Att sy en baddräkt är lätt | pangudownloads.com
Handgjord

Att sy en baddräkt är lätt

Att visa sig på stranden i en elegant och original baddräkt, skulle alla tjejer vilja, men vanligtvis är valet av modeller begränsat till vad som kom till marknaden och till närmaste butiker. Pengar för design saker kan inte hitta alla tjejer, och se attraktiva och sexiga som alla.

Att sy en baddräkt är lätt

Det enklaste sättet är att sy en baddräkt själv, särskilt eftersom det inte finns några speciella färdigheter för detta.

Hur sys en öppen baddräkt utan ett mönster?

För detta arbete behöver vi:

  • elastiskt och snabbtorkande tyg (lycra, stickade kläder) och fodermaterial;
  • tråd;
  • ett elastiskt band;
  • skum koppar (det är möjligt från en gammal behå);
  • lås;
  • Sy tillbehör (krita, sax, stift);
  • dekorationer (paljetter, pärlor, band).

För att säkerställa att kitet är av lämplig storlek, är det bäst att använda ditt eget bekväma stickade underkläder för att göra baddräkter. Några trosor är sönder på sidosömmarna och i utökad form spridas på det material som de kommer att sy saken från fel sida. Fina konturerna snyggt.

På materialet för fodret kryper skrot (en liten bit vävnad, sys i ljumskområdet). Saxar skär ut på konturerna. Så du kan gissa inte bara med storleken, men också med formen av den framtida produkten.

Hur man syr en baddräkt, nämligen dess underdel? Till att börja med, notera och sy sömmen. Därefter suturerar du sidosömmarna. Runt hålets cirkel är fästet ett elastiskt band och fäst med en zigzag-liknande söm.

I övre delen av baddammarna bildas en grind, i vilken ett elastiskt band eller bälte därefter kommer att införas. Det är inte nödvändigt att sya trosor på sidorna. De kan anslutas med metall- eller plastringar eller band, då är det inte nödvändigt med den övre delen av det elastiska bandet. Smälter är klara!

Du kan öppna bodice på 2 sätt.

Först: 4 remsor skärs med en bredd på minst 15 cm + 0,7 cm per rad. De sys ihop från varandra på undersidan av ena sidan. Efter det tar du en ring av metall eller plast och passerar genom kroppens delar, sömmen kommer på böjningen. Eftersom den övre delen kommer att vara med koppar sätts de mellan två remsor och sys längs kanterna.

Att sy en baddräkt är lätt

För den andra metoden behöver du en centimeter. Bröstets omkrets mäts. Denna längd läggs på tyget. Klipp 2 remsor med en bredd på 30 cm + 0,7 cm på sömmen, vik i halva och sy längs fel sida. Slå på ansiktet och sätt in skumkopparna. I mitten är materialet fastsatt och sydd, vilket förbinder de två delarna av bodice.

I botten av bh är det önskvärt att sätta in ett elastiskt band, så det blir tätare att sitta på kroppen. Nu återstår att fästa strängarna och spola sidorna. Som fästelement kan du använda speciella krokar och lås.

Om de inte är närvarande, görs de laterala delarna lite längre och utför funktionen av en fäststräng. Så här suger du en bando baddräkt, i princip inget komplicerat. Tiden tar inte mer än en timme, men det kommer att bli original!

Om så önskas är stammarna och bodice dekorerad med bågar, pärlor eller paljetter. Du kan fästa en fin brosch och väva flätor från tyget, dekorera dem med koppar.

Hur man syr en kappa och en baddräkt i ett mönster?

Hur man syr en baddräkt med trekantiga koppar? Detta är också enkelt, men du behöver ett mönster. För sin konstruktion är en gammal tidning lämplig. Först måste du mäta bröstets höjd (avståndet från högsta punkt till lägsta – VG) och koppens fullhet (storleken från vänster till höger – IF).

Rita en isosceles triangel med ett klippt spets. Höjden är SH, storleken på basen är en IF, och spetsens bredd är 5-6 cm. Två stycken skärs ut för mönstren och lägger 1 cm till de erhållna storlekarna till dörrarna och hålen för banden.

Hur man syr en baddräkt med egna händer, med dessa två detaljer i bodice? Tyget är undviket på sidorna och sys. De övre och nedre delarna är gjorda av spetsar med hål för band. Av frågan är ett par remsor med en bredd på 1 cm och en längd som motsvarar bröstets kant + 30-40 cm skär ut.

Band siktas från fel sida och slås ut. Det återstår att samla bodice. För att göra detta dras banden med en stift i kopparnas nedre och övre hål.

Smältämnen sys identiskt med den ovan beskrivna metoden. Istället för att vända är det möjligt att använda magasinband som sammanflätas i form av flätor, snören och flervärda rep. Du kan också dekorera efter eget gottfinnande.

På samma sätt kan du sy en stor baddräkt. Behöver bara använda din storlek och kompakta koppmaterialet eller skummet. För att komplettera strandens ensemble kan du sy en kjol eller en lätt kappa av transparent tyg.

Hur syr de en kappa för en baddräkt? Det enklaste alternativet är att ta en genomskinlig trasa av rätt storlek och att störta alla snitt. Det visar sig pareo, som du kan knyta på olika sätt: en kjol, klänning, sarafan. Du kan sy en tunika.

Att sy en baddräkt är lätt

För detta ändamål är ett tyg med en bredd av minst 70 cm, vikar i hälften. I mitten är ett hål för huvudet klippt ut och försämrats. På sidorna en liten söm, lämnar öppningar för händer, eller bara bundet med en bälte. I allmänhet kan alla som har tillräckligt med fantasi och skicklighet göra det.

Köp eller sy?

Förutom den öppna modellen kan du välja ett slutet paket. Visst, för hans skræddersyning behöver lite mer skicklighet och skicklighet. Det kommer att bli nödvändigt att förstå konstruktionen av mönster och avlägsnande av fler mätningar.

Men sådana produkter kan inte bara strand, men också sport för en resa till poolen, eller dansa till exempel för balsalans. Hur man syr en inomhus baddräkt är lätt att hitta i tidningar genom att sy. I “Burde“Det finns färdiga mönster, du behöver bara gissa med storleken.

Fördelen med att göra baddräkter med egna händer är originalitet. Efter att ha kommit till stranden eller till gymmet, kommer flickan säkert att ingen har ett sådant kit. Detta kommer att hjälpa till att inte gå vilse i massan och uppmärksamma din person och skryta också med dina gyllene händer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

12 − 5 =