Jeg er mor!

Hvorfor vil du sove under graviditeten?

Ved graviditet klager kvinner ofte at de virkelig vil sove, og hele tiden, selv om natten har gått ganske rolig. Spesielt ofte blir disse klagene stemplet tidlig og sent.

Noen kvinner – ikke første gang opplever denne tilstanden – er klar over graviditet fordi de begynner å sovne på farten. Hvorfor vil du sove under graviditet og hvordan forklares dette?

Hvorfor har han en tendens til å sove tidlig i svangerskapet?

På denne tiden i kroppen er det hormonelle forandringer som gjelder absolutt alle organer og systemer.

Immuniteten minker – ellers vil kroppen bare rive seg bort “Utenlandsk kropp”. Dette fører til svakhet og redusert trykk.

Begynner avitaminose – fra reserver av næringsstoffer begynner vitaminer og sporstoffer å bli konsumert for å danne en ny organisme. Mange er utmattet av toksikose – i løpet av det med vomitiske masse, blir nyttige stoffer skyllet ut, anemi kan oppstå.

Tid for nødvendig hvile under graviditet er ikke nok – det etablerte regimet er utformet for vanlig eksistens, og det er ikke umiddelbart mulig å omstrukturere. Selv de stille kvinner som er gravide, er først i en tilstand av stress.


De irriterende faktorene som påvirker nervesystemets generelle tilstand, er nyheten om et nytt livsstadium, behovet for å tilpasse seg omstendighetene, ønsket om å lære mer om situasjonen din, å tenke på hvordan du får nyheter til andre – hjemme og arbeidskollegaer. Med den sistnevnte oppgaven er vanskelig å håndtere – holdningen til kolleger avhenger stort sett av den psykologiske tilstanden.

Noen kvinner forsøker å skjule sin endrede tilstand fra andre, slik at de ikke gjør det “Jinxed” – dette til sin side legger til opplevelsen.

Endokrine skift er slått ut av arbeidsrytmen, og de vanlige stimulansene – kaffe og sterk te – er på dette tidspunkt usikre for helsetilstanden. Admissible metoder som hjelper med graviditet, døsighet for å overvinne i de tidlige stadier – full ernæring, en rimelig balanse mellom arbeid og hvile, en sunn søvn på minst 8-9 timer om dagen.

Det er ønskelig å finne et kompromiss med kolleger at de tillater korte pauser i arbeid, for å endre stillingen, for å gjøre flere øvelser. De selv burde være ubehagelige dersom det er en halvvoksende skapning ved siden av den.

Magen er allerede synlig, men øynene er fortsatt nærme …

Hvorfor vil du sove under graviditet, når magen er allerede synlig?

Tross alt har kroppen allerede tilpasset seg sin tilstand, et regime har blitt utarbeidet, hvor arbeidsdagen er planlagt og besøk til konsultasjonene, de omkringliggende menneskene er lykkelige og fratrådte.

Organismen har fortsatt å jobbe for to – det svekkes. Selv med tilstrekkelig ernæring, “Butt”, Samtidig er det tanker som “Du kan ikke frelse så mye som jeg vil passe på graviditet”.

Og ikke hele graviditeten går jevnt. Det kan være hevelse, legen skiller for hvert ekstra kilo som er oppnådd, det virker som den elskede avviser forandringen i utseende … På dette stadiet er det ofte depresjon, det er søvnforstyrrelse.

Hvis de vanlige tiltakene: Å gå i frisk luft, full ernæring, avslappende betyr før du går til sengs – te eller varm melk med honning – ikke hjelp, legen foreskriver mild beroligende midler og noen ganger antidepressiva.

Fremtidige mumier bør vite at hvis de anbefales å drikke beroligende urter – må du konsultere lege. Under graviditet bør fytoterapi brukes med ekstrem forsiktighet.

Liste over beroligende urter for gravide er begrenset – motherwort, mynte, valeriansk. Dosen av buljong og behandlingsforløpet bør forskrives av en lege.

Tredje trimester – men ikke å komme seg ut av sengen …

Det faktum at jeg vil sove i 32-38 uker med graviditet, forklares av alle de foregående årsakene, og en ekstra er lagt til – det er veldig vanskelig å sove i en slik situasjon.

Magen hindrer, til du finner en komfortabel posisjon – det er morgen. Ja, og må ofte stå oppe på toalettet – den gravide livmoren presser på blæren og urinerer oftere.

Vel, hvis barnet er første – og hvis barna allerede har og de trenger oppmerksomhet, vil du ikke få nok søvn i løpet av dagen?

Evnen til å sove på siden bør begynne å trene fra 2. trimester. For å gjøre dette må du først sette en vals fra et foldet teppe under ryggen eller magen – hvem er vant til å sovne – deretter øke gradvis høyden “Roll”.

Gravide kvinner kan ikke sovne på magen, men de vil ikke sove på ryggen. Hvis du systematisk klemmer store fartøy som matar livmor og nedre ekstremiteter med oksygen, forstyrrer utstrømningen av blod, så har fosteret hypoksi, og kvinnen kan føle alvorlig forverring av helsen.

På 38 uker er det svært vanskelig å få nok søvn. Kroppen forbereder allerede på fødsel, og i nattlig hvile, i en avslappet tilstand, er det sammentrekkere. Ett eller to minutter og de gikk ned, livmorens tone er svekket, men det er umulig å sovne etterpå.

Andre årsaker til døsighet

Tretthet og sløvhet i 2. og 3. trimester av svangerskapet kan være følgesvenner av ugunstige forandringer i kroppen: beriberi, anemi, gestose. Disse forholdene påvirker fostrets dannelse negativt.

Ytterligere tegn på uønskede endringer: kvalme, blek hud,
sprøtt hår, hevelse i ekstremiteter.

Forverring av tilstanden reflekteres i blod- og urintestene, så det er svært viktig at kvinnen regelmessig besøker gynekologen og følger alle anbefalingene.

Korrigering av anemi og vitaminmangel er mulig ved utnevnelse av vitamin og ferruginøse preparater, som injiseres – slik at kroppen deres er lettere å fordøye.

Når gestose – såkalt toxicose i senere henseender – kan kreve behandling av pasientene. Ikke nekter sykehusinnleggelse dersom det tilbys. Hvis det er en forgiftning av kroppen, kan det oppstå en frossen graviditet.

Når du alltid vil sove under graviditeten, og testene er normale, må du tildele mer tid til hvile. La det være nødvendig å nekte å se favorittprogrammet ditt – men kroppen vil ha en god hvile hvis kvinnen går i seng «Baby» Klokken er kl 21.00.

Noen fremtidige mødre som er babyer for første gang, tenker: “Jeg skal føde, og jeg skal sove!”. Hvis bare de visste hvor feil de var!

De vil måtte angre mer enn en gang om tiden da de hadde nok søvn, og av en eller annen grunn brukte de ikke den. Herlige kvinner! Vi ønsker deg søte drømmer, rolig graviditet og enkel levering!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anastasiat 28.06.2024 at 14:07

    Fantastic perspective! The points you made are thought-provoking. For additional insights, check out this link: FIND OUT MORE. What do others think about this?

  • Leave a Reply