Koselig hus

Bambus: En elegant plante med en hellig kraft

Selv i det gamle Kina, så folk som var glad i lære av feng shui, de fantastiske fysiske egenskapene til bambus. Anlegget ble preget av rask vekst, mens den var sterk og sterk. Kinesen bemerket også at hvis dens massive massive stammer er til stede i boligen, er det uforklarlig at det er flaks, materiell velvære og idyll.

Siden den gang har han blitt kalt “lykkelig tre“. Det ble antatt at anlegget er i stand til å absorbere alt ondt, lindre sin eier av negativ energi.

Contents

Symbolet for lykke og antall stengler

Bambus: En elegant plante med en hellig kraft

Tendensen til å vokse den hjemme har overlevd til denne dagen. I dag er det umulig å forestille seg en kineser som ikke har en enkeltstamme av denne merkelige planten i huset eller leiligheten. Selv om bambus selv for å holde hus ikke er mulig på grunn av et lite territorium, har noen selvrespekterende kinesere i huset ferdige varer eller møbler fra den.

Den kloke kinesisk filosof og vitenskapsmann, har bambus alltid vært å assosiere med letthet, ro, harmoni, fred og ro. Samtidig, den kraftige stilker personifisert med kraftig indre styrke, sikkerhet og lang levetid.

Bambus ifølge læren til Feng Shui symboliserer en sterk, uavhengig, vedvarende og klok mann med ubøyelig vilje. Han gir sin mester styrke i vanskelige livssituasjoner og bidrar til å overvinne alle mulige hindringer som oppstår på en tornet menneskelig vei.

Det viktigste er at bambus, arrangert i en leilighet av Feng Shui, er et universelt og hellig symbol. Avhengig av hvor du plasserer den edle planten, trekker du levende, gunstig energi inn i den ønskede sfæren av å være.

Hvis du setter talisman i sør-østlige delen av boligen, vil du tiltrekke lykke og overflod i materialet side, aktivere en kraftig energi rikdom. Hvis du plasserer stilkene vil være i nord-vest, vil du sikkert få bistå i viktige saker og problemstillinger som plager deg i lang tid.

  Er det mulig å redusere størrelsen på ringen?

Antall Stengler av bambus på Feng Shui har også sine sakrale verdier:

  • To stengler representerer en sterk, harmonisk og lykkelig forening, fylt av kjærlighet og tilbedelse, respekt, skjelving, hengivenhet. En slik sammensetning er optimalt plassert i sonen av kjærlighet og relasjoner, det vil si i den sørvestlige retningen av rommet;
  • Tre stammer tiltrekker ubetinget lykke til seg selv, slik at de kan plasseres i familiens sektor – i den østlige delen av leiligheten;
  • Fem stilker symboliserer en konstant overflod, velvære og velstand. Dette “blomsterbukett“Bør plasseres i rikdom og pengesektoren, som ligger i sørøst for boligen;
  • Syv stengler er knyttet til sterk vital energi, god helse, lang levetid, praktfull velvære og fysisk styrke. Plasser dem i den sentrale delen av rommet – det er hun som er ansvarlig for helsen til deg og din husstand. Det er optimalt hvis de legges på bordet;
  • Åtte stammer aktiverer konstant velstand i alle liv og aktivitetsområder. Generelt er nummer 8 i østfilosofiene vanligvis gitt den gunstigste verdien, fordi i en omvendt form betyr denne figuren “infinity“… Infinitet av kjærlighet, helse, lykke, styrke, velstand. En sammensetning av åtte plantestenger kan plasseres i en hvilken som helst praktisk sektor av rommet;
  • Ni stammer kjøpes for lykke til. De er best plassert når det gjelder karriere, visdom og kunnskap. Suksess på disse områdene er garantert!
  • Tjue stilker, spesielt hvis de er bundet med et rødt silkebånd, er ansvarlig for gode relasjoner i huset, et sterkt vennskap, hengivenhet og lojalitet. Et slikt kjøp er ideelt for de som ønsker å etablere den skrantende atmosfære i huset, og for å styrke kjærligheten mellom mennesker i husholdningen;
  • Tjueen stammer garanterer tilstrømningen av gunstig energi i noen livssfære, så planting i dette beløpet er innenfor sektoren av livssfæren som du vil justere mest.

Med hensyn til de negative verdiene av mengden bambusrom av feng shui, har de en rekke “fire“. Denne figuren symboliserer kinesens død, så blomstersammensetningen, inkludert et antall stengler, kan føre til problemer og feil i hjemmet ditt.

Dette vil spesielt påvirke sfæren til å være, i sektoren som en slik “blomsterbukett“. Hvis du for eksempel legger fire stengler i en rikdomssone, kan du vente på tap, unødvendige oppkjøp og til og med tyveri. Hvis du lokaliserer dem i kjærlighetssonen, kan styrken av din union lett bli rystet under en hvilken som helst ekstern innflytelse. Vær ekstremt forsiktig i denne forbindelse.

  fiolett

Bambus “magisk”

Bambus: En elegant plante med en hellig kraft

Du kan ikke bare sette bambus flaks og flaks på feng shui i hans “original“Form, men også dekorere rommet sitt, eller kjøp møbler med elementer av anlegget. Bredt distribuert er kaffebord, hyller, kommoder med denne fantastiske anlegget.

En kraftig beskyttende talisman er også en fløyte laget av en plante, spesielt hvis den er dekorert med røde bånd og tråder.

Et slikt produkt hjelper ikke bare å spre den negative energien som av en eller annen grunn har akkumulert i huset, men også å nøytralisere “hemmelige piler“Rettet mot deg. Med dette tilbehøret i huset vil du være pålitelig beskyttet mot fiender og hemmelige fiender.

Romblomst vil hjelpe deg med å etablere livet ditt, for å finne åndelig fred, indre styrke og stadig ledsagende flaks. I tillegg vil bambus av lykke være et originalt og vakkert tillegg til interiøret, spesielt hvis den er laget i en orientalsk minimalistisk stil.

Pleie av anlegget

Til din grønne “pet“Gjorde du glede og lykke, det er ikke nok bare å sette det i hjørnet av huset og glemme eksistensen. Den riktige og verdige omsorg for en slik magisk plante er ekstremt viktig.

Tidlig forandring av fôrvann er nøkkelen til lang bevaring av bambus i frisk form. Ikke bruk flytende klorert vann – det kan ødelegge din verdifulle plante.

Hvis du ikke har et spesielt husholdningsfilter hjemme, bare hell vann fra springen i en stor beholder, og la den stå i 24 timer. Det er ønskelig at på overflaten samtidig treffer solens stråler. Etter en dag vil kjemikaliene fordampe, og du vil være i stand til å sette stilkene i denne rensede og energi-mettede væsken.

  Harmoni i familien - garantien for en lykkelig og behagelig eksistens

Yellowed stilker bør fjernes, siden de er i stand til å skade sunt “naboer“. Samme regel gjelder for mørkede, rottende deler.

Lys – en annen faktor som kan påvirke blomstens vekst og fordelingen av klorofyll negativt. Tenk på plantens naturlige habitat. Den vokser i de tropiske skogene i ekvatorial Afrika, i en tett skygge. Derfor er åpen solstråle knapt “som»Til ditt nye oppkjøp.

Bytt vannet, som er bambus, er det nødvendig minst en gang i uken. Hvis du har et akvarium hjemme, trygt sette stengene i den. Det vil vokse godt takket være mikroorganismer, konsentrert i tilstrekkelig mengde vann.

Bambus: En elegant plante med en hellig kraft

Plante anlegget bedre i et rom uten naturlig lys. Stener, grener og småstein i vasen skal holdes i perfekt renhet.

Vann kan tilsettes som en blanding for akvarieplanter, men ikke mer enn en gang i to måneder. Overflødig fôr kan påvirke plantens levetid negativt.

Hvis bambuset ditt har begynt å smerte og forsvinner, prøv å legge til noen dråper antibakteriell løsning til vannet. Sørg for å holde bambus utenfor rekkevidde for barn og dyr – hvis de biter på stammen, er det sannsynlig forgiftning.

Kjøpe bambus for å tiltrekke seg lykke og velvære, ikke glem om riktig pleie av anlegget. Til tross for at det regnes som den mest varige, krever det fortsatt oppmerksomhet i innholdet hjemme. La en sunn, tett og kraftig plante bringe overflod, kjærlighet og alle slags suksesser til ditt hjem!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply