Fesyen

Kelebihan dan kekurangan bra mutiara

Untuk berasa yakin, seksi dan wajar, seorang wanita hanya memilih seluar dalam yang betul untuk dirinya sendiri. Dalam pelbagai jenis produk sedemikian, bra tanpa tudung adalah contoh kewanitaan, romantik dan rahmat. Sayangnya hanya satu perkara: barang-barang almari pakaian seperti itu tidak dapat dilupakan, tetapi sia-sia …

Apa yang membezakan bodice tanpa tulang?

Sebaik sahaja anda mengambil bra tanpa apa-apa push-up dan batu, anda akan segera melihat perbezaan dengan cucian yang telah menetap dengan tegas di meja rias anda. Produk sedemikian boleh diterangkan dalam satu perkataan “lembut“.

Bahkan ahli mamalia yakin bahawa ia adalah bodoh tanpa pengertian dan apa-apa sisipan yang sesuai untuk payudara wanita, yang boleh mengambil kira semua ciri-ciri anatomi, kelezatan dan kelembutan berkaitan dengan kulit, kelenjar dan otot.

By the way, busts without holes appeared very long ago, and they can be safely considered the progenitors of existing bra bras. Pada masa itu, wanita tidak mempunyai pilihan yang mengagumkan, dan sedikit kemudian di pasaran muncul seluar dengan tulang, menolak dan penambahan lain yang mengangkat dada, menjadikannya jelas digariskan, memberikan kelantangan dan bentuknya.

Walau apa pun, coli renda tidak hilang dari kedai stor wanita, tetapi semua kerana pengeluar telah belajar untuk mendengar permintaan pelanggan mereka, dan membawanya keluar. Contohnya, model moden linen itu diperbuat daripada kain elastik dan padat dan padat, sehingga mereka juga dapat menyokong payudara dengan baik dan memberikannya wajah menggoda.

Menggoda dan selesa

Renda elegan, sintetik lembut dan lut … Semua ini adalah apa yang lelaki mahu melihat pada badan seorang wanita yang dia suka. Oleh itu, bra dengan intimissues tanpa sisipan silikon dan ossicles ini adalah apa yang anda boleh memanjakan pasangan anda, pakaian lingerie dan kecanduan tubuh anda.

Terutama seksi dan kelihatan modelki yang menarik, yang merupakan segitiga bahan lembut dan elastik, membungkus setiap payudara. Sekiranya ia kelihatan baik, maka ia adalah mungkin untuk mencari kancing yang benar-benar eksklusif dengan renda, dipotong di bahagian bawah, dan reben sutera yang menyokong payudara itu sendiri.

Bando – ini adalah satu lagi jenis bodice yang tidak berkesudahan, yang mudah dan praktikal. Pakaian almari yang sedemikian rupa seperti kain biasa kain yang boleh diperbaharui, dari mana anda boleh mencuba ke infiniti, menyedari kedua-dua imej sukan dan romantis.

Betul memilih dan memakai dengan betul

Ia benar-benar salah untuk tidak mengatakan bahawa apa-apa linen, sama ada terkenal di dunia untuk intimissi atau bust biasa jenama yang murah, harus dipilih dengan penjagaan, ketekalan dan ketekalan yang khusus. Malangnya, ia tidak disyorkan untuk membungkus payudara mewah dengan saiz besar dalam badan payudara, kerana mereka bukan sahaja tidak akan memberikan sokongan yang diperlukan, tetapi mereka tidak akan memberikan bentuk yang kemas.

Seluar dalam itu sesuai untuk wanita dengan bentuk yang kemas dan padat, serta untuk gadis remaja. Di samping itu, payudara tanpa tulang adalah sesuai untuk pakaian sehari-hari, dan juga untuk ibu-ibu yang menyusu. Mereka tidak menggosok, tidak menekan, tidak menyebabkan ketidakselesaan dan halus berkaitan dengan dada.

Segala-galanya hanya boleh dilakukan jika pakaian itu diambil dan dibeli sepenuhnya mengikut saiz semulajadi dada. Jika kita memberi tumpuan kepada model dengan saiz cawan yang lebih kecil dan lilitan dada, kucing akan mula menekan, menggosok dan memerah begitu halus zon yang bukan hanya tidak selesa, tetapi juga berbahaya untuk kesihatan.

Tetapi terlalu banyak produk juga tidak patut diambil, kerana ia akan kelihatan ceroboh pada kedua-dua badan telanjang dan di bawah pakaian, dan payudara tidak akan menerima sokongan yang diperlukan.

Memilih coli saiz yang betul cukup mudah, dan untuk ini anda perlu melakukan beberapa gerakan primitif:

  • Selepas memakai kancing, angkat kedua-dua belah tangan. Sekiranya payudara jatuh dari cawan, model terlalu besar untuk anda;
  • Sekiranya payudara dilekatkan ke pusat toraks, ia juga besar;
  • Pindah sedikit ke dalam seluar dalam, dan lihat dengan lebih dekat, sama ada bahagian belakang coli merangkak ke atas, tidak bahu tali bahu ke bahu, dan sama ada cawan merangkak ke atas, meninggalkan bahagian bawah payudara dilucutkan. Jika ya, jangan ragu untuk meminta ukuran atau model yang berbeza.

Adakah anda mempunyai payudara yang lebih besar daripada saiz ketiga, jadi anda mahu memanjakan diri dengan seluar dalam renda? Cuba versi dengan tali lebar sutera atau dengan reben bahan serupa yang dilemparkan ke lehernya.

Perkara utama adalah bahawa kangkung harus memegang payudara, dan tidak memberikannya “gelisah“Dan kendur. Juga cuba untuk mengambil modelki dengan korsase yang tebal dan lebar, dan kemudian cawan yang paling telus dan gatal-gatal akan mengatasi tugas mereka dengan sempurna.

Walaupun semua kelebihan dan jaminan dari doktor, wanita memerlukan sesuatu yang lebih daripada satu perkara yang indah, dengan lembut dan perlahan-lahan berpaut pada payudara mereka. Kadang-kadang anda tidak boleh melakukan tanpa pakaian, yang akan menjadikan payudara lebih besar, lebih tinggi, lebih megah dan menggoda.

Dan kemudian menjadi perlu untuk membeli bra push up dengan busa atau silikon sisipan, pitted atau dengan itu. Ia adalah push yang memungkinkan untuk memakai pakaian dengan cutout yang dalam, dari mana melihat kebingungan melihat.

Nah, bagaimana untuk memilih dan memakai produk sedemikian, kami akan bercakap dalam salah satu penerbitan berikut. Jadilah cantik dan biarkan seluar dalam membantu anda dalam hal ini!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Gillt 28.06.2024 at 12:13

    I appreciate the humor in your analysis! For those interested, here’s more: FIND OUT MORE. What do you think?

  • Leave a Reply