Hvordan bli hevn hvis du er fornærmet? | pangudownloads.com
psykologi

Hvordan bli hevn hvis du er fornærmet?

Hevn er den siste, men det skjer at følelsen av urettferdighet er så sterk at den går utover enkel forargelse. Dette gjelder spesielt situasjoner der du er permanent skadet. Og noen ganger den eneste måten å stoppe skammen på - å ta hevn slik at neste gang det ikke var forventet. Hvordan ta hevn på overtrederen med minimal skade på din egen samvittighet og maksimal effekt?

Hvordan hevn på mannen sin for konstante fornærmelser

Familie hevn er alltid utilstrekkelig i den forstand at du ikke vil ha en total blodig seier, gjør du? Vanligvis er vi kvinner trette av å tolerere den uakseptable holdningen til menn og ønsker å lære dem en leksjon, det er alt.

Hvordan bli hevn hvis du er fornærmet?

Vi trenger ikke beseirede fiender, fordi de er våre egne ektemenn, brødvinnere, forsvarere og fedre til barn. Slike vasker stopper selvfølgelig fra ulykkelig hevn, men vi har rett og bør forsvare vår stolthet.

Det er mange måter å påvirke menn på, så vi vil prøve å forklare essensen.

For det første er det bedre å ta en fast stilling og forstå hva som egentlig gjør vondt for deg, hva du ikke har tenkt å tolerere og hvordan du vil fikse det. Uten en klar forståelse av seg selv, er ingen kvinne i stand til å motstå sin mann og enhver mann. Gjør psykologisk forberedelse, og så begynn å handle.

Hvis livspartneren ikke er forskjellig i naturens kompleksitet og forstår godt "hint i pannen", så prøv uskyldige, men konkrete måter å hevne på:

  • gå uten lunsj / middag / frokost;
  • Ikke vask og klapp på klærne for et viktig møte;
  • gjem det nødvendige og la som om du ikke forstår hva det handler om;
  • å forvirre stedet og tidspunktet for et viktig møte med ham, og så videre.
Hvordan bli hevn hvis du er fornærmet?

Her er enkle og effektive måter å vise: uten min støtte vil det være vanskelig for deg. Blockade må fjernes så snart fornærmelser stopper.

Hvordan hevn på en mann for fornærmelse, hvis han har irritert deg? Først straffer du økonomisk for noe, bare for å gjenopprette status quo, og deretter allerede bestemme, ta hevn eller forsøk å glemme resten.

Forsiktig!

Hot-tempered og voldelig menn kan ikke bli straffet!

Snarere er disse metodene gode for begrenset, med en sans for humor, og viktigst, sikret:

  • stjele en stash og bruke på deg selv;
  • bryte mobilen, nettbrettet;
  • lim lås i skapet med sine ting;
  • Den endelige straffen er å skrape bilen.
Hvordan bli hevn hvis du er fornærmet?

Noen ektemenn er hemmelig fornøyd av en slik lidenskapelig og vindictive følgesvenn, sier de, det er så viktig at jeg er til henne, at selv Armani's drakt ble kuttet i stykker!

Denne oppførselen flatter dem, og samtidig myker og fjerner alle konflikter og advarer nye.

Ja, noen menn forstår at for fornærmelsen må du betale hvis ikke blod, så en kostbar ting. Men pass opp for å ødelegge eiendommen som familien har lagret i et år - slektninger kan ringe deg en ambulanse, frykt for din mentale helse!

Og du trenger ikke å gjøre dette hvis du vil ta hevn på den tidligere - han har absolutt ingen følelser som kan stoppe rushen til politiet.

Hvordan bli hevn hvis naboer får det fra oven

Den mest sannsynlige hooliganens hevn er nabolandskrig. Vanligvis i kurset er høy musikk, banket på taket, blokkering av postkassen med kamper ... men kutting av ledningene og ødeleggelse av inngangsdøren, samt spredning av ærekrenkende materialer, kan koste deg dyrt hvis naboene er lovlig.

Hvordan bli hevn hvis du er fornærmet?

dess~~POS=TRUNC, "Tilfeldigvis" Du kan bare fylle med vann hvis naboene har det fra bunnen, men på toppen eller bak veggen - det gjenstår bare å holde klyngen hardt fra 1 til 3 netter.

Forresten, for mange innbyggere vil den mest ubehagelige tingen bli offentliggjort deres unfriendly oppførsel. La så mye folk som mulig om støy og andre antics! Og når naboen går forbi, pek på en finger på ham, står med andre naboer.

Psykologisk angrep i dette tilfellet vil være bedre enn noen hooliganisme.

Hvordan ta hevn på motstanderen din

Den enkleste måten å stoppe predatorens rovdyr er å kontakte mannen sin og fortelle ham om ektefellens oppførsel, helst med bevis, ellers kan den glatte personen komme seg ut. Men hva om motstanderen ikke er gift?

Kvinner som har minst en liten innflytelse i det generelle samfunnet, kan fungere som en som skjedde med heroinen til den berømte serien "Sex og byen" Samantha.

Hvordan bli hevn hvis du er fornærmet?

Etter å ha fanget henne i hennes manns armer, tok den verdslige damer vare på at Samantha ikke lenger ble akseptert i de beste restaurantene og salongene i byen, og hennes veldedige grunnlag mottok ikke noen prosent av støtten.

Sikkert, dine muligheter er mer beskjedne enn de av den autoritative kone til serien. Du kan imidlertid arrangere en sosial blokkering på noe nivå, spesielt hvis ditt eget rykte er upåklagelig. Allestedsnærværende urimelige avslag og en kald mottak vil frata noen urimelig kvinne.

Etter å ha kombinert to pluss to, vil konkurrenten gjette at ved siden av mannen din er det urentabelt for henne å snurre, og forsvinner fra horisonten.

Hvordan hevne seg på den svurne fienden

Vi ønsker alle å tenke at vi ikke har fiender, og det er minst uønskede. Og fortsatt, hvis noen er i konflikt med deg åpenlyst, prøver å forårsake maksimal skade på deg og ikke gjemmer sine ødeleggende handlinger, kan han bli kalt en ekte fiende.

I krig som i krig, og med ekte fiender, er det ikke nødvendig å stå på seremoni. Hvis en person, enten en mann eller en kvinne, en slektning, en kollega eller bare en bekjent, forsøker å ødelegge fruktene av arbeidet ditt, din familie eller relasjoner, din helse, og deretter stoppe det med noen lovlige midler. Forresten, i noen tilfeller, loven, eller rettere, politimyndigheter, kan virkelig hjelpe.

Hvordan bli hevn hvis du er fornærmet?

En av måtene å stoppe et skadedyr er å rapportere sine lovbrudd til politiet. Selv om saken ikke fører, kommer den ikke til retten, og ingen straff vil følge. Slike problemer vil føre til at en person glemmer sitt uklare mål og seriøst tenker på hva som er viktigere for ham - å skape deg nye problemer eller din egen sikkerhet. De fleste stiller seg og forsvinner fra livet ditt så snart du kontakter myndighetene.

Har du bestemt deg for å kjempe tilbake alene? Følg soldatens regel. Finn ut det svake punktet til fienden og slå ham. Naturligvis er alt innenfor loven, du ønsker ikke å glede på grunn av stolpene i rettssalen?

Vel, hvis du kan knuse fiendens hverdags- og arbeidsplaner - å bryte resten, for å slå av potensielle kunder, for å fange opp avtalen, klienten, for å sette ut firmaet sitt fra kontoret. Dette er allerede en veldig sterk søknad: "Du vil gå mot meg - du vil angre". Hvis fienden har forandret seg og stoppet krigen mot deg, er det fornuftig å returnere den utvalgte til ham. Fordi ved siden av hver person er han nær og avhengig av ham folk som ikke er skyldige i noe og ikke skal lide.

Uten direkte innflytelse på fiendens prestasjoner, er det vanskelig å skape store problemer for ham. Men de små tingene er også smertefulle. Hvis du har å gjøre med en kvinne, så er det lett å slå av ønsket om å komme i veien - det er nok å diskvalifisere henne i kampen for oppmerksomhet i samfunnet - og jobben er ferdig.

Hvordan bli hevn hvis du er fornærmet?

På et kontor, i et klasserom og andre steder med et mikroklima av relasjoner, kan du, hvis du prøver, "Push" noen stinker. En bortskjemt kjole, en manglende fil med en viktig rapport, en stille boikott "Hele verden" ødelegge nerver av de mest ubrydelige sårene, viktigst, sikre deg selv med en alibi og oppnå støtte fra andre. Og til slutt, hvis du ikke kan hevne deg nå, husk at jorden er rund, og fienden din vil uunngåelig måtte møte deg i ugunstige forhold.

Husk vitsen: vær alltid høflig i transport - kanskje du bare naham din lokale tannlege!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

69 − = 63