Hvordan lage en deilig og søt vaniljesaus? | pangudownloads.com
Matlaging velsmakende

Hvordan lage en deilig og søt vaniljesaus?

Vaniljesaus er en av konfektebasene. Det brukes i mange dessertretter. Hver kokk har sin egen hemmelige oppskrift for matlaging, men hovedingrediensene er alltid de samme. Vi foreslår å lære hvordan vaniljesaus blir forberedt og hva som er satt i den.

En enkel oppskrift på en velsmakende saus

Hvordan lage en deilig og søt vaniljesaus?

Vaniljesaus kan kalles en tradisjonell tallerken med engelsk mat. Innbyggerne i Foggy Albion er glade for å smake denne søte massen av pannekaker, pudding, strudel og andre desserter. Det smaker veldig mye som en vaniljesaus, men har en mer øm konsistens.

For å gjøre det trenger du følgende ingredienser:

 • Frisk melk – 0,5 l;
 • Eggeplommer – 5 stk;
 • Sukkersand – 100 g;
 • Vanillin – 0,5 pod eller 3 g pulver.

Oppskriften på vaniljesaus er veldig enkel. Til koking trenger kremet en liten emaljepanne eller kasserolle. Hvis preparatet ikke bruker pulver, men en pod, begynner arbeidet med montering av vanilje. For å gjøre dette, er den kuttet i halve og spissen av kniven skraver kjernen.

Deretter legger man på en sterk brann en beholder med melk, og legger til vanilje og pods. Væsken ble omrørt konstant, koket, fjernet fra platen og latt avkjøles litt. Det viste seg vanilje melk. Mens det avkjøles, er friske egg oppdelt i 2 deler. For dette er skallet pent knust, og helles fra halvparten til den andre, proteinet er skilt fra eggeplommen.

Det neste trinnet er å bruke en visp eller en mikser. Sukker er slått med eggeplommer til glatt. For å få en søtere krem, øk mengden sukker og / eller tilsett et par sukker vanilje poser, men bruk deretter mindre vanillin.

Varm melk filtreres gjennom en sikt. I eggeplommer med sukker blir det tilsatt en tynn strøm varm melk, og blandingen omrøres kontinuerlig med en visp. En panne med innhold er satt på en liten brann. Fortsett å forstyrre, bring massen til ønsket konsistens.

Hvordan lære om beredskapen til søtt vaniljesaus? Så snart massen begynner å tykke, må du fjerne den fra platen uten å stoppe omrøringen. Sausen skal i ingen tilfelle koke, ellers vil ølene stryke. Det er enkelt å sjekke beredskapen: skjeen senkes ned i massen og fjernes umiddelbart, overflaten skal dekkes med et jevnt lag, den søte krem ​​avtar veldig sakte.

Denne oppskriften er ganske vanlig. Forberedt på denne måten kan kremet lagres i kjøleskapet i ikke mer enn en dag. Uten å bruke ovnen, kan du lage kremaktig vaniljesaus.

Søt dessert med vanilje

Å forberede denne smakfulle massen du trenger:

 • 100 g rømme;
 • 60 g kremost;
 • 50 ml fersk melk;
 • 50 g granulert sukker;
 • 5 g vanilje eller 2 poser med vaniljesukker;
 • En liten muskatnøtt.

Rømme er blandet med sukker og vanilje. Til dette formål bruk et kjøkkenpisk eller blender. Når blandingen blir homogen, blir den tilsatt med melk og kremost. I stedet for sistnevnte kan du legge til ostemasse eller ikke surt ost.

Alle ingrediensene blandes grundig med en visp. For å gjøre kremet søt, legg til mer vaniljesukker. Etter at massen er blitt en homogen kremaktig vaniljesaus, blir den rengjort i kjøleskapet slik at den blir tykkere.

Denne oppskriften er perfekt for fylling av fruktsalater, og for å forberede en uavhengig matrett. I massen kan du legge til et utvalg av frukt, kokosnøtter eller kaker. Men den mest delikate parabolen kan kalles apple strudel med vaniljesaus. Det er ikke vanskelig å lage mat, det viktigste er å kjenne oppskriften.

Hvordan lagrer du strudel med epler og saus?

Hvordan lage en deilig og søt vaniljesaus?

Hva er en apple strudel? Dette er en veldig tynn luftig deig, sprø skorpe og en saftig søt og sur fylling av epler og andre frukter. Denne delikatessen er veldig populær i Europa. Mange land erklærer stolt at det var de som først bakt denne desserten. Oppskriften på denne parabolen er enkel, men du trenger å vite noen subtiliteter.

For testen må du ta et glass melk og mel, 1 kyllingegg, en klype salt og 2 ss. spiseskjeer vegetabilsk olje. Av disse produktene skal det knyttes glatt og fjærende deig. Etter blanding blir en ball dannet og forlatt på et varmt sted i 2 timer. For å gjøre det riktig, bør melk oppvarmes litt.

Mens deigen “kommer”, blir fyllingen til strudel forberedt. Ta epler (0,8 kg), skrelles, cored og skåret i små biter. Å sette dem inn i beholderen, ble det tilsatt saften presset sitron, sukker (100 g), eple brandy (40 ml), rum (40 ml), rosiner (50 g) og en klype kanel og mandler (50 g) ble stekt i en stekepanne.

Alle ingrediensene er grundig blandet. Separat, i en dyp stekepanne på brannen blander 50 g smeltet smør, brødkrem og sukker. Alt dette er stekt til gyldenbrun. Deretter går de tilbake til testen.

Det rulles først ut med en rullestift, og strekkes med hendene. Laget skal være veldig tynt, nesten gjennomsiktig, men uten hull. På kantene er deigen smurt med smeltet smør, senteret er smurt med “grillet biff parabolen“Fra søte brødsmuler og smør.

På dette laget sprer du forberedt påfylling. Nå må vi kaste eplets konvolutt: sidekantene er bøyd til midten, fra toppen, rullen er sakte foldet.

Den mottatte konvolutten legges på et bakeplate dekket med bakepapir, med søm ned, og legges i ovnen. Strukturen blir kokt i 20-30 minutter ved en temperatur på 200 grader. Tilberedt bakverk bestrøkt med pulverisert sukker, og mens deigen er i ovnen – tilbered vaniljesausen til strudel i henhold til oppskriften.

Du kan bruke de som er beskrevet ovenfor, men du kan gjøre det annerledes. Kjøp vaniljesaus eller bruk en annen oppskrift. For eksempel kan 2 kopper melk, en teskje av maisstivelse, 4 eggeplommer, et halvt glass av sukker og en pakke av vaniljesukker.

I en stor metallbeholder pisker du i oyster, sukker, stivelse og vanilje med en blender. Melk oppvarmes først, og deretter tilsettes en tynn trickle til den resulterende blanding. Pannen legges på en langsom brann, omrører regelmessig, sausen bringes til ønsket tetthet.

Når apple strudel er klar, er det avkjølt og serveres på et bord, ved siden av å sette en mørk melkkrem med vanilje.

Hvordan lage en saus tastier

På noen oppskrift har sine egne triks, er det ikke noe unntak og forberedelsen av vanilje dessert:

Hvordan lage en deilig og søt vaniljesaus?
 • Så, eksperter anbefaler å forberede masse ikke på åpen ild, men på et vannbad. Dette vil bidra til å unngå å brenne kremet.
 • Gratulerer med romtemperatur for å forberede parabolen. De er pisket med sukker til hvit, og deretter bare tilsatt stivelse og andre ingredienser.
 • De som ikke ønsker å få en veldig søt saus, kan gi det surt med sitronsaft.
 • Forbedre smaken og smaken av rom, kaffe og kanel.
 • I butikken kan du kjøpe tørr konsentrere. For å forberede en fullverdig krem, bør den fortynnes med melk og tilberedes til ønsket konsistens. Og likevel er apple strudel bedre å spise med ferskt tilberedt saus. Først vil det være fri for konserveringsmidler. For det andre vil han ha akkurat den smaken og konsistensen, som bør være den ekte europeiske desserten.

Deilig baking og god appetitt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

50 − = 41