Fesyen

Mengetatkan jeans: apa yang boleh dipakai untuk mereka

Mengetatkan jeans baru-baru ini menjadi lebih popular. Dan bukanlah pereka terkenal yang mula menggunakan benda-benda itu dalam koleksi mereka. Seperti populariti besar kerana hakikat bahawa dalam seluar ini kaki anda kelihatan sedikit langsing daripada biasa, dan pinggang sedikit lebih sempit. Dan demi wanita “sedikit” itu siap untuk apa pun, walaupun untuk memakai seluar bukan saiznya.

Unsur-unsur pakaian yang sama hadir di hampir setiap koleksi pereka fesyen yang terkenal dan, tentu saja, setiap couturier cuba menambah sesuatu yang istimewa kepada benda itu.

Tetapi ada beberapa kualiti yang biasa, terima kasih di mana anda boleh menentukan bahawa di hadapan anda gaya yang bergaya:

 1. Penamat minimum. Hari ini, seluar jeans dengan pelbagai rhinestones, rivet dan lain-lain
  perhiasan untuk kain. Lebih mudah, perkara yang lebih bergaya;
 2. Adalah lebih baik untuk memberi keutamaan kepada warna klasik. Dan kain tekstur seperti macan tutul pada tahun ini boleh dipertimbangkan bahkan kesat;
 3. Dan, tentu saja, lubang. Jika anda mempunyai model dengan lutut koyak di depan anda, maka jangan ragu-ragu – tahun ini anda akan berada di ketinggian fesyen.

Cara memilih seluar jeans ketat wanita

Seperti yang anda tahu, walaupun perkara mudah seperti seluar jeans harus dipilih mengikut jenis angka mereka. Dan untuk ini, anda perlu mengukur payudara, pinggang dan perut anda. Hasilnya ditulis pada helaian.

Sekarang kita menganalisis hasilnya:

 1. Jika sebahagian besar dada, maka angka anda mempunyai bentuk kon. Dalam kes ini, anda perlu memastikan bahawa seluar yang dibeli menekankan selekoh anda, sambil menyelaraskan bahagian atas dan bawah badan. Perhatian sila! Sekiranya anda mempunyai jenis ini, jangan pakai kasut dengan hidung tajam. Mereka akan menjadikan angka anda tidak seimbang;
 2. Jika nilai terbesar adalah jumlah pinggul, maka anda mempunyai angka berbentuk pir. Dalam kes ini, anda perlu cuba membeli jeans hitam yang ketat. Oleh itu, anda boleh mengurangkan jumlah badan yang rendah. Perlu diberi perhatian kepada blus potongan bebas, yang boleh keluar dari bahagian atas dan bawah angka itu;
 3. Jika angka anda menyerupai jam pasir, cadangan kami adalah seperti berikut: cuba beli model dengan pinggang yang tinggi. Oleh itu, anda boleh lebih jelas menekankan kewanitaan angka anda. Bagi blaus, adalah bernilai memilih model yang jauh di bawah pinggang. Jadi angka itu kelihatan lebih menggoda.

Dan satu lagi perkara: jika anda mempunyai beberapa kilogram berat berlebihan, ini tidak bermakna anda tidak mampu memakai jins yang ketat. Anda boleh! Perkara utama adalah memastikan perut anda tidak muncul semasa stoking.

Apa yang boleh saya pakai dengan seluar jeans yang ketat

Nasib baik, hari-hari ketika jeans dianggap sukan telah lama berlalu. Dan hari ini anda boleh memakainya walaupun dengan kekayaan romantis. Tetapi dalam kes ini, anda perlu berhati-hati, kerana di bawah blaus pelan itu hanya sesuai model sempit jeans. Tetapi anda boleh memakai baju baju dengan t-shirt dan baju sejuk.

Tetapi, jika anda tidak pasti bahawa anda boleh menggabungkan seluar jeans secara harmoni dengan gaya yang romantis, maka perhatikan baju yang luas dengan lengan panjang, T-shirt dengan prasasti yang terang dan besar. Cemerlang akan digabungkan dengan seluar dan baju T yang sama dengan satu bahu terbuka. Perhatian khusus harus dibayar kepada baju baju dengan mengait kasar. Dan jika anda juga memilih model lama ke pinggul, maka ketahuilah bahawa anda akan kelihatan menakjubkan.

Perhatian khusus perlu dibayar kepada kasut. Kasut wanita pada tapak kaki nipis secara visual memendekkan kaki anda, tetapi walaupun tumit terkecil akan menjadikan angka itu lebih berkadar. Jadi, jika sampai hari ini anda pergi ke sekitar bandar dalam balet, maka, mungkin, selepas membaca artikel kami, memutuskan untuk menukar almari pakaian sedikit.

Kelebihan jins yang ketat

Apa yang begitu baik mengenai model ini? Anda boleh mengalahkan kasut anda. Jeans ini memotong kasut jenama baru sepenuhnya, dan anda boleh prikor perhatian semua kenalan mereka kepada perkara yang baru.

Satu lagi adalah sedikit pembetulan angka itu. Sebagai contoh, jika anda
keletihan sedikit gugup pada pinggul, maka dalam seluar jeans yang ketat mereka tidak akan kelihatan. Begitu juga untuk kaki yang gemuk – dalam seluar gaya ini, anda akan melihat beberapa kilo lebih ringan.

Dan, tentu saja, jika anda bersemangat tentang bentuk pantat anda dan ingin menarik perhatian khusus kepada mereka, maka jins ketat putih atau hitam akan berjaya menekankan ciri ini pada angka tersebut. Di samping itu, anda boleh memilih model dengan hiasan yang minimum di poket belakang. Dengan cara ini, anda juga boleh menekankan daya tarikan anda.

Jika anda mempunyai angka yang langsing, maka anda mampu memakai jins ketat. Tetapi jangan lupa bahawa blus romantis dalam kes ini tidak akan lulus. Pilihan terbaik akan menjadi t-shirt comel dengan pelbagai inskripsi atau turtlenecks.

Bagi kasut, seluar jeans yang koyak dapat dipadankan dengan kasut pada baji atau tumit tebal. Seluar jeans yang dicukur juga kelihatan hebat dengan but tinggi. Tetapi kita harus ingat bahawa semua imej wanita boleh menggabungkan kedua-dua seksualiti dan kesopanan. Oleh itu, jangan menggabungkan seluar dengan air mata dan bahagian atas dengan perut kosong. Jadi imej anda akan menjadi sangat kasar, dan ini akan memberi kesan negatif kepada sikap orang-orang sekitarnya.

Kelemahan jeans yang ketat

Cukup aneh, tetapi terhadap memakai model-model ini bukan penyokong kebodohan, dan doktor. Ternyata, berdasarkan penyelidikan perubatan terbaru, wanita yang selalu memakai pakaian sempit di masa depan mungkin menghadapi masalah dengan membawa anak.

Di samping itu, dengan memakai pakaian tidak selesa yang berpanjangan, anda boleh merosakkan saraf paha atas. Dan kerosakan semacam ini disertai oleh sensasi yang agak tidak menyenangkan untuk rasa kebas-rasa yang berterusan dan kesemutan cahaya. Jadi, jika anda sudah merasakan sesuatu seperti ini, seluar ini perlu dipakai sesekali, cuba sedikit sebanyak untuk mendedahkan badan anda untuk menguji. Tetapi seluar jeans sempit dengan pinggang yang tinggi bahkan boleh menyebabkan masalah dengan perut. Oleh itu, jika anda peminat gaya sedemikian, maka jangan terkejut apabila anda akan mula menghadapi masalah dengan sistem pencernaan.

Secara umum, seperti yang anda fahami, ia tidak semestinya tidak penting jeans hitam, putih atau robek yang anda pakai. Perkara utama, cuba pilih saiznya lebih kurang.

Jika tidak, anda boleh mendapat penyakit yang serius, yang, seperti yang anda tahu, tidak membawa apa-apa yang baik. Semoga berjaya! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Agatat 28.06.2024 at 13:23

  Insightful read! Your analysis is spot-on. For more detailed information, visit: READ MORE. Eager to see what others have to say!

 • Leave a Reply