Kunstig stein i interiøret: variasjoner, hemmeligheter, ekstraordinære løsninger | pangudownloads.com
Koselig hus

Kunstig stein i interiøret: variasjoner, hemmeligheter, ekstraordinære løsninger

Siden tidens tider har folk brukt en stein til å bygge sine hjem. Han har en utrolig attraksjon eller en magisk kraft. Ellers hvordan å forklare det faktum at folk av forskjellige nasjonaliteter i alder og kulturer kom under hans innflytelse og begynte å bruke den som en dekorativ dekorasjon av huset deres. På grunn av dette, sitt utvalg av den foreslåtte "stein»Varene, og dens fargeskala.

Velg tekstur og farge

For å dekorere et hjem interiør, krever naturlig materiale, i motsetning til kunstig, omhyggelig og seriøs forberedelse. Og dette øker verdien betydelig. Derfor øker populariteten til kunstige steiner hver dag. Å plukke opp en kunstig stein, som ville etterligne den naturlige med nøyaktighet, vil ikke være vanskelig.

De fleste produsenter produserer helt glatte plater med det formål å senere påføre et mønster for å skape et originalt interiør.

En stor rolle i å skape en harmonisk for den visuelle oppfatningen av interiøret spilles av farge. Pastellfarger passer for klassisk design, og mettet vil være passende for å se moderne ut. Overraskende er en annen: takket være dual coloring teknologi som brukes i produksjonen av dette materialet, er det umulig å finne to nøyaktig identiske steiner.

Fargestriper vil alltid være forskjellige. Dermed utvider produsentene sitt utvalg for å møte den estetiske smaken av enhver kunde.

Kunstig stein i interiøret: fordeler og ulemper

Flere og oftere er steininnredning populært i utformingen av boliger og offentlige bygninger. Ofte brukes den til dekorasjon, barer, restauranter, hoteller, kontorer og leiligheter.

For en bedre ide om hva som er fordelene ved et steininteriør, må du først forstå de positive aspektene ved selve materialet:

  • Lys - vekten er omtrent 2 ganger mindre enn en naturlig analog. Du kan ikke bekymre deg for veggens sikkerhet og at det kan være problemer med transport;
  • Lett bearbeidet - gir mulighet til å gi steinen noen form for farge eller størrelse;
  • Ildfaste - i tilfelle antennelse vil dette materialet ikke bare tenne seg selv, men vil ikke la flammen spre seg lenger langs veggene;
  • Holdbar - kunstig stein har lenge etablert seg som et slitesterkt materiale som vil tjene deg i mange år.

Som alle andre produkter har det også sine egne ulemper:

  • Høy varmeledningsevne;
  • Kontraindisert kontakt med vann.

Hva er fordelene ved et interiør innredet i stein?

Kunstig stein i interiøret: variasjoner, hemmeligheter, ekstraordinære løsninger

Rommene som er dekorert med en stein som en spisestue, en hall, et kjøkken eller et kontor, vil sikkert ha et mer endobling utseende.

Du vil glemme slike problemer som periodiske kosmetiske reparasjoner. Dette materialet trenger ikke spesiell omsorg. Ønsket du å endre noe? Det er bare mulig å erstatte flere fliser med, for eksempel, en annen i tekstur av panelet eller på noen steder lage innlegg av en annen farge! Det virker en liten stund, og det er åpenbare endringer.

Levetidens levetid er uvanlig lang, noe som gjør det utrolig praktisk. I tillegg krever dette materialet ingen spesiell forsiktighet.

For at den dekorative steinen i interiøret kan se harmonisk ut, er det ikke nødvendig å ha et landsted, du kan dekorere stua, korridor og til og med kjøkkenet med dem.

Sten i det indre av leiligheten

Besluttet å dekorere huset ditt med elementer av kunststein? Først av alt, ta vare på sikkerhet.

Ved valg av materialer skal det tas særlig hensyn til følgende detaljer:

  • om varene støttes av en sanitær-epidemiologisk konklusjon
  • sjekk tilgjengeligheten av aktuelle dokumenter som tillater bruken av dette materialet i hjemmet. Selgeren må presentere dem på forespørsel.

Etter det kan du bruke en slik stein i interiøret uten frykt for at det vil skade helsen din.

Inngangsparti

Borte er de dagene da gangen var en slags oppbevaringsrom for å lagre sekker med bokser og annet søppel. Tross alt er det fra gangen at gjestene danner utsikt over huset. Det første du trenger å starte er å sammenligne dimensjonene på rommet riktig med sin generelle fargerik.

Standard gangene har et lite område slik at du bør unngå mørke nyanser for ikke å begrense det allerede små rommet enda mer. Gi preferanse til lyse naturlige farger.

Ikke bruk kunstig stein i interiøret på gangen som hovedmateriale, du må prøve å gi det i form av en aksent, for eksempel, sirkel dem med døråpning inn i rommet eller vri spegelen. Harmonisk kombinert kunststein og grønne planter. Grønn er i stand til å oppdatere og forfine interiøret, for å gi det mykhet.

Det ville være overflødig å si om den klassiske lysløsningen. Avvis slike favorittlysekroner og gi preferanse til små vegglamper. Så du kan enkelt jevnt fordelte lyset gjennom gangen.

Hvis du har en romslig entré, kan den innredes i en klassisk stil. Klassikere er makt og uutholdelige tradisjoner. Men overdriv ikke det - pretensiøsitet og kompleksitet bør være moderat. Vestibulen bør ikke overbelastes med steinbekledning, ellers vil effekten av hulen bli opprettet.

kjøkken

Kunstig stein i kjøkkenkroken er veldig vanskelig å jord, og derfor er kjøkkenet stedet der dette materialet er faktisk som ingen andre steder. Hvis forkleet ikke er laget i hvitt, men for eksempel i mer naturlig variegated, og dekket med en fargeløs lakk, vil slike hater av alle kjærester av fett og smuss ikke være forferdelig for deg.

Du kan også skille i kjøkkenet spisestue, vindu eller bar. Prøv å kombinere ulike materialer for å skape koselig og harmonisk. Ujevne steiner i sin form passer godt med kurvkurver eller potter.

Murstein murmer vannrørene som går gjennom det åpne området. Ikke vær redd for å eksperimentere. I hvert fall vil selve tilstedeværelsen av en kunstig stein i interiøret gi den et originalt utseende og en uvanlig tekstur.

Generelle anbefalinger

Kunstig stein i interiøret: variasjoner, hemmeligheter, ekstraordinære løsninger

Rommet vil se utsøkt ut, hvis bare en vegg eller en viss del av den, for eksempel en bue, et hjørne eller en døråpning, legges med en stein.

I store rom er en mellomstor eller stor stein harmonisk sett, i små - en flis. Rommene med et lite område er dekorert med et materiale av lyse toner, mens de større har ikke fargebegrensninger.

Vertikal murverk øker visuelt takets høyde. Kvaliteten på sømene er umiddelbart tydelig, de bør ikke være for store, og deres utførelse bør være så nøyaktig som mulig.

Stenen er i stand til å forvandle ethvert interiør. Og selv om ikke alt, men bare en liten del av interiøret vil bli laget i stein - huset ditt er garantert å skaffe seg en spesiell chic. Vellykkede interiør- og designløsninger!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 77 = 81