Bagaimana untuk memahami dengan pelbagai tanda bahawa anda suka lelaki? | pangudownloads.com
Psikologi

Bagaimana untuk memahami dengan pelbagai tanda bahawa anda suka lelaki?

Setiap gadis yang cinta ingin tahu sama ada semangatnya mengalami perasaan timbal balik ke arahnya. Beberapa orang pemalu boleh cuba menyembunyikan simpati mereka, tetapi gerak isyarat, perbuatan, kata-kata yang kelihatannya biasa, memberi peminat.

Jadi bagaimana untuk memahami bahawa anda suka seorang lelaki, jika dia keras kepala tidak mahu mengakuinya? Mungkin ada syak wasangka bahawa tidak ada kepentingan di pihaknya, tetapi orang tidak boleh tergesa-gesa untuk menggugurkan tangannya. Ia adalah wajar untuk mengetahui jenis tingkah laku, ciri tingkah laku yang mungkin menunjukkan bahawa masih terdapat simpati.

Mencintai remaja

Kategori lelaki ini paling kerap “Penyelidikan” kanak-kanak perempuan, kerana dalam usia ini budak lelaki itu sukar untuk mengakui perasaannya kerana takut disalahpahami dan ditolak.

Sudah tentu, pengecualian, tetapi jika budak lelaki itu tidak membuat pengakuan, itulah cara anda dapat memahami bahawa anda menyukainya.

Bagaimana untuk memahami dengan pelbagai tanda bahawa anda suka lelaki?
 • Dia sentiasa cuba untuk menghadapi gadis cantik, jadi tidak mungkin dia akan berpaling ke belakang;
 • Pemerhatian lelaki lebih lama daripada melihat lelaki lain;
 • Lelaki itu akan cuba menyentuh gadis yang suka. Jangan menilai simpati seorang lelaki yang bermain-main dengan semua gadis-gadis di sekitar, dan cuba menangkap tangan atau meletakkan tangannya di bahunya;
 • Sekiranya dia malu, apabila berkomunikasi, lelaki itu boleh kelihatan saraf. Jangan terkejut jika pada masa ini budak itu mula bercakap tentang dirinya. Ini bukan tanda mementingkan diri sendiri, tetapi hanya keinginan untuk bercakap mengenai topik yang biasa dengannya;
 • Dia boleh bermain-main dengan seorang gadis lain, tetapi pada masa yang sama dia akan sentiasa melihat objek simpati. Ia hanya keinginan untuk menyebabkan cemburu.

Perlu diberi perhatian terhadap ekspresi wajah. Sekiranya budak lelaki itu seorang gadis cantik, dalam gerak isyaratnya, dia dapat menangkap gerak isyarat yang terdapat di dalamnya. Faktanya ialah lelaki yang berada di tahap bawah sedar cuba menyalin gerak isyarat gadis popular itu. Selalunya gadis-gadis membenci lelaki jika mereka bercanda mengenainya. Dengan sia-sia, kerana ini juga merupakan tanda simpati, dan dia hanya ingin bersorak.

Adakah lelaki itu melihat perubahan manicure atau kecil baru dalam gaya rambut? Tidak ada keraguan – dia jatuh cinta. Semua ini adalah tanda-tanda bagaimana anda dapat memahami bahawa anda suka seorang remaja, tetapi bagaimana orang dewasa bertindak?

Surat-menyurat

Sekiranya sebelum gadis-gadis perlu tahu bagaimana mengenali seorang lelaki yang mencintai komunikasi peribadi, maka di dunia moden mereka harus menguasai dan kemahiran baru – untuk belajar mengenal pasti peminat melalui koresponden di Internet.

Bagaimana untuk memahami dengan pelbagai tanda bahawa anda suka lelaki?
 • Ramai yang tidak mengikuti literasi, berkomunikasi dalam rangkaian sosial. Jika anda perasan bahawa mesej lelaki itu salah sebelum ini, dan kemudian dia tiba-tiba mula melihat ketepatan tulisan mereka, dia mungkin suka anda;
 • Salah satu tanda bahawa anda, kemungkinan besar, seperti lelaki, adalah manifestasi inisiatif lelaki muda dalam berkomunikasi dengan anda. Walaupun ia hanya satu ucapan, ia sudah banyak berkata;
 • Jika seorang lelaki muda menarik kepada seorang gadis, dia menunjukkan aktiviti dan minat dalam halamannya di rangkaian sosial;
 • Dia tahu bila awak ada “Online”, dan pada masa yang anda biasanya pergi dalam talian;
 • Seorang lelaki yang jatuh cinta boleh menunjukkan minat dalam senarai kenalan anda, terutama kepada separuh lelaki.

Seperti komunikasi peribadi, seorang lelaki muda akan cuba membuat jenaka dan pujian. Yang terakhir ini dapat diwujudkan dalam bentuk yang akan diletakkannya “Seperti” siaran dan foto anda.

The View

Dia tidak pernah menipu, walaupun seorang lelaki muda cuba setiap cara untuk menyembunyikan simpati. Anda boleh menangkap pandangan anda dengan sengaja, dan ini baik-baik saja jika lelaki itu malu. Seorang lelaki muda yang lebih santai tidak akan mengalihkan matanya jika anda mengawasi dia, yang juga akan memberitahu anda tentang lokasi lelaki itu.

Bagaimana untuk memahami dengan pelbagai tanda bahawa anda suka lelaki?

Jika anda perasan bahawa apabila anda berkomunikasi dengan anda murid-murid muda membesar, maka anda telah menerima bukti lain yang anda suka kepadanya. Satu pandangan dari bibir ke mata dan dari mata ke bibir adalah satu lagi tanda simpati.

Melihat bahawa seorang lelaki muda sedang mencari terutama di dahi, anda boleh mula mencari keghairahan yang lain – mungkin dengan orang lain yang anda akan menjadi lebih luckier, kerana ini melihat anda sebagai rakan perniagaan yang akrab, tetapi bukan objek simpati.

Sekiranya anda berada di syarikat yang sama, lelaki itu akan sentiasa berada di tempat yang berdekatan, mencari anda antara satu sama lain.

Gerak isyarat

Jika pandangan tidak mencukupi untuk kesimpulan, beri perhatian kepada mereka.

Bagaimana untuk memahami dengan pelbagai tanda bahawa anda suka lelaki?
 • Seorang lelaki muda yang ingin menyukai gadis itu cuba kelihatan menarik, oleh itu secara intuitif di hadapan anda dia akan terus membetulkan rambut, pakaian;
 • Di hadapan semangat dia mungkin gugup. Emosi ini akan diberikan dengan menggaru belakang kepala, dagu, pipi, batang tubuh pada baju;
 • Jika anda melihat bahawa bibir seorang lelaki muda sedikit ajar, maka dia terpesona oleh penampilan anda;
 • Kening tinggi, tangan di pinggang, diketepikan ke arah kaki – semua tanda-tanda ini menunjukkan keinginan untuk dipermudahkan.

Dan lelaki itu meluruskan bahunya, ingin kelihatan lebih kukuh, kuat, lebih tinggi.

Rupa

Terdapat pendapat bahawa hanya separuh wanita yang ingin menukar ke luar untuk menggembirakan wakil jantina yang bertentangan. Ini tidak begitu, kerana lelaki juga mula memantau penampilan mereka.

Sebagai contoh, anda mungkin mendapati bahawa dia mula berpakaian bergaya, sentiasa bercukur, menikmati minyak wangi.

Demi kamu, dia cuba, mudah untuk diperiksa. Tidak menggembirakan membuat pujian, sebagai contoh, bahawa baju di mana anda melihatnya semalam, sempurna duduk. Kemungkinan besar, pada masa akan datang anda akan melihat seorang lelaki muda di dalamnya.

Komunikasi

Bagaimana untuk memahami dengan pelbagai tanda bahawa anda suka lelaki?

Semua orang tahu bahawa pencinta selain dari satu sama lain tidak melihat siapa pun. Jadi dia akan sentiasa mengidam komunikasi, pertemuan, perbualan anda. Dalam kes ini, seorang lelaki tidak hanya melihat gadis cantik di hadapannya, tetapi juga orang yang ikhlas.

Lelaki muda dengan rela memberitahu gadis itu tentang dirinya sendiri, tanpa menyembunyikan cerita-cerita kes dari hidupnya, pengalaman peribadi. Semua ini menunjukkan bahawa dia mempercayai anda.


Seorang lelaki yang mencintai tidak menyedari kekurangan semangatnya, melihat hanya ciri-ciri positifnya. Berlepas walaupun seminit, apabila anda kembali, anda akan melihat wajah lelaki itu bahawa dia bosan.

Jika dia suka anda, lelaki itu tidak akan melepaskan jenaka dan frasa anda di alamat anda, dan apabila anda memerlukan perhatian dan penyertaannya, dia dengan senang hati akan memberikan anda semua ini.

Lelaki berkahwin

Cincin di jari cincin bukan penghalang kepada cinta seks yang lebih kuat. Tanda bahawa anda suka lelaki yang sudah berkahwin, boleh sama dengan semua yang diterangkan di atas. Dia juga menunjukkan tanda-tanda perhatian, dia gementar apabila dia bertemu dengan anda, dia malu jika pandangan anda bertemu, pujian.

Kemunculan seorang lelaki juga boleh berubah, kerana dia ingin menjadi menarik bagi anda. By the way, metamorfosis sedemikian sering diperhatikan oleh isteri dan memulakan siasatan mereka sendiri terhadap sebab mereka.

Dalam syarikat seorang wanita yang suka dia, seorang lelaki yang sudah berkahwin meluruskan bahunya, memberikan hadiah, cuba melakukan sesuatu yang baik untuk keghairahannya. Sudah tentu, peminat akan cuba mencari pertemuan dengan wanita itu. Tetapi sebaik sahaja menjadi jelas bahawa anda menyukai seorang lelaki yang sudah berkahwin, anda boleh tersesat tanpa mengetahui cara bertindak dalam situasi ini, terutama jika simpati bersatu.

Untuk bercakap terlebih dahulu tentang perasaan anda dan untuk mendapatkan pengiktirafan tidak perlu, kerana anda boleh
untuk melakukan banyak kemudaratan. Di samping itu, tidak ada jaminan bahawa dia biasanya bersedia untuk beberapa jenis hubungan “Di sisi”. Mungkin bagi orang ini keluarga lebih mahal daripada simpati.

Bagaimana untuk memahami dengan pelbagai tanda bahawa anda suka lelaki?

Oleh itu, seorang lelaki yang cinta adalah gagah dan sopan tanpa mengira umur dan status perkahwinan. Wakil yang bertentangan dengan jantina yang bertentangan membongkar perhatiannya, menangkap matanya. Belajar bagaimana untuk memahami bahawa anda menyukai seorang lelaki, sesetengah wanita mula bertindak dengan serta-merta, tetapi kerana tidak berpengalaman, anda hanya boleh merosakkan keadaan.

Pertama, untuk menjalankan sendiri “Penyelidikan” Anda perlu berhati-hati tidak “Frighten away” seorang lelaki muda.

Kedua, kita tidak boleh berunding dengan masalah ini dengan kawan-kawan lelaki.

Walaupun tekaan anda disahkan, jangan paksa acara. Biarkan anak muda itu mengambil inisiatif, menjemput untuk melawat, memberikan bunga dan hadiah.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 16 = 17

Adblock
detector