Fesyen

Kasut silikon: bagaimana untuk memilih dan apa yang perlu dipakai?

Sudah tentu, tamparan itu lebih sesuai untuk laut. Walaupun demikian, wanita kota fesyen tidak teragak-agak untuk menghiasi imej mereka dengan kasut silikon.

Contents

Bagaimana untuk memilih kasut silikon di laut?

Kasut silikon: bagaimana untuk memilih dan apa yang perlu dipakai?

Bersedia untuk menghabiskan percutian di pantai, orang sering membeli kasut khas untuk berenang di laut. Ia juga dipanggil “selipar karang“Atau”aqua“.

Mereka adalah kasut khas silikon yang melindungi kaki dari batu tajam dan kerang. Di samping itu, beliau memberi amaran terhadap kesan kulat.

Apabila mandi flip flop sepenuhnya sesuai dengan kaki dengan bantuan kunci renda. Mereka boleh berenang di dalamnya, tidak takut bahawa mereka akan terbang. Silikon menahan perubahan suhu yang tinggi, tidak ubah bentuk dan mengekalkan semua sifat asalnya.

Permukaan alur kasut tidak licin, sehingga anda dapat berjalan dengan selamat di tanah dan dasar laut. Terdapat banyak pilihan model silikon, bermula dengan gaya dan warna, menyelesaikan dengan bahan-bahan untuk pembuatan, sehingga tidak hanya mudah, tetapi juga modis.

Di mana untuk membeli kasut silikon?

Kasut silikon: bagaimana untuk memilih dan apa yang perlu dipakai?

Ia dijual di kedai-kedai sukan. Sebelum anda membelinya, anda mesti mengukurnya. Pasangan sepatutnya berpegang teguh pada kaki, tidak menuai dan duduk dengan selesa. Dari kedai dalam talian adalah lebih baik untuk menahan diri, kerana anda boleh memesan barangan yang tidak bersaiz.

Tidak dinafikan, selipar untuk berenang boleh dibeli di resort, tetapi di sana mereka akan lebih mahal.

Sandal silikon juga boleh dipakai selepas bercuti. Contohnya, semasa kerja musim panas, ketika melawat kolam renang, berjalan-jalan di kawasan taman.

Terima kasih kepada silikon adalah mungkin untuk berjalan tanpa rasa tidak selesa pada pasir panas. Pasangan sepatutnya diperlukan untuk semua orang: kedua-dua kanak-kanak dan orang dewasa. Membeli itu, anda tidak akan menyesal sama sekali, tetapi, sebaliknya, membuat percutian anda lebih selesa.

Galos telus yang diperbuat daripada silikon – kasut asli

Galoshes bukan yang pertama untuk menakluk mod. Pada masa ini mereka berada di puncak populariti, dan model yang indah dihasilkan bukan sahaja dalam warna baru, tetapi juga dalam bentuk.

  Cincin di hidung: jenis menusuk dan ciri-ciri prosedur menindik

Galos getah pada masa lalu. Trend hari ini adalah silikon. Galoshes dipakai di atas kasut yang melindungi dari kelembapan dan kotoran. Jika anda mahu, anda boleh mengambil galoshes di bawah warna pakaian. Bagi yang tidak mahu menonjol, model telus telah dibuat untuk melindungi kasut dari kelembapan. Mereka akan membantu menyimpan kasut dan menjimatkan wang.

Kasut silikon wanita untuk musim panas

Ia mudah kerana terima kasih kepada bahan elastik dengan sempurna mengulangi bentuk kaki dan tidak menggosok kulit. Di samping itu, ia tersedia untuk semua dan mempunyai kos yang rendah.

Silikon cukup kuat dan tahan kerosakan. Sehingga kini, banyak jenama terkenal yang hadir dalam koleksi mereka sandal silikon yang bergaya, sandal dari bahan ini.

Kasut silikon: bagaimana untuk memilih dan apa yang perlu dipakai?

Di antaranya adalah koleksi musim panas wanita Chanel, Valentino, Sydney. Yang paling popular adalah sandal silikon yang bergaya. Mereka sesuai untuk berehat di pantai, dengan cepat kering dan tidak membawa apa-apa masalah, jadi anda boleh berehat dengan selamat semasa bercuti.

Silikon “hidangan sabun“Hebat untuk perjalanan ke laut, dan untuk melawat kolam renang. Mereka seperti flat ballet, hanya bahan yang berbeza.

Sandal silikon. Model-model kasut silikon pada platform dan tumit adalah pilihan yang sangat baik, yang boleh ditambah ke almari pakaian harian gadis itu. Bersinar cahaya silikon memberikan aksen yang luar biasa kepada kasut.

Bagaimana untuk menghulurkan kasut daripada silikon?

Silikon melembutkan apabila dipanaskan, dan mengeras apabila disejukkan.

Untuk menghulurkan kasut dari silikon, anda perlu melakukan perkara berikut:

  1. Rebus air dan tuangkan beberapa daripada mereka;
  2. Sementara itu, sementara “hidangan sabun“Atau galoshes akan menjadi macerated, meletakkan stoking wol di kaki anda untuk meningkatkan jumlah kaki. Di samping itu, ini akan membantu anda untuk tidak dibakar;
  3. Selepas mencurah air dari sepasang dan segera pasangkan kasut yang menyenangkan di kaki anda. Silikon mempunyai kekuatan tegangan yang baik;
  4. Jangan keluarkan but, dailkan air sejuk ke dalam tab, kemudian letakkan kasut selama beberapa minit. Walaupun ia akan sejuk, gerakkan jari anda, tolak dari bahagian dalam untuk meningkatkan saiz pasangan.
  Pemadam untuk rasuk: alat untuk mencipta gaya rambut yang cantik dan elegan

Bagaimana untuk menghilangkan bau kasut yang tidak menyenangkan?

Kasut silikon: bagaimana untuk memilih dan apa yang perlu dipakai?

Ini juga mempunyai nuansa tersendiri. Boots, sandal dan sandal boleh bau buruk bukan sahaja kerana mereka telah menyerap bau peluh, tetapi juga sebagai akibat daripada pengeluaran berkualiti rendah. Ia adalah perlu untuk memahami bagaimana untuk menghilangkan bau yang tidak menyenangkan dari kasut, jika bau dari awal.

Ikuti garis panduan ini:

  • Permukaan dalam kasut dirawat dengan larutan hidrogen peroksida atau mangan;
  • Tuang tepung ke dalam kasut, ia menyerap bau yang tidak baik. Di waktu pagi, bersihkan dengan pembersih vakum;
  • Lap sepasang swab kapas yang dicelupkan dalam cuka atau ammonia;
  • Anda boleh menggunakan sepatu mentah khas untuk kasut, yang dijual di kedai kasut.

Kini ia bergaya untuk memakai bukan sahaja cantik, tetapi juga perkara yang selesa, dan berguna. Kasut silikon tidak terkecuali.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply