psykologi

Hvorfor strikk en rød tråd på armen

Til tross for utviklingen av vitenskapen fortsetter menneskeheten fortsatt å tro på det onde øye. Og dermed gjør innsats for å spare skader. En av disse ritualene kan tilskrives den gamle amuletten i form av en rød tråd.

Contents

Hvor kom den røde tråden fra?

Hvorfor strikk en rød tråd på armen

Det antas at denne ritten skyldtes den gamle lære – Kabbalah. Det legges merke til at i dag noen verdslige personer som holder seg til kabbalahen, har en sjarm på håndleddene sine. 

I Europa førte den østlige tradisjonen seglere som besøkte under de østlige basarer. Lokale trollmenn tilbød dem å kjøpe en spesiell amulett, som skapte en akseptabel vind, og ga dermed lykke til. Utad, så amuletten som bundet stykker av tau farget rødt. Over hver talisman ble det utført en spesiell ritual som bestod av å lese staver. 

I tillegg, i øst, ble det ofte knyttet en tråd til babyens hånd for å skremme bort onde ånder som var ansvarlige for utseendet av rødhet på kroppen. Hvis babyens penn allerede er omgitt av en ring av riktig farge, bestemmer demonene at barnet allerede er syk og ikke berører ham. 

Ikke mindre sannsynlig er versjonen av opprinnelsen til den røde tråden på hånden, som er overholdt i Israel. I dette landet tror de at gravstedene til hellige folk er slags energiporter.

En gang ble graven på menneskehetens promenade, Rachel, bundet med en tråd av rød farge. Siden da, på begravelsesstedet, kan troende belaste kjærlighetsstykkene med Rachels kjærlighet til sine etterkommere, og beskytte dem med hjelp av deres kjære. 

Forresten, tradisjonen å ha en rød snor på håndleddet finnes i India. Amuletten heter “møll“Og bind alle ugifte kvinner som besøker hinduistiske templer. Fest en streng på venstre hånd. 

Hvis en kvinne eller en mann allerede har en familie, “møll“Bundet på høyre hånd. Ritualet utføres ved utgangen fra templet. Som tradisjonen har dukket opp og hva det betyr, er det sikkert ukjent.

Hva er verdien av den røde tråden på hånden

Hovedverdien til amuletten er beskyttelse mot negativ energi. Imidlertid beskytter amuletten ikke bare negativ påvirkning fra siden, men også personen er helbredet av sinne og misunnelse. 

Tilhengere av Kabbalah mener at dette emnet har en kraftig innflytelse på menneskelige tanker og radikalt endrer sin oppførsel. En enkel tråd som er bundet på hånden, kan lede eieren på riktig vei, gjøre tankene renere og hjelpe sjelens selvforbedring. 

Noen argumenterer for at amuletten ikke bare har en beskyttende, men også kurativ funksjon. Å si at tråden, som er fast over håndleddet eller ankelen, gjør det mulig å forbedre blodstrømmen betydelig. Naturligvis reflekterer moderne medisin slike fabrikasjoner. Men hvor det er tro, skjer det noen ganger mirakler. 

Hvorfor strikk en rød tråd på armen

Den røde tråden på armen ble slitt for å forstyrre sykdommen. Etter at mannen begynte å føle seg bedre, ble talismanen forrådt av ild. Sammen med ham brente sykdommen. For å brenne amuletten ble anbefalt på lampens flamme før det hellige ikonet.

Men kvinner i løpet av måneden er en amulett strengt forbudt. Ifølge troen på dette tidspunkt kommer fra hennes kropp “dårlig“Blodet og tilstedeværelsen av amuletten kan gjøre det vanskelig å komme seg ut. 

Slik bruker du tråden på riktig måte

Det er ikke nok bare å sette på en sjarm. I dette tilfellet mottar personen ikke noen beskyttelse.

For å gjøre amuletten virkelig effektiv, er det nødvendig å følge regler for produksjon og bruk, som har blitt perfeksjonert gjennom århundrene: 

Hvorfor strikk en rød tråd på armen
  • Først og fremst bør det tas hensyn til at tråden som er bundet med en tråd, ikke har noen fordel. Dette vil ikke i minste grad redusere virkningen av negativ energi på sitt biobord. For å beskytte forsvarer bør en nært elskende person være bundet opp; 
  • Etter å ha fullført med egne hender et armbånd av rødt tråd, kan du ikke beholde det. Det er tilrådelig å fylle det med positive følelser når du tenker på en dyr person. En klar armbånd er gitt til denne vennen eller elskede med de mest oppriktige og hyggelige ønsker; 
  • Under ritualen er armbåndet viklet rundt håndleddet slik at det ikke klemmer venene og knuter 7 knop. Tråden må være ullet. En konspirasjon eller bønn er resitert, noe som bringer til livskrefter som er sovende i en amulett; 
  • Kabbalister er sikre på at du ikke kan bruke en tråd vevd med egne hender. For deg selv, bør du kjøpe det ved å betale så mye som mesteren krever. I andre tilfeller er det påstått at amuletten mottatt som en gave fra en dyr person har en større makt; 
  • Men uansett religion som eieren av maskoten overholder, bør man ha en rød streng på venstre hånd. Det er gjennom denne hånden at en negativ energi trer inn i menneskekroppen fra utsiden. Derfor må det være en pålitelig vakt på vei; 
  • Noen mystiske læringer nevner også at venstre hånd mottar, og høyre hånd gir. Derfor kan ondskapet komme til venstre, og godt kommer fra personen ved høyre hånd; 
  • Ved å binde en rød tråd på høyre hånd, mottar en person ikke magisk støtte og følger bare den neste fasjonable strømmen. Forresten har jenter som lider av en slik sykdom som anoreksi de siste årene begynt å bruke slike amuletter; 
  • For dem er et rødt armbånd et tegn på frihet og letthet. De legger ofte en tråd på høyre håndledd. Dette gjør det mulig å trekke hånden tilbake, ufrivillig nå for mat. Den røde tråden på den anoreksiske armen har ingenting å gjøre med magi; 
  • Enighet om å ha på seg en amulett, en person må gi et løfte om at han ikke vil oppleve misunnelse selv lenger, vil ikke tillate ham å gripe sin sjel med dårlige tanker. Hvis løftet blir brutt, vil forsvaret gå tapt, da det er drevet av de gode gjerningene og tankene til eieren. 

Hvis en person har satt en partikkel av sin sjel til å lage en amulett, hvorfor ikke godta å ha en rød tråd på håndleddet, ikke engang tro på sin handling. I hvert fall vil hun stadig minne om kjærlige og omsorgsfullt. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply