Hvordan finne den rette motivasjonen for jobben og fortell om det når du starter et nytt selskap? | pangudownloads.com
Arbeid og karriere

Hvordan finne den rette motivasjonen for jobben og fortell om det når du starter et nytt selskap?

I noen tilfeller er vi tvunget til å se etter en bestemt motivasjon til å jobbe. For eksempel, etter en aktiv ferie eller en lang helg, når det absolutt ikke er noe ønske om å dykke først og fremst i papirer og trykke på problemer. I tillegg, når du setter opp et nytt selskap, er det veldig viktig å motivere den potensielle arbeidsgiver med tilstrekkelig motivasjon, noe som kan være ganske vanskelig å beskrive.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du gjør det riktig, for ikke bare å overbevise deg om behovet for arbeid, men også for andre at du er en ideell kandidat for ledig plass.

Hvordan finne den rette motivasjonen for arbeid?

I en situasjon der du absolutt ikke vil stå opp tidlig om morgenen og gå til et tett kontor, anbefaler psykologer deg å se på listen over de rikeste menneskene i verden. Og hvis du ikke er der, ta deg i hånd og umiddelbart gå til tjenesten. I mellomtiden er denne metoden mer av en vits enn en ekte teknikk for å få deg til å jobbe.

Det er mye bedre å bruke en av følgende måter å motivere deg til å jobbe med:

Hvordan finne den rette motivasjonen for jobben og fortell om det når du starter et nytt selskap?
 • Hvis du står overfor en kompleks og besværlig oppgave, som du ikke vil starte i det hele tatt, er det nødvendig å dele det i små deler, oppfyllelsen av hver av dem vil være en liten seier for deg. For å gjøre dette, planlegge fremover og velg flere trinn. På hver av dem må du bestemme målet du vil streve for. Deretter, etter å ha fullført en av komponentene i hovedoppgaven i løpet av arbeidsdagen, ikke gå umiddelbart til neste, bli distrahert av andre ting eller bare slapp av. Så du vil ha tid til å nyte oppnåelsen av målet ditt. Når følelsen av selvtillit tilfredsstiller seg, kan du fortsette med stor glede og interesse for å føle deg selv nødvendig og viktig igjen;
 • Ikke la deg være engasjert i noe annet. Når latskap begynner å seire, legg en stol i midten av rommet i en tilstrekkelig avstand fra noen gjenstander, sett på den og si mentalt: “Eller jeg begynner å gjøre jobben min, eller jeg sitter her og jeg går ikke hvor som helst”. Bare noen få minutter med total inaktivitet, og du vil ikke være vanskelig å motivere deg selv til å jobbe;
 • Det er en annen enkel og effektiv måte. For ham trenger du et kort kort eller noen få mynter. Tenk deg at hvert kort eller mynt er et viktig aspekt av livet ditt: ektefelle, foreldre, barn, bror eller søster, elskede bil, interessant hobby, kjæledyr og så videre. Alle disse elementene må tas i hånd og sprinkles rett foran deg på gulvet. I dette tilfellet, mentalt, må du forklare for deg selv at du har mistet alt på grunn av din latskap og uvillighet til å jobbe;
 • Hvordan finne den rette motivasjonen for jobben og fortell om det når du starter et nytt selskap?Hvis du har nok viljestyrke, bruk denne enkle metoden. For hver utført oppgave tilordne deg litt oppmuntring, for eksempel, spis en deilig kake eller drikk en flaske øl. Hvis du ikke har gjort noe viktig, straff deg selv – gå til sengs uten middag eller se favorittfilmen din;
 • Endelig er den mest effektive måten å gi et løfte om å utføre viktig virksomhet til den person som har mening om deg, og om deg selv. Pass på at du først begynner å gjøre det som trengs, etter at du har tenkt på hvordan denne personen skal behandle deg.

Hvordan gjenopprette motivasjon til arbeid hvis du mistet det?

Alle de ovennevnte metodene vil fungere for deg bare hvis du ikke har lyst til å gå på jobb og engasjere seg i vanlig virksomhet i unntakstilfeller. Men hva skal jeg gjøre hvis en person generelt har mistet all interesse for utførelsen av sine oppgaver og absolutt ikke vil fortsette å jobbe i hans sted? I en slik situasjon bør du tenke på hva du vil og finne de spesifikke fordelene du får fra arbeidet ditt.

Det er bare fire ting som kan få oss til å jobbe i en bestemt posisjon:

 • penger;
 • interesse;
 • team;
 • aspirasjon til selvutvikling.
Hvordan finne den rette motivasjonen for jobben og fortell om det når du starter et nytt selskap?

Hvis du ikke er fornøyd med din lønn, er du ikke interessert i virksomheten din, du utvikler ikke i det hele tatt, og i tillegg verdsetter ikke laget, det er bare en vei ut – å gå og se etter et nytt sted. Fortsett å jobbe under slike forhold, uten at det er umulig, så du vil være i konstant stress, noe som kan ha en svært negativ innvirkning på helsen din.

I alle andre tilfeller kan du prøve å rette opp situasjonen.


For eksempel, hvis du jobber i et ungt og vennlig team som du ikke vil dele med under noen omstendigheter og få en anstendig lønn, men ikke har interesse for oppgavene du står overfor, kan du prøve å se på dem fra en annen vinkel. Ganske litt kreativitet, og du skriver ikke bare papirer, men dekorere dem kunstnerisk.

Hvordan korrekt å fortelle motivasjonen på enheten for arbeid?

Hvis du fortsatt bestemmer deg for å endre jobben din, må du fylle ut et detaljert CV og ta et intervju et par ganger. Korrekt formulert motivasjon for å jobbe i ønsket selskap er nøkkelen til suksess. Du bør interessere den potensielle arbeidsgiveren på en slik måte at han forstår at du er den viktigste og eneste kandidaten til den aktuelle jobben.

Fyll dette elementet i ditt CV, vær så ærlig og åpen som mulig. Hvis du trenger penger, så skriv. Ikke vær redd for å presse arbeidsgiveren, tvert imot, slik at du kan vise din oppriktighet og rettferdighet. Ikke nøl med å indikere at du er interessert i karrierevekst. Ingen god medarbeider vil ikke sitte på ett sted til slutten av livet, så arbeidsgiveren vil sikkert sette pris på ditt ønske om å utvikle seg.

Under et personlig intervju, prøv å etablere kontakt med personen du snakker med, pass på å se på øynene, smil så ofte som mulig.

Hvordan finne den rette motivasjonen for jobben og fortell om det når du starter et nytt selskap?

Svar på alle spørsmålene på fordelene, prøver å ikke tenke. Lang pauser mellom spørsmålet og svaret vil be arbeidsgiveren om å tro at du prøver å skjule noe. Ikke nøl med å stille spørsmål selv.

Målet ditt er å demonstrere motivasjonen, det vil si hvor mye du er interessert i den foreslåtte stillingen. Derfor må du finne ut alle interessepunktene du er interessert i, inkludert hvilke plikter du skal utføre, hvem du skal adlyde, hvilke generelle regler som eksisterer i selskapet og så videre.

Til slutt vil følgende tips hjelpe deg med å motivere andre mennesker til å jobbe, for eksempel dine underordnede eller ansatte i bedriften din.

Hvordan øke personell motivasjon til arbeid?

For å gjøre dette kan du bruke følgende anbefalinger:

Hvordan finne den rette motivasjonen for jobben og fortell om det når du starter et nytt selskap?
 • Engasjere dine ansatte med noe annet enn arbeid. Ordne bedriftsselskaper,
  turer til naturen, sport og intellektuelle konkurranser og så videre;
 • Snakk med dine underordnede eller kollegaer om resultatene av deres arbeid. Hver person er glad for å innse at noen setter pris på sitt arbeid;
 • Skriv inn et system med straffer og belønninger. Det kan ikke bare sjefen, men også en vanlig ansatt. Så, på ditt eget kontor, installere en boks hvor hver av dine kolleger, inkludert deg, vil legge merke til en viss verdighet hvis du ikke fullførte oppgaven til rett tid. For en rask jobb, oppfordrer medarbeideren fra dette kassaapparatet;
 • Send jevnlig kollegaene dine til oppfriskningskurs og ulike seminarer. Oppfordre lyst til å lære og lære nye ting.

Således er det i enhver jobb veldig riktig motivasjon. Hvis den er feilaktig formulert eller helt fraværende, må du radikalt revurdere holdningen til innlegget ditt eller endres det helt. Men gjør ikke hastige beslutninger, hvis en dag du ikke vil stå opp om morgenen og la huset gå til arbeidsplassen din.

Kanskje du bare er sliten eller litt distrahert, og etter en stund vil alt nødvendigvis bli bedre.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

58 − = 51