Farmecul unui ochi alunecos | pangudownloads.com
Frumusețe și sănătate

Farmecul unui ochi alunecos

Rareori, care rămân indiferenți față de culoarea pielii ochilor. Imediat nici măcar nu determin ce este umbra lor. Auriu, verzui și poate maro? Ochii de nuc sunt obținuți prin dispersarea luminii și a unui nivel moderat de melanină în stratul anterior al irisului.

Farmecul unui ochi alunecos

Tonurile predomină: verde și maro deschis, scânteie secundară - aurie și întunecate. Uneori ochii acestei umbre se numesc chihlimbari.

Culoare neuniformă: un halo întunecat poate fi lângă pupila însăși sau îmbrățișând irisul de-a lungul circumferinței.

Proprietarii de ochi frumoși trăiesc în partea estică a Europei, țările scandinave, în Portugalia, Chile și Mexic.

Caracteristicile machiajului

Machiajul pentru ochii de nuc nu este ușor de preluat. Culoarea irisului poate varia în funcție de iluminare, îmbrăcăminte; afectează nuanța umbrelor și chiar starea de spirit a proprietarului ochilor frumosi.

Înainte de selectarea produselor cosmetice merita sa ne amintim cum arată irisului în lumina soarelui sau lumină artificială, pentru a analiza ceea ce culoarea finală pe care doriți să realizeze.

Mai jos vom da regulile, care sunt de dorit să adere, alegerea machiajului pentru ochi de nuci:

Farmecul unui ochi alunecos
 • Blondele și fetele roșcate nu ar trebui să folosească rimelul negru în machiajul zilnic. Această opțiune este potrivită numai pentru bruneta. Nuanțele de culoare brună ale carcaselor sunt accentuate mai mult;
 • Culoarea acestor ochi este interesantă în sine și nu merită să le alocăm cu sârmă de cărbune. Numai impresia se va strica. Dacă într-adevăr doriți să corectați forma ochilor, puteți aplica o linie subțire pe pleoapa superioară cu un maroniu maro sau maro închis;
 • Ca design zilnic, este mai bine să folosiți nuanțe de nuante simple de aceeași culoare: gri, maro, albastru. În special, este atent să experimentați umbre, dacă sub ochi există cercuri întunecate asociate cu lipsa de somn sau oboseală.

Accentul pus pe ocaziile ceremoniale ar trebui să fie pe buze, alegerea de culoare ruj strălucitor bej, rosu, visiniu. Ideal pentru femeile tinere: pastel straluceste luciu de buze si ochi fumatori. Absolut umbre nepotrivite pentru ochi căprui sunt de culoare verde, roz si maro. Aspectul este obosit, aspectul este nemulțumit. Este puțin probabil ca oamenii să fie interesați de acest fel de rău.

Machiaj pentru ochi de nuc in diferite nuante

Farmecul unui ochi alunecos

Este permisă abaterea de la regulile generale, dacă umbra ochilor este mlaștină. În acest caz, puteți alege umbre care au o nuanță verzui în gama lor. Cu toate acestea, nuanțele lucioase maro sau gri ale culorii naturale a ochilor se intensifică mai eficient.

Înlocuiți maro "plictisitor»Podvodku rațional prune sau turcoaz întunecat. Blusher și ruj sunt alese în culori neutre.

Pe colțurile interioare ale ochilor se aplică umbre de nuanță de aur ușor - ochii vor arăta mai mari, privirea se va adânci. Aplicarea cosmeticelor în conformitate cu principiul descris mai sus va conferi culorii ochilor o nuanță mlaștină, aruncând arborele de nuci. Și cum să evidențiem scânteia maro?

Algoritmul de aplicare a machiajului, care va fi subliniat favorabil de maro deschis cu paiete de ochi alune, este următorul:

 • Orice machiaj începe cu aplicarea remedierii de bază, astfel încât, în viitor, să puteți elimina nuanța cu mijloace tonale;
 • Pentru a îndepărta defectele din apropierea ochilor - cercuri întunecate, pete - se folosește agentul de acoperire;
 • Pe pleoapele mobile, se aplică baza - aceasta va prelungi perioada de machiaj și va împiedica dușul;
 • Sprancenele sunt umbrite cu pudra sau, dimpotrivă, sunt accentuate cu un creion pentru sprâncene.

Când alegeți umbre, merită să cunoașteți aceste nuanțe:

Farmecul unui ochi alunecos
 • nuanțe violete, cu o predominanță purpurie caldă, subliniază verdele ochilor;
 • albastru adânci privirea și, de asemenea, da ochii de aur o nuanță verde;
 • tonurile bej neutre necesită aplicare.

Ar trebui să cumpărați o paletă de umbre cu câteva nuanțe de culoare:

 • Tonul de mijloc este aplicat în centrul vârstei mobile și umbrit;
 • Cel mai întunecat ton este neclarit de-a lungul ori;
 • La limita vârstei mobile și a faldurilor, se aplică un ton mai ușor de sus și de jos, dar nu și cel mai ușor din acest palet;
 • Cele mai luminoase nuanțează fruntea.

Linia de deratizare se execută după aplicarea umbrelor, genele fiind colorate în cele din urmă. Pentru ruj design este ales rujul: rosu deschis, roz sau maro deschis. Pentru a spori efectul, se suprapune o strălucire transparentă.

Culoarea parului

Efectiv evidențiază ochii căprui vor ajuta la culoarea părului. Alegerea acesteia trebuie să țineți cont de culoarea pielii.

Darkers va sublinia profunzimea de vedere a culorii ciocolatei și a castanului închis. Un volum suplimentar de păr va da fire roșiatice și caramel. Ele vor face ca aspectul să fie mai rău.

Farmecul unui ochi alunecos

Cu pielea alba, femeile cu ochi căprui va spori atractivitatea de castane lumina naturala, caramel, păr roșu. Par va arata sanatoasa si straluci prin utilizarea de colorant, liber de amoniac.

Cu cât irisul este mai întunecat, cu atât este mai întunecată vopseaua de păr. Cu piele foarte ușoară și saturată cu iris strălucitor, puteți experimenta fără sfârșit nuanțele de ciocolată amară.

Luminarea părului nu este recomandată - "piulița va dispărea", Și ochii vor dobândi o nuanță neagră de lumină maro sau mlaștină.

Trebuie să ne amintim! Nuanța ochilor este influențată nu numai de culoarea umbrelor și părului, ci și de îmbrăcăminte.

Culoarea verde accentuează verdeața, mlaștina și muștarul evidențiază maro. Albastru vizual face mai ușor culoarea ochilor, roșu - accentuează scânteia și întărește maro. Cald roz ...

Cu toate acestea, aceasta este aproape singura culoare de îmbrăcăminte, care este rar ales de către proprietarul de ochi de nuc. Bright pentru tine de machiaj și expresivitate față de ochii tăi unici!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 32 = 39