скоро немогуће спавати.

Ако се мачка може узети “Неко време”, сова то не учи – птица мора потпуно да се прилагоди у соби, тек онда ће почети ловити. Метода са животињама се стриктно не препоручује људима који имају алергије на косу мачака или пухице птица.

Моусетрапс. Да бисте ухватили сиве госте, можете користити моусетрап.

Долазе у различите врсте:

Начини да се ослободите мишева у стану
 • уобичајено – миш је убијен када зграби мамац;
 • Хумане – направљене у облику кавеза;
 • лепак за миш.

Као мамац, боље је да не користите сир – и поред бројних пословица и изговора, сир мишева није превише атрактиван. За њих, мирис сланине, масноће или маслаца, који се могу замазати на хљебу, много је пријатнији.

Како можете да ухватите миш у стану без кишобране?

Прилично поуздана замка – поллитрена обрнута стаклена тегла, под вратом од којих је, с једне стране, постављена кованица на ивици. На дну тегла морате проширити слој уља. Миш се пење у теглу, уздиже се на задње ноге како би лизао мамац и заробљен је.

Метода са конзервом и хуманом мишевином је много поузданија него са уобичајеним уређајем за хватање глодара. Брзо савладају науку тако да приступе мамцу, да полуга не реагује.

Метода са лепком миша не одговара свим људима. Гледајући мишеве који се лепе на површини, који се жалосно пишу, нису сви способни да одлуче да их униште.

Такође треба напоменути да се уз помоћ замки мишева може ослободити само када је приступ стенама глодара потпуно затворен.

Отров. Хемијска индустрија у свом арсеналу има довољно отровних агенаса да помогне у уклањању глодара.

Али у условима градског станова, није препоручљиво користити отров.

 1. Глодари одмах не умру. На ногама или вуну, они могу пренети честице тровања на производе или ствари које људи користе;
 2. Метода није погодна ако постоје кућни љубимци или мала деца;
 3. Миш, једен отров, може умрети на неприступачном месту, а потом од кадавског мириса теже ће се ослободити него од глодара.

Ако одлучите да користите ову методу са отровом, морате запамтити сва места на којима се она користи, и пажљиво обрадите стан када глодари умру.

Модерна метода. Лако се уклања глодари у затвореном простору помоћу ултразвука. Тренутно, такав уређај може се наћи у продавници кућних апарата или писан на Интернету. После куповине звучног репеллер-а, чак ни не треба размишљати о изолацији могућих начина сиве пенетрације “Гости” – на овим пролазима напуштају кућу.

Недостаци методе:

 • Скупа инсталација;
 • Није погодно ако постоје и други љубимци.

У врло ретким случајевима власници реагују на ултразвук, а то може довести до озбиљних проблема са кардиоваскуларним системом. Ако се главобоља почне након прикључења уређаја, деца су чудна, имају нос у крви, замка треба искључити.

Фолк рецепти од мишева у стану

Који су мишеви у пламену града? Оштри необични мириси.

Поред окретних плоча и на полицама са производима, можете поставити:

Начини да се ослободите мишева у стану
 • свеже листове менте;
 • газни тампони импрегнирани са амонијаком;
 • леаф залива;
 • семе црног рода;
 • суво танси;
 • лековита камилица;
 • посуду са оцетном есенцијом.

Посљедње средство није препоручљиво ако су дјеца мала дјеца. На шта се плаше мишеви је пепео.

Такође се може налазити у наводним местима “Миш” стазе. То изазива јаку алергијску реакцију код глодара.

Још један прилично брутални народни метод је ставити две чиније на приступачно место: брашно помешано са алабастером и водом. Када су мишеви пуни брашна са гипсом, желе да пију. Након што се жеђа угаси, алабастер ће се очвршћавати у стомаку и изазвати опструкцију црева.

Исти проблеми код глодара ће узроковати пљускану плуту, прекомјерану са сланином. Налази се око рупа.

Постоји пуно ефикасних начина за борбу против глодара, увек је могуће пронаћи прави избор за себе. У сваком случају не би требало да преузмете позицију: “Да ли се бојим мишева?” Радије бих их хранио, прикрио их, ставио их у теглу … “. Присуство сивих глодара у стану је веома опасно. Њихов излучак изазива алергијске реакције, сами мишеви трпе опасне болести, на пример, хеморагијску грозницу и салмонелозу. Мишеви покварају одећу и ствари, угризе жице, крше изолацију комуникација.

Ако желите да се дружите са породицом миша, њихове представнике треба купити у продавници кућних љубимаца. Сиве мишеве је потребно извадити из собе. Ово је неопходно ради очувања здравља.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

7 + 1 =