Kesihatan wanita

Ekstrak Aloe pada pengawal kesihatan wanita

Keadaan cuaca semakin merosot. Makanan telah kehilangan kualiti. Kandungan vitamin yang rendah dan mikroelen yang bermanfaat dalam makanan tidak membenarkan anda mendapatkan nutrisi yang tepat, jadi orang kehilangan kekebalan mereka.

Ini adalah penyebab penyakit yang kerap. Entah bagaimana untuk menjaga kesihatan mereka, kita perlu menggunakan biostimulan dan bahan tambahan aktif dari farmasi.

Imuniti yang rendah menjejaskan tubuh wanita. Ia boleh menyebabkan penyakit ginekologi, dan juga ketidaksuburan. Untuk melindungi diri daripada penyakit wanita, larutan cecair aloe untuk suntikan akan membantu.

Contents

Apa yang berguna untuk lidah buaya?

Ekstrak Aloe pada pengawal kesihatan wanita

Ekstrak Aloe dibuat dengan mengekalkan daun pokok aloe segar atau kering di tempat yang gelap dan sejuk. Cecair mempunyai warna kekuningan atau kecoklatan dengan sedikit bau.

Ekstrak itu diturunkan secara subcutaneously, intramuscularly, digunakan dalam aplikasi luaran dan diberikan secara lisan.

Penyelesaian ini mempunyai sifat pemulihan, antiseptik, penyembuhan dan toning.

Ia meningkatkan metabolisme, mengembalikan komposisi darah dan digunakan sebagai diuretik. Penerangan terperinci mengandungi arahan untuk digunakan.

Ekstrak aloe cair untuk suntikan intramuskular berguna untuk seluruh organisma. Dia ditetapkan untuk rawatan dan sebagai agen pencegahan.

Sapukan penyelesaian ini dengan prostatitis dan penyakit genital wanita, dengan penyakit mata dan perut. Berikan ekstrak pada peringkat awal penyakit berjangkit dan radang. Untuk mengekalkan imuniti, dengan penyakit kulit dan masalah pernafasan, termasuk asma bronkial.

Suntikan ekstrak aloe di ginekologi

Suntikan aloe diberikan kepada wanita untuk meningkatkan daya tahan keseluruhan tubuh terhadap mikroba yang berbahaya, untuk mempercepat pertumbuhan semula sel dan tisu, dan untuk merangsang proses metabolik. Apabila suntikan intramuskular, lidah menikam diperlukan di bahagian femoral sisi atau di zon punggung. Kursus standard adalah 10 hari, kadang-kadang ia mengambil masa sehingga 50 suntikan, bergantung pada penyakit dan tahap perkembangannya. Dos harian 1-4 ml.

Suntikan dari lidah buaya adalah menyakitkan, oleh itu kadang-kadang disuntik dengan novocaine. Di tapak suntikan, mereka memelihara bulu kapas dengan alkohol, memijat bulatan untuk pembubaran penyelesaian yang lebih baik.

Perangsang biogenik dalam ginekologi ditetapkan untuk penyakit seperti:

Ekstrak Aloe pada pengawal kesihatan wanita
  1. proses keradangan lampiran;
  2. klamidia;
  3. adnexitis;
  4. kemandulan;
  5. ureaplasmosis;
  6. mikroplasmosis;
  7. hakisan serviks;
  8. halangan paip;
  9. kista ovari.

Suntikan dijalankan dengan kombinasi dengan kursus ubat.


Dalam penyakit wanita, adalah dibenarkan untuk menyuntik tampon dengan ubat di dalam vagina atau melakukan syringing.

Dengan hakisan, adnexitis, kolpitis dan vulvitis menetapkan aplikasi luaran penyelesaian dengan kombinasi madu asli.

Alat sedemikian akan memberikan pemulihan segera tanpa permintaan untuk ubat-ubatan. Tetapi sebelum anda memasukkan tampon, anda perlu memastikan tiada alergi terhadap madu dan lidah buaya. Jika tidak, bukannya pulih, anda akan mendapat gatal dan kemerahan.

Contraindications

Ekstrak Aloe pada pengawal kesihatan wanita

Arahan untuk penggunaan Penyelesaian Suntikan Aloe tidak mengandungi data mengenai dos berlebihan, mungkin, kes-kes seperti ini tidak ditemui.

Pakar menasihatkan untuk memohon ubat untuk penyakit kardiovaskular dan tekanan arteri.

Suntikan Aloe tidak boleh dilakukan dengan kehamilan, kanser dan penyakit ginjal yang teruk.

Reaksi alergi berdasarkan ubat ini mampu menaikkan suhu badan dan meningkatkan tekanan darah.

Jangan ambil tindakan sendiri. Jangan ubat sendiri. Minta bantuan daripada doktor, setelah memeriksa dan menilai kesihatan anda, doktor akan menetapkan rawatan yang betul.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply