Kecantikan dan kesihatan

Gel untuk bulu mata dan kening: apakah alat ini?

Hari ini di semua kedai-kedai produk kosmetik terdapat banyak penyesuaian dengan bantuan yang mana setiap gadis dengan mudah akan menekankan kecantikan semula jadi dan menyembunyikan kekurangan dalam penampilan.

Gel untuk bulu mata dan kening: apakah alat ini?

Antara pelbagai kosmetik hiasan juga boleh hilang, kerana mereka semua mempunyai biaya yang berbeza dan dapat mencapai hasil yang berbeza.

Salah satu produk kosmetik yang paling moden ialah gel untuk bulu mata dan kening. Walaupun tidak semua anggota seks adil memahami cara menggunakannya dengan betul dan apabila diperlukan, sebenarnya, ia adalah alat yang sangat berguna di mana anda dengan cepat boleh meletakkan wajah anda dengan teratur dan berubah dengan ketara.

Contents

Kenapa saya perlukan gel untuk alis dan bulu mata?

Dalam kebanyakan kes, kosmetik seperti itu digunakan untuk meletakkan rambut yang tidak teratur. Mereka digunakan sebelum memakai solek dan menyumbang kepada memberikan kening dan silia bentuk yang paling sesuai dengan wajah pemiliknya.

Sementara itu, memodelkan bentuk alis dan silia adalah jauh dari satu-satunya produk kosmetik yang mungkin dilakukan dengan konsistensi gel. Di samping itu, gel boleh digunakan untuk menguatkan dan mengaktifkan pertumbuhan rambut, serta tepu vitamin dan bahan-bahan berguna lainnya.

Gel digunakan untuk rambut sebelum make-up, untuk meletakkan indah dan memberi mereka bentuk yang diingini. Jika crotches dan silia anda tidak memerlukan sokongan tambahan dan rawatan, gunakan kosmetik ini sebelum tidur. Dalam kes ini, pada waktu malam, gel akan menyerap folikel rambut dengan bekalan vitamin yang diperlukan, yang seterusnya akan menggalakkan pertumbuhan rambut.

Bagaimana hendak memilih?

Agar tidak kecewa dalam pembelian, apabila memilih cara kosmetik sedemikian, perhatikan komposisinya. Jadi, di antara ramuan, tidak ada alkohol, kerana anda perlu menggunakan gel di sekitar mata, dan dalam hal produk yang mengandungi alkohol, ini boleh menjadi sangat berbahaya.

  Adakah mungkin bulu mata warna profesional di rumah?

Di samping itu, jika anda adalah pemilik kulit hipersensitif, pilih ubat yang terdapat petunjuk bahawa ia adalah hypoallergenic. Jika tidak, penggunaan produk kosmetik sedemikian boleh dibayangi oleh berlakunya tindak balas alergi yang teruk.

Sangat baik, jika komposisi termasuk D-Panthenol atau provitamin B5. Komponen ini mempunyai kesan positif pada pertumbuhan dan keadaan umum alis dan bulu mata dan, sebagai tambahan, menyuburkan dan melembapkan kulit yang halus.

Pengilang mana yang lebih baik untuk memberi keutamaan?

Mari kita senaraikan kosmetik yang paling popular:

Gel untuk bulu mata dan kening: apakah alat ini?
  • ubat yang paling mudah dicapai dan paling biasa adalah gel bulu mata penjagaan Art-Visage, yang digunakan bukan maskara untuk pemakanan yang mendalam dan pengukuhan rambut yang lemah. Produk ini juga bagus untuk pemodelan alis, walaupun ramai gadis mengatakan bahawa ia tidak membetulkan rambut nakal yang terlalu baik;
  • “Flickering silia” – Gel untuk bulu mata dengan berkilau dari Avon membolehkan anda membuat imej yang terang dan berani. Untuk kegunaan seharian produk ini tidak akan berfungsi, tetapi semasa persediaan untuk pesta atau acara lain, kebanyakan gadis dan wanita memberikan keutamaan kepadanya. Selepas memakai kelopak mata pada bulu mata, mereka mula bersinar, kerana imej seks adil menjadi misteri dan luar biasa menarik;
  • Gel penetapan gel Pupa Alis dalam pakej nampaknya sedikit berkilat, walaupun pada hakikatnya alat ini benar-benar telus. Ia dengan baik mengatur rambut yang tidak teratur dan mengekalkan bentuknya untuk masa yang lama. Di samping itu, alat ini dilengkapi dengan berus nipis yang sangat mudah, berkat yang mana ia boleh digunakan dalam apa jua keadaan. Pada mulanya, produk ini hanya bertujuan untuk meletakkan alis, tetapi banyak gadis cuba memohon kepada silia dan berpuas hati dengan hasilnya;
  • Glue-gel untuk bulu mata Bingkai untuk Fame Strash dari Essen boleh dikaitkan dengan kategori ini hanya kerana konsistensi gel. Malah, tujuannya adalah sama sekali berbeza – alat ini digunakan untuk melekat bulu mata palsu dan biasanya dijual lengkap dengan sekumpulan bulu tiruan. Ia tidak mempunyai kesan positif pada folikel rambut. Sebaliknya, penggunaan produk kosmetik ini secara berkala boleh menjejaskan rupa dan keadaan wajah seks yang adil;
  • Gel untuk bulu mata dan kening: apakah alat ini?Menguatkan gel MAC Set kening mempunyai konsistensi yang sangat menyenangkan dan halus, yang menyerupai krim. Dia cemerlang mengatasi tugasnya, dan satu-satunya kelemahan seks yang adil adalah kos yang agak tinggi – satu botol kecil ubat ini hari ini membiayai kira-kira 1200 Rubles Rusia. Walau bagaimanapun, harga ini benar-benar sepadan dengan kualiti. Gel ini digunakan untuk menguatkan bulu mata, memodelkan alis dan memberi mereka bentuk yang tepat, serta memberi makan rambut sepanjang keseluruhannya;
  • Alat lain ialah Vivienne Sabo Fixateur. Ia dibezakan oleh kualiti yang sangat baik dan kos yang agak berpatutan. Gel ini digunakan bukannya bangkai – dalam kes ini ia menjadikan silia lebih panjang dan lembut, dan juga untuk membetulkan kosmetik hiasan dan memperbaiki rambut.
  Alis cukur: varian tatu ideal untuk para pecinta alam semula jadi

Cuba setiap produk yang disenaraikan, dan pilih yang sesuai dengan anda daripada yang lain!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply