Recept för läckra och snabba frukostar i multivariaten | pangudownloads.com
Matlagning välsmakande

Recept för läckra och snabba frukostar i multivariaten

Morgonen på nästan varje person börjar med en kopp kaffe, te eller juice med lite god mat till frukost. Om du kan koppla av på helgerna och låta dig vara uppblåst över en spis, är det på vardagar ofta ingen sådan möjlighet. Ändå vill jag få något gott och tillfredsställande på kort tid. I det här fallet kan du göra en snabb frukost i multivarken.

Moderna köksapparater kan praktiskt taget skapa kulinariska mirakel, absolut utan att anstränga sig alls.

Fördelar med matlagning

Vilka är de bästa recepten för matlagning i en multivariat? Generellt sett finns det inga begränsningar i detta avseende, eftersom moderna modeller garanterar prestanda av alla funktioner du behöver.

I multivarkern kan du steka, baka, laga mat och till och med laga mat för ett par. Detta gäller särskilt för anhängare av en hälsosam diet.

Om vi ​​betraktar en multivark jämfört med en vanlig tallrik, kan vi tydligt skilja dess fördelar:

Recept för läckra och snabba frukostar i multivariaten
  • Matlagningshastighet. Du spenderar ett minimum av tidsprodukter
  • Enkelhet. Även en oerfaren kulinarisk expert kan klara uppgiften, och resultatet kommer att överträffa alla förväntningar. För att hjälpa dig kan du använda en samling recept för multivark, som kommer med nästan vilken modell som helst;
  • Framställning av produkter. Vissa typer av produkter kan sättas på kvällen i skålen och ställa in önskat matlagningsläge med fördröjd start på morgonen;
  • Automatisk processkontroll. Stå inte över disken och kontrollera matlagningsprocessen: Övervaka temperaturen, täck i rätt tid med ett lock, rör om det osv. Allt detta gör det enkelt att göra flervaror, justera graden av uppvärmning i detta eller det här läget.
  • Behåll temperaturen. Om du behöver hålla disken varm en stund, värms enheten upp till önskad temperatur under en viss tidsperiod.

Och vad kan du förbereda till frukost för dig själv och din familj i en multivariat? Först och främst innehåller denna lista sådana rätter:

  • spannmål;
  • omeletter och äggröra
  • heta smörgåsar
  • bakverk;
  • pannkakor och fritters etc.

I en multivariat kan du i allmänhet laga nästan vilken maträtt som helst, inte bara från frukostmenyn. Du kan även experimentera och komma med ditt eget recept.

Gröt för hälsa och energi

Recept för läckra och snabba frukostar i multivariaten

Den mest användbara skålen till frukost är en gröt i en multivarkett. För att förbereda det läckra och näringsrika, är det bäst att använda havreflingor. Det är önskvärt att laga en sådan maträtt i ett speciellt läge. Konsistensen av havregryn kan vara olika, beroende på dina personliga preferenser.

Det är bäst att göra det lite visköst. Mycket användbart är havregryn med tillsats av torkade aprikoser, nötter och äpplen. Torkade frukter kan omedelbart läggas i en skål med flingor och vatten. Ett litet salt är ett måste. Efter tillagning, lägg till äpple, smör och lite honung.

Också ett utmärkt alternativ – mjölkgröt till frukost. De är mycket förtjust i barn, så det är väldigt lätt att hitta recept. Ett enkelt alternativ är bovete med mjölk. Du kan svetsa det direkt på mjölk eller blanda färdiga ingredienser. Lägg till lite honung eller socker efter smak.

Men manno gröt är bättre att laga mat i ett speciellt läge “Mjölkgröt“. Ett utmärkt alternativ – en chokladmanga. Den är lagad som vanligt, men tillsätt lite socker och kakao. Denna frukost kommer att glädja både barn och vuxna. Ju mer kakao du lägger desto intensivare är chokladsmaken.

Ägg frukostar

Det finns också många variationer av frukostrecept i multivarken med ägg som huvudingrediens. Du kan förbereda dem i olika lägen: för ett par, bakning, stekning.

Recept för läckra och snabba frukostar i multivariaten

En mycket läcker version av morgonmåltiden – stekt ägg med bacon och grönsaker. Först måste du värma upp skålen med olja. Smaka sedan bacon på det, vilket kommer att lägga lite mer fett.

Sätt också i skållökarna med halvcirklar och tomater med sötpeppar. När skivorna är lite “podtopilo“, Men ännu inte rodna, du kan bryta ägget. Bokstavligen om några minuter serveras frukost på bordet.

Ett annat alternativ är en omelett i en multivarett med ost för ett par. Det använder 2-3 ägg, mjölk, hård ost och olika tillsatser om så önskas. Du kan lägga till en omelett med grönsaker eller örter, korv eller till och med tofu.

Först, slå äggmjölksmassan tills skummet bildar och krydda det. Häll sedan hälften på den uppvärmda skålen och riv med riven ost och andra ingredienser. Häll över rester av ägget och stäng multivarket. Ställ in lämpligt läge eller sätt på bakning. Efter 5 minuter kan du servera en omelett.

Varma smörgåsar

Otroligt läckra rätter kan beredas med hjälp av bröd och kvarvarande produkter från kylskåpet. Naturligtvis pratar vi om heta smörgåsar. Croutons är mycket bättre lämpade för konsumtion än färskt bröd, de är också mer utsökta och toppfyllning är i allmänhet ett separat samtal.

Recept för läckra och snabba frukostar i multivariaten

Recept för smörgåsar för en multivark skiljer sig inte från de vanliga. För matlagning använd två lägen – stekning och bakning. Det första alternativet är lämpligt för att göra en crusty skorpe med ett mjukt centrum och den andra för att torka bröd.

Den första enkla maträtten är en äggsmörgås. Först, ta tjocka skivor brödrostbröd och skära ett stycke smul ut ur dem. På oljan i skålen, stek brödet och slå ägget klart i mitten. Krydda allt detta, strö med ost och gröna.

Du kan också göra en analog av pizza i miniatyr. En sådan frukost, kokad i en multivark, som hela familjen säkert. Bröd ristas på ena sidan. Sedan skivas skivorna över, smutsas med tomatsås och bönas. För det kan du använda något: köttrester, korv, ost, grönsaker, särskilt tomater, svampar etc.

Sätt dem på bakningen och efter smörjningen smälta, servera på bordet. Som du kan se, förutom gröt och ägg på morgonen kan du laga den här typen av smaskiga.

Pajer och kakor

Glöm inte dessa härliga frukostar, som pannkakor och pannkakor, som också kan göras i en multivark. För att baka pannkakor är det bäst att använda stekning och en speciell pan-pan.

Recept för läckra och snabba frukostar i multivariaten

Förbered först degen: piska 3 äggulor med 3-4 msk socker, skriv in en liten vanilj, ett glas mjölk eller vassla och 21 matskedar mjöl. Häll sedan i lite olja och sätt piskad med citronekorror för prakt. Ta massan till en flytande konsistens och baka tunna pannkakor, som du kan äta med någon fyllning eller bara så.

Också försök att laga pannkakor. För dem måste du göra en tjockare deg. För smak och godhet, lägg till också finhackade äpplen. För testet i sig, blanda 1 kopp socker och kefir, 1 ägg och lite salt. Vispa allt tills bubblor visas och sätt in ett glas mjöl. För prakt, tillsätt läsk och ättika.

Populära och andra recept till frukost i multivarche, till exempel syrniki. För dem behöver du ta kockost, några skedar socker, mjöl och ägg. Tillsätt läsk och knåd den ursprungliga degen. För att bilda en syrnik, fukta dina händer och rulla en tårta i mjöl. Du kan steka i smör.

Ett utmärkt alternativ – bakverk till frukost. En enkel skål är en äppelpaj. För honom kan du göra ett kort bakverk. För att göra detta, blanda margarin, socker och 3 äggulor, lite läsk, 1 protein. Tillsätt mjölet för att få en konsistens av degkrumb. En del av massan sätts i en skål och läggs i bakningsläget.

Recept för läckra och snabba frukostar i multivariaten

När kakan tar lite tag, lägg det på äpplen med socker och strö över toppen med rester av degen. Efter beredskapen kan du göra ett maränghatt av resterande proteiner och granulat. Det behöver också lite bakning. För smak kan du lägga till en liten kanel eller vanilj till kakan.

För en blåbärs paj används denna fyllning. Gnid blåbär med socker och låt dem tömma av. Blanda sedan massan med stärkelsen och lägg den på den bakade halvbakade kakan.

Från ovan gör “net“Från testet. Placera apparaten i bakningsläge tills degen är klar. Juice, förresten, kan också användas för gelé eller mors.

Alla dessa rätter är mycket enkla att göra i en multivark. De kommer att vara en bra idé för din familj frukost.

Previous PostNext Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

31 − 29 =