Gustos, original și util. Aflați cum să muriți prazul | pangudownloads.com
Bucătăria gustoasă

Gustos, original și util. Aflați cum să muriți prazul

Vara este un moment în care un număr mare de oameni lucrează în mod activ în timpul iernii. Printre numeroasele verdeață de decapare, puteți folosi usturoiul sălbatic, care are un gust plin de pâine, asemănător cu usturoiul. În plus, această plantă este foarte utilă pentru organism, deoarece include vitamine, minerale și alte substanțe. Chiar și după tratamentul termic, o mulțime de componente utile rămân în frunze și pețiole.

Este important să știți nu numai cum să fierbeți cireșele sălbatice, ci și atunci când acestea sunt recoltate în mod corespunzător. Timpul ideal pentru colectare este din mai până în iunie. Este important ca planta să nu aibă flori. Pentru semifabricate numai frunzele proaspete și frumoase sunt potrivite fără nici un fel de deteriorare. Expunerea lor la procesare este imediat după ce au fost smulse. De la depozitate pentru verdeață de iarnă, puteți pregăti prima și a doua feluri de mâncare, precum și pentru salate, gustări și coacere.

Cum sa alegi somonul cu saramura pentru iarna?

Mulți oameni nici măcar nu bănuiesc că este posibilă recoltarea tulpinilor unei plante. Există multe modalități diferite de decapare, vă sugerăm să rămâneți pe cea mai populară opțiune.

Pentru această rețetă, trebuie să luați:

 • frunze și tulpini de plante, condimente, verdeață, apă;
 • 1 litru de lichid un pahar de sare.

Mod de preparare:

Gustos, original și util. Aflați cum să muriți prazul
 1. Pliantele trebuie spalate bine si apoi acestea sa se usuce pe un prosop de hartie;
 2. Luați borcane curate. În ele puneți usturoiul sălbatic și adăugați condimentele selectate și verdele diferite;
 3. Pentru decapare, saramura este importantă, pentru care este necesar să se combine apă și sare. Se toarnă în borcane și se lasă câteva zile sub capace închise;
 4. În acest timp, spuma se va forma pe suprafață, care trebuie îndepărtată. După aceasta, se toarnă în borcane o salată proaspătă și se închid capacul.

Cum acasă să mănânci usturoiul sălbatic cu frunze de coacăze și cireșe?

Datorită utilizării frunzelor de coacăz, gustările devin mai aromate și mai picante. Este important să luați recent frunze rupte, fără pete și daune.

Pentru această rețetă, trebuie să luați aceste produse:

 • tulpini de usturoi sălbatic, frunze de cireșe, coacăze, diferite condimente, piper negru, rădăcini și semințe de mărar, apă și o anumită cantitate de sare.

Mod de preparare:

Gustos, original și util. Aflați cum să muriți prazul
 1. Ca și în rețeta anterioară, este necesară spălarea frunzelor de lamaie în apă curgătoare și apoi uscarea acestora;
 2. În băncile curate, straturi de frunze de plante, coacăze, cireșe și alte bucăți de hrean și alte ingrediente pe gust;
 3. Pregătiți o soluție salină, pentru care luați 1 litru de apă, 50 de grame de sare. Așezați un bol pe borcane;
 4. Pe suprafața cutiilor, care trebuie lăsate la temperatura camerei, se formează spumă și trebuie să fie îndepărtată. Acest proces poate dura până la 2 săptămâni. De asemenea, este important să spălați antena cu soluție de sare;
 5. După finalizarea procesului de fermentare, este necesar să adăugați saramura lipsă în borcane și să le rostogoliți.

Cum în condițiile interne pentru a murat usturoi sălbatic cu oțet?

Datorită utilizării oțetului, procesul de decapare este mult simplificat și accelerat. Gustul gustării finale este picant.

Pentru saramură, trebuie să luați aceste produse:

Gustos, original și util. Aflați cum să muriți prazul
 • 1 lingura. apă;
 • 210 g de oțet;
 • 1 lingura. o lingura de sare;
 • 2 linguri. linguri de zahăr.

Dacă doriți, puteți folosi o varietate de condimente, de exemplu, piper sau scorțișoară.

Mod de preparare:

 1. Pliantele și lăstarii de usturoi sălbatic trebuie să fie în prealabil îmbibați în apă rece timp de o oră;
 2. Răspândește-le pe cutii și se toarnă în saramură, pentru care se îmbină oțet, apă, sare și zahăr. Băncile se rostogolesc și se lasă inversate timp de 2 ore la temperatura camerei.

Cum să mănânci produsul fără saramură?

Există mai multe opțiuni pentru pregătirea rapidă a unor astfel de gustări. Salate astfel încât frunzele pot fi folosite pentru a face salate, prima și a doua feluri de mâncare.

Luați în considerare cele 2 rețete simple:

Gustos, original și util. Aflați cum să muriți prazul
 1. Prima opțiune este asemănătoare cu gătitul familiei la multe varză. În primul rând, clătiți frunzele și tulpinile bine și apoi le tăiați în bucăți nu mai mult de 1 cm. Luați bucățile de plante la o viteză de 450 g de sare pe 10 kg de usturoi. Fă-o mai bine într-un bazin larg. Pe el pune opresiunea și pleacă timp de 5 zile. Este important să îndepărtați periodic spuma. După ce timpul a expirat, trebuie să așezați piesele de pe cutie și să le închideți. Păstrați-l în subsol sau în frigider.
 2. Pentru săruri de tulpini tinere și frunze, trebuie să se spală bine și se amestecă cu sare. Pentru 1 kg de plante veți avea nevoie de 2 lingurițe. linguri de sare de roci. Imediat după aceasta, întindeți toate cutiile și le manipulați corespunzător, astfel încât să nu existe goluri. Băncile nu se rostogolesc, ci pur și simplu se acoperă cu un capac din plastic. Păstrați-l în frigider. După 10 zile puteți mânca.

Cum să pregătești o salată de usturoi sălbatic cu șuncă pentru iarna?

Gustarea gătită poate fi consumată separat, de exemplu, împrăștiind-o pe pâine sau folosită în salate, în primul curs și ca umplutură pentru coacere. Totul este pregătit rapid și ușor.

Pentru această rețetă, trebuie să luați aceste produse:

 • 400 g de grăsime;
 • 200 de grame de usturoi;
 • 1 lingura. lingura de sare si condimente.

Este important să folosiți grăsime proaspătă fără strat de carne și piele.

Cel mai bine este să gătești usturoi murat pentru iarnă în funcție de rețeta pas cu pas:

Gustos, original și util. Aflați cum să muriți prazul
 1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să frecați grăsimea, utilizând întregul volum de sare. Apoi, ar trebui să fie pus în feluri de mâncare emailate, să acopere și să lase totul pentru o zi;
 2. După ce a trecut timpul, sarea în exces din grăsime trebuie îndepărtată și tăiată în bucăți. Apoi, se combină cu verdele tăiați și se rotește într-un măcinător de carne;
 3. Masa rezultată trebuie să fie bine amestecată și să se adauge mirodenii, dacă se dorește. Ar trebui împărțită în cutii de conserve și închise cu capace. Păstrați în frigider, dar nu mai mult de un an.

Rețetă de hrean sărat

O altă versiune a unei gustări savuroase, care, în timpul iernii, nu numai că ajută la încălzirea, dar, de asemenea, saturați organismul cu substanțe nutritive. Există un astfel de fel de mâncare puteți imediat după preparare, dar are un gust mai bun după câteva luni.

Pentru preparare este necesar să se ia astfel de produse:

 • 3 bucăți de usturoi sălbatic, parte din rădăcină de hrean și mărar, frunze de dafin, boabe de piper;
 • Pentru 1 litru de apă trebuie să luați 2,5 linguri de sare.

Mod de preparare:

Gustos, original și util. Aflați cum să muriți prazul
 1. Pentru a face o salată, mai întâi trebuie să pregătiți frunzele plantei. Acestea ar trebui să fie spălate și apoi uscate;
 2. În cutii de conserve, puneți frunzele, alternând cu lauri, hrean și mărar. Umpleți cu saramură gătită. În gât pune un cerc din lemn și pune presiune;
 3. După un timp, procesul de fermentare va începe, deci trebuie să îndepărtați periodic spuma și să-l clătiți în sare;
 4. După 2 săptămâni, opresiunea poate fi eliminată. Adăugați saramura lipsă și închideți borcanele. A se păstra într-un loc răcoros de lumină.

Cum să sare în sos de roșii?

O altă rețetă neobișnuită care vă permite să obțineți o salată delicioasă, pe care o puteți savura în orice moment al anului. Gătirea este ușoară și avem nevoie de ingrediente destul de accesibile.

Pentru această rețetă, ar trebui să luați aceste produse:

 • 2 kg de frunze de plante;
 • 800 g de apă;
 • 200 g pastă de tomate, ardei gras;
 • 2 frunze de dafin;
 • 4 linguri. linguri de sare;
 • 2 linguri. linguri de zahăr.

Mod de preparare:

Gustos, original și util. Aflați cum să muriți prazul
 1. Pentru a pregăti o salată pentru iarnă, clătiți mai întâi frunzele și înmuiați o oră. După aceea, acestea ar trebui să fie uscate pe un prosop de hârtie;
 2. Pentru a prepara saramura, aduceti apa la fierbere si lasati pasta si alte ingrediente in ea;
 3. Lăsați frunzele pe borcane și umpleți-le cu soluție salină. Prolistelizujte totul în 20 de minute. Puteți închide cutia. Păstrați-vă într-un loc răcoros.

După cum puteți vedea, marinarea usturoiului sălbatic este ușor, principalul lucru este să respectați toate recomandările.

Folosind metodele de sărare menționate, puteți nu numai să păstrați maximum de substanțe utile în plante, dar și să vă înmuiați puțin gustul ascuțit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 57 = 63