Rollspel i sovrummet: hur man låtsas och tänder en passion | pangudownloads.com
psykologi

Rollspel i sovrummet: hur man låtsas och tänder en passion

Hur man gör en nyhet i partners intima liv? För vissa par är rollspel för vuxna ett bra sätt att uppdatera sinnena. Vi föreslår att du försöker flera scenarier för din smak och diskutera några regler. 

Spy Games

Rollspel i sovrummet: hur man låtsas och tänder en passion

I stället för pikarrollen hos pigan och värd- eller läkarundersökningen, försök med din pojkvän för en kväll att vända sig till dina favoritdetektivers hjältar. Som barn var vi alla förtjust i historier om superhemliga spioner som James Bond, så erbjuda ditt favoritvuxna rollspel på detta ämne! 

rekvisita

För honom - en kappa och mörka glasögon, en leksakspistol, för dig - en förförisk klänning, höghåriga skor, en peruk. 

Hur man slår

Det är bra att arrangera ett sådant spel efter en fest, där du båda kan uppträda lite mystiskt, om du självklart inte tvekar att pusslera. Gör en överenskommelse med din älskade på förhand att han, efter att du eskorterat dig hem, ordnade dig lite skuggning.

"Har tagit sig över"Du är vid dörren till lägenheten, han är skyldig dig"att trycka mot väggen"Och"exponera". Spela en enkel utfrågning (utan missbruk!) Och kapitulera på din hemliga agents nåd. 

Van Gogh vilar

Noterade inte konstnärens talang i sin pojkvän? Släpp lös sin skapares potential och spela tillsammans med honom som en sexig modell. Han kommer att behöva måla, och du kan vara en duk. 

rekvisita

För honom - favoritkläder av konstnärer (golf och smala byxor - alla svarta halsdukar), en uppsättning gouachefärger, en mjuk bred pensel, en palett. För dig - "Eva kostym"Och ett ark, som det inte är synd att offra för frestelsens skull. 

Hur man slår

Plotrollspelet för vuxna behöver inte nödvändigtvis vara något vulgärt. Vänd blicken till det sublima! Organisera ett möte mellan skaparen och hans museum. Låt din kille blanda färger, applicera dem på din kropp och glöm inte att fresta dig samtidigt - en oskyldig varelse som litade på smaken och talangen hos den stora maestroen.

När "mästerverk"Kommer att bli klar, låt honom beundra din erotiska kroppskonst och älska dig. Om han inte är rädd för att bli smutsig, får han inte ens tvätta bort färgen. 

Häxens Potion

Detta scenario med vuxen rollspel är ett bra sätt att behaga en partner när han vill vara en passiv deltagare. Du är en trollkarl-förtrollare, och han är en resenär, nabredshy på din bostad. Kom ihåg sagor och lägg till ett sexuellt motiv i dem. 

rekvisita

För honom - campingkläder, en hatchet och en hatt, för dig - en häxklänning (en lång klänning i etnostil), lös hår eller en lång peruk, flaskor potions. 

Hur man slår

Möt den objudna "gäst", Lika som en främling, lova honom"badhus», Middag och övernattning. Låt din kille följa den mystiska värdinnan "häxhytt". Behandla din "gäst"Dricka, där defiantly häller"kärleksdryck".

Glöm inte att beskriva i detalj för din pojkvän hur hans okontrollerbara önskan täcker. Och sedan - ha en underbar tid vid sängen av en kärleksfull "witch". 

Så börjar man spela i rollspelet

Rollspel i sovrummet: hur man låtsas och tänder en passion

Om initiativtagaren är du, se till att din partner är intresserad av sådant sexuellt beteende. Plötsligt för honom är detta absolut inte acceptabelt alternativ och en grov kränkning av hans idéer om sex? Innan du gör en överraskning, se till att du inte chockar en man, annars kommer han inte bara att leka med dig, men kommer också att tänka på ödet för ytterligare relationer med dig.

Mottages det positiva svaret? Bra, men det är inte allt. Ett härligt rollspel kräver en fantasi och styrka för sexuell upphetsning. Om någon av er hade en hård dag, till exempel på jobbet, eller en partner förtryckt olösta problem, kommer du inte att få ett bra spel.

Leta efter rätt tid när: 

  • du kan stänga av telefoner och dörrklockan;
  • det finns flera garanterade lediga timmar;
  • humör och välbefinnande motsvarar tanken;
  • Det finns ingen anledning att skynda, det finns ingen brådskande verksamhet. 

Endast i detta fall kommer allt att kunna ära. Ett annat avtal med en partner som avbryter spelet och plötsligt återvänder till sina riktiga personligheter och namn kan inte. Föreställ dig att resultatet har börjat, och att lämna en minut från scenen innebär att förstöra allt. 

Hur förstår du att du behöver dessa spel?

De föreslagna idéerna förstår självklart fantasin, men behöver ditt par verkligen dem? 

Det finns flera anledningar att spela ett sexspel: 

  • du har länge varit i ett förhållande, och dina känslor behöver en shake-up;
  • du är liten bekant och vill börja ett intimt förhållande på ett spektakulärt sätt;
  • du vill överraska en partner
  • Kön har blivit tråkig, trött på att ändra ställningar, du vill ha något helt annat;
  • du gillar verkligen att låtsas och drömmer om att spela en roll - i sovrummet. 

Gör dina egna spelregler

Förändrat beteende i kön, på språket hos psykologer, skapar en ny mall mellan dig och din partner. Naturligtvis behöver du nya regler, annars riskerar du att vara i en besvärlig och rolig situation och förstöra spelet.

Vad ska diskuteras? För det första är åtgärder tillåtna. Som i spel med underordnad, bindning och sexleksaker bör rollspel spelas inom ramen för din uppfattning om din partners inställning till dig. Kan han verkligen vara oförskämd? "arresting"Du i ditt eget sovrum? Hur långt kan hans fantasi gå när han presenterar dig som en helt obekant kvinna?

Om du kan, ge rätt till partnern i manuset att vara helt annorlunda. Föreställ dig hur det kommer att bli stötande, om manrarna och behandlingen av en av er kommer att bli deprimerade, skadade för att leva? Plötsligt kommer du att finna det med "dominerande sultaner"Din älskare är mer artig och känslig än hos dig vanligtvis? Regeln bör vara järn: överför inte känslor från spelet till verkliga livet.

Rollspel i sovrummet: hur man låtsas och tänder en passion

Gör aldrig "debriefing"Med kraven:"Åh, så behandlar du mig?". Annars kan nästa gång inte vara, och trovärdigheten hos dig kommer att lösa upp som rök.

Rollspel bör inte ersätta vanligt kön. Ta för regel att spela, till exempel, en gång i månaden eller bara för det nya året. Självklart finns det många scenarier, jag vill försöka både, men det här, men vänder inte rollen till ett drog, uppskattar det verkliga förhållandet ovanför fiktiva.

Och slutligen, sekretessregeln. Du har all rätt att kräva av partnern (och ge honom ditt ord) att inte sprida sig om din fritid. Tänk på om du litar på honom tillräckligt för att du ska kunna göra videoinspelningar och fotografier. Kanske är det bättre att diskutera detta förbud direkt. 

Njut av relationer med din man, pojkvän, sexpartner och skapa intrig i ditt sovrum. Denna erfarenhet kommer att låta dig avslöja de aspekter av sexualitet som du inte ens misstänkte!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 86 = 96