Månens påvirkning på mannen | pangudownloads.com
psykologi

Månens påvirkning på mannen

Lys og innbydende måneskinn har lenge vært vekket av folks interesse. Og dette er ikke rart, fordi månens påvirkning på mennesket er et ubestridelig faktum, hvor vitenskap og mystikk har funnet felles kontaktpunkter.

Effekter på mennesker

Fra 28 til 30 dager trenger du månen til å lage en full sirkel, skørt på jorden. Det skjer fra nymåne til nymåne.

Fire hovedpunkter i jordens satellittfaser er viktige:

Månens påvirkning på mannen
  • nymåne;
  • midt i den kommende månen (første kvartal i måneden);
  • fullmåne;
  • midt i den avtagende månen (siste kvartal).

Periodiciteten av bevegelsen av den naturlige satellitten på jorden virker på menneskets biorhythm, som reflekterer over hans helse, både fysisk og mental.

Månens største innflytelse på den menneskelige psyke observeres med en uferdig syklus av månens måned, som varer nøyaktig 29 dager. Det er da at personen er mest irritabel, spent, og hans oppførsel er uforutsigbar.

Det ser ut som en fiksjon? Kanskje, men de sveitsiske forskerne har bevist en direkte forbindelse mellom faseendringen av denne mystiske nattlyset og endringene i arbeidet i den menneskelige hjerne.

Ved å studere nattesøvn ved hjelp av det nyeste utstyret registrerte de en spesiell aktivitet av hjerneaktiviteten til individene, samt en økning i konsentrasjonen av hormoner i blodet. Også forskere fant at fag på fullmånen sovnet litt senere (i gjennomsnitt 5 minutter), og deres søvn ble redusert med 20 minutter.

Forskere tror at en slik merkelig effekt på naturlige satellitt av den menneskelige psyke ble dannet i forhistorisk tid, og mønsteret av atferd har forblitt fra våre forfedre: fullmånen lyste opp området gjort folk lett bytte for rovdyr, og våkner kroppen hjalp dem å være alltid på vakt.

Jordens satellitt virker ikke bare på prosesser i hjernebarken, dens handling vises og på tilstanden til organismen som helhet.

Den store påvirkning av månen på menneskers helse er også bekreftet av bioenergetikk. Og legg merke til slike endringer i helsetilstanden kan nesten alt: så i noen dager er vi sterke og fulle av energi, og i andre faller vi bare fra våre føtter. “sprek“Og”svak“Dager veksler med en misunnelsesverdig syklus, som sammenfaller med en bestemt posisjon i nattlyset.

kropp og sinn reaksjon

Så hva er månens effekt på en person og hva er det spesielt manifestert i? Personen føler seg mest svekket og svekket i nymånedeperioden. Energi legges til som fullmåne tilnærminger.

Det er interessant at menn er mer følsomme overfor nymåne enn kvinner, og dette manifesterer seg i aggressiv oppførsel, irritasjon av det sterkere kjønn. I løpet av denne perioden, ikke last kroppen med stor fysisk anstrengelse, er det også viktig å forbli rolig.

Det positive er at tiden til nymånen er gunstig for ny begynnelse, oppnåelse av de tiltenkte målene, å kvitte seg med dårlige vaner og fremme helse.

Forbedret fysisk belastning blir godt oppfattet av kroppen under veksten av nattlyset. Det er på tide å gjøre sykdomsforebygging: gå til et sunt kosthold, begynn å ta vitaminer.

I denne fasen bidrar den store innflytelsen fra månen på kvinner til å utføre kosmetiske prosedyrer (spikerpleie, hår, hud). Alle tiltakene som skal forbedre utseendet, vil være til nytte for det svake kjønn.

Fullmåne er en periode med forverring av den følelsesmessige sfæren, folk blir svært sårbare. Denne tiden er spesielt effektiv for kvinnens psyke: de blir sårbare, lider av søvnløshet. En utbrudd av energi skaper folk for å finne ut forholdet, hvilke bioenergetikk anbefales sterkt for å unngå.

Generelt er månens påvirkning på en kvinne overraskende med sin regelmessighet. Så mange prosesser i den kvinnelige kroppen er nettopp synkronisert med fasene i denne nattlyset. Ta for eksempel menstruasjonssyklusen, som gjentas med periodikket av månens måned.

Merkelig nok, men graviditeten er også bestemt av månekalenderen.

Månens påvirkning på mannen

Beregn på det, du kan til og med topp ovulationen, oftest faller den på nymåne.

I fullmåne forverres kroniske sykdommer eller gamle traumer. I løpet av denne tiden, bør du ikke overdrive selv massevis av noen plan, som de kan plutselig gi motsatt effekt: dårlig humør, føre til tretthet og apati. Det er viktig å unngå å drikke alkohol, fordi effekten på mennesker er sterkt forbedret i løpet av fullmåne.

Avtar månen? “Så er det på tide å rette feil.” Du kan bekjempe sykdommer eller dårlige vaner, bli kvitt kjedelige ting og alt som er overflødig. I denne perioden er det viktig og nyttig å gå mye og bringe organismen i orden.

Innflytelse på plantevekst og fiskebit

Selvfølgelig er ikke bare personen påvirket av månens måned. Hans lover er underlagt vegetasjonsverdenen. La oss se nærmere på hvordan månen påvirker jorden og plantene.

Forandringen i faser av en naturlig satellitt skaper svingninger i energien (biopotensial) av planter, påvirker deres motstand mot ugunstige levekår.

Hva er årsaken? Det faktum at den kraftige gravitasjonsfelt av månen, påvirker biosfæren, forandrer det magnetiske felt av vår planet vil smelte og føre til forandringer i temperatur, atmosfærisk trykkvariasjoner, styrken og retningen av vinden.

Derfor er plantingen av avlinger i bakken, lang omsorg for dem og høstperioden ofte valgt med hensyn til perioder av månens måned.

Selvfølgelig er månen innvirkning på anleggets store, men avling er også avhengig av Risk måned av månen – den periode for hvilken det helt utenom rundt solen, passerer med 12 dyrekretsen. Stjernemåneden er 27,32 dager. Han har størst innflytelse på land (jord), spesielt på sin tilstand.

Justering i en rad av solen, månen og planeten vår er en kraftig gravitasjonsfelt som i stor grad påvirker vår planet, forårsaker tidevannet, som i stor grad påvirker atferden til vannlevende organismer.

Månens påvirkning på mannen

Fisk i denne perioden beveger seg på jakt etter mat for oversvømte områder. Spesielt aktiv er ferskvannsfisk, da den er i stand til å føle tyngdekraften delikat. Denne egenskapen skyldes tilstedeværelsen av mange taktile organer. I fullmåne er rovdyr våken, måneskinnet lyser perfekt sitt bytte.

Utvilsomt er månens påvirkning på fiskbitende enorm: for det første endrer tidevannet, nemlig svingning av vann i forskjellige retninger, de elektriske prosessene til vanninnbyggere. For det andre observeres toppen av fiskens biorhythm under fullmåne, slik at bittene blir gode.

Dårlig biting kan observeres i de siste 3 dagene før begynnelsen av fullmåne og 2 dager etter den. Men nymånen vil sikkert gi en rik fangst til fiskerne.

Som vi kan se, er vår hverdag i stor grad avhengig av bevegelsen av nattlyset. Ved å justere livet ditt til månen, kan du gjøre stor nytte for kroppen, og for sinnet og for sjelen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

67 − = 60

Adblock
detector