Vilka män gillar i förspel: vi levererar maximal glädje | pangudownloads.com
psykologi

Vilka män gillar i förspel: vi levererar maximal glädje

Många tjejer tror att förhandlingen smälter – bara en tvångsåtgärd för en man som vill behaga henne. Faktum är att ett starkare sex åtnjuter inte mindre kärleksspel. Därför är det dags att fixa det om du inte har provat denna söta behandla med din älskade. Vad en bra förspel ser ut genom en mans ögon, låt oss försöka lista ut det.

Varför män älskar förspel

Vilka män gillar i förspel: vi levererar maximal glädje

Otroligt nog är det starka könet inte heller främmande för romantik. Tänk inte att sex för honom bara är tillfredsställelse för ens instinkter. Om det finns känslor och relationer mellan partner, är viljan att behaga varandra ganska naturlig. Det kommer inte vara helt rättvist, om du bara behöver prova en man.

Dessutom är betydelsen av förspel inte bara ett nöje under kärleksspelet. Att vänta på salighet är en söt tortyr som gör orgasmen mycket ljusare. Att försöka en gång kommer du att upptäcka att kön med förberedande smärta ger mycket mer glädje än enbart fusion av kroppar.

Att uppleva var början på ett ljust intimt liv, du måste tänka på vad män gillar i förspelet? Mycket beror på individuell smak, för sex har också sina egna preferenser. Därför behöver du maximal uppmärksamhet och fantasi.

Det finns dock flera tekniker som kommer att vädja till varje manlig representant. Du kan börja med dem, och lägg sedan djärvt till dina idéer.

Prelude för män – teknik, karess, tips

Du kan identifiera 5 effektiva idéer för förspelet, vilket kommer att tycka om alla män:

Vilka män gillar i förspel: vi levererar maximal glädje
 1. Långsam utklädning. Vilken man håller inte med att flickan måste ha ett mysterium? Så skapa det, förför, intriger. Forskare säger att hjärnbiokemi förändras markant med visuellt nöje. Det är denna hemlighet som kommer att bidra till att väcka människans passionerade önskan. Undress unhurriedly, ta av varje detalj av kläderna smärtsamt långsamt. Ge honom utrymme för fantasi, som han kommer att vilja inse. Ta honom på sängen, sätt på toppen och fortsätt att klä sig, reta honom och inte låta honom röra. En sådan nöjeteknik kommer att överträffa alla förväntningar.
 2. Spel med andning, en sak som män gillar i förspelet. Håll andan över någon del av din kropp och andas långsamt, så att dina läppar kommer så nära dem som möjligt. Varmluft på huden kommer att få en man att känna temperaturens kontrast och därmed utöva sina ansträngningar. Fortsätt experimentet genom att undersöka de hetaste punkterna i hans kropp. Ditt kalla andetag på den spolade huden kommer att förlänga spänningen och stärka den.
 3. Aktivitet från tjejen. Kvalitativ förspel genom människornas ögon innefattar nödvändigtvis uppenbarelsen av initiativ från den älskade. Välj din egen position, motstå om han vill ta initiativet. Män gillar det när en kvinna visar sin önskan. Här finns något djur som återvänder till naturens ursprung. Och detta beteende av tjejen kommer omedelbart att hitta ett svar från hans sida.
 4. Väntar på beröring. En gång i sängen blir män mycket känsliga. Alla dina beröringar kommer att ges på de mest intima platserna. Det är därför som du behöver smaka så länge som möjligt alla delar av hans kropp, förutom de där han längtar mest efter beröring. Denna teknik för förspel för män kommer att bli en riktig söt tortyr, vilket väsentligt förbättrar sitt nöje.
 5. Att hålla sig på randen är svaret på frågan om hur man levererar en man maximalt nöje i förspelet. När allt kommer omkring kommer en så lång väntan att sluta med en verklig explosion av känslor. Kör honom längs kanten, reta och när du känner att han nästan nått klimaxen, byt till en annan del av kroppen. Sådan söt tortyr kommer ihåg länge av en man som vill tacka detsamma. Och då kan du hoppas att du kommer att få samma nöje som du gav honom.

Sådana finns preludier för män, vägarna kan vara väldigt olika, det viktigaste är din önskan att behaga din älskade.

Var uppmärksam och känslig, läs kroppsspråket, kom ihåg hur det reagerar på dessa eller de här karesserna och gradvis blir du den som kan leverera verklig lycka.

Vad som annars blir män

Vilka män gillar i förspel: vi levererar maximal glädje
 • Ändra partnerens bild – en peruk, en ovanlig smink, skapa en viss bild – vinn-vinn-sätt att justera partnern på rätt sätt.
 • De bilder / videoklipp som tagits under processen säkerställer att mannen ofta kommer ihåg dig, även om du deltar.
 • Strumpbyxor är det sexigaste klädesplagg, de startar och varnar flickan, men du kan hitta strumpor efter att de har tagits bort, till exempel att knyta händerna ihop.
 • Ljus läppstift kommer inte bara att skapa bilden av en självsäker dödlig kvinna utan också hjälpa till i förspelet – med hjälp kan du göra entydiga inskriptioner direkt på kroppen som påminner om en stormig natt och efter avsked.

Prelud med Eyes of Eyes

Ett av de mest effektiva sätten, hur man får maximal glädje i förspelet, att knyta en mans ögon. Om du berövar din favoritvision, kommer du starkt att stärka dess känslighet. Även om vi alla vet att män älskar ögonen, kommer knappast någon av dem att neka för att komma in i sensuella kärlekens värld, där ingenting kommer att distrahera från sina egna känslor.

Vilka män gillar i förspel: vi levererar maximal glädje

Dessutom kommer detta sätt att ge dig obegränsad makt över din partner, som helt kommer att tillhöra dig. Det är osannolikt att du kanske inte gillar det.

Ge utlopp till fantasi. När allt kommer omkring kommer du att följa med en verklig explosion av känslor. Och om du går till orala smärtor kommer din unge man att minnas denna förspel länge.

Därför måste du lämna tvivel och börja belysa alla dina sexuella fantasier. En vacker förspel för män är också viktig, var inte rädd för att ta det första steget. Ditt mod och initiativ kommer att ge verklig entusiasm.

Hur man lär en man preluderna

Många representanter för både kvinnan och mannen är generad för att diskutera sina sexuella önskningar med partnern. Och därigenom beröva sig många glädje i det intima livet. För att åtgärda detta, börja bara prata med varandra. Ju mer uppriktigt du blir, ju bättre för ditt förhållande.

Om du är blyg om att ringa saker med sina egna namn och uttrycka dina önskningar högt, vrid diskussionen till ett spel. Lämna varandra anteckningar, där du beskriver exakt vad du vill ta emot ikväll. Du kan skicka meddelanden via telefon eller e-post. Om du får ett sådant meddelande mitt på arbetsdagen kommer det märkbart att förbättra humöret och anpassa dig till en viss harmoni.

Men du kan göra utan ord och visa bara din älskade vad du vill ha under intima spel. Var försiktig med din partner och låt honom veta exakt var du vill att han ska känna. Gradvis kommer han att studera allt du vill, och ger dig nöje.

Vad inte att göra i förspel

En liten sak i förspel är viktigt. Men det är nödvändigt att känna den fina linjen mellan vad en man kommer att njuta av och vad han bara tolererar för att inte bråka dig.

Vad är bättre att undvika:

 • glass, sirap och annan mat som inte används för att smörja partnern med mat och slicka den, det är verkligen sexigt, men då måste man tänka på linne, från vilket det inte är lätt att minska fläckar.
 • aromatiska ljus – många män har huvudvärk från de flesta dofter, så ta inte risker på kvällen;
 • klackar – ser otroligt sexig ut, men inte alla gillar det när poängen gräver i ryggen eller skinkorna;
 • krämer för sex – de kan och förbättra känslorna, men det är osannolikt att partnern, kysser dig, vill känna den kemiska smaken i stället för lukten av din kropp.

Således är förspelet för män lika viktigt som för kvinnor. Preliminära smärtor ökar väldigt nöjet med intimitet, så försum inte dem.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

70 + = 76