Wat is de naam van het kapsel: de achterkant is kort, de voorkant is lang | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Wat is de naam van het kapsel: de achterkant is kort, de voorkant is lang

Om er altijd mooi en goed verzorgd uit te zien, moet je veel aandacht aan jezelf besteden, dit betreft zowel gezondheid als uiterlijk. Het is niet voor niets dat ze zeggen, ze ontmoeten "volgens de kleding". Het betreft haar, nagels, figuur, stijl in kleding en andere dingen. Haar speelt een speciale rol in het vrouwelijke beeld, geeft het vrouwelijkheid, charme, transformeert het uiterlijk, vooral goed verzorgd, mooi en gezond.

Het bizarre kapsel is een moderne regel

Wat is de naam van het kapsel: de achterkant is kort, de voorkant is lang

Lange rechte krullen, dit is een klassieker, ze zullen altijd populair zijn, maar soms wil je iets in je afbeelding veranderen, en hoe vaak het gebeurt, veranderingen beginnen met het knippen van het haar.

De haarsnit, die op de juiste manier is geselecteerd voor het type haar en het ovale gezicht, zal versieren en de afbeelding een individuele stijl geven.

Varianten van hun uitvoering op de ringen van verschillende lengtes vandaag de dag een enorme hoeveelheid, het belangrijkste, bepalen wat goed is voor u en vinden een goede meester die in staat zal zijn om uw idee te vertalen naar de werkelijkheid.

Tegenwoordig komt het oog vaak een foto tegen met een bizarre vorm van een kapsel dat achter de achterkant van het hoofd zichtbaar is en lange strengen haar aan de voorkant laat.

Het is erg populair, ziet er stijlvol, mooi uit en verbergt bovendien de gebreken in het gezicht ovaal.

Op de vraag hoe het originele kapsel wordt genoemd, waar het kort achter is en de voorkant lang is, is het moeilijk om een ​​eenduidig ​​antwoord te geven, het kan "Square", "Bean", Een kapsel dat beide richtingen combineert.

Stijlvol langwerpig "vierkant"

Wat is de naam van het kapsel: de achterkant is kort, de voorkant is lang

Knippen, waarbij de lokken kort achteraan worden afgekapt en vooraan lang en langwerpig blijven, wordt langwerpig genoemd "Square". Zo'n kapsel kan op elke lengte van het hoofd van horen worden gemaakt, maar het zal spectaculairder lijken bij korte en middelgrote krullen.

kapsels "Square", waar de strengen aan de voorkant korter zijn, verbergen ze perfect de brede jukbeenderen, de lange strengen aan de voorkant verbergen ze en benadrukken het ovaal van het gezicht. Geschikt voor elk type haar - dun, dik. Als je dat doet "Square" op een korte lengte, dan zal het achterste deel de achterkant van het hoofd openen.

verschijning "Square" hangt af van de hoek van de schuine kant en de verlenging van de strengen aan de voorkant. Meer grafisch en scherp zal het zijn, als je een grote schuine hoek maakt, kan de lengte van de krullen aan de voorkant zich onder de schouders bevinden. Als de schuine hoek klein is, is het vierkant normaal. De beste optie is de hoek langs de lijn van het jukbeen.

Kort kapsel - stijlvol en luxueus

Een kapsel, waarbij de achterkant van het hoofd korter wordt gesneden en het voorbeen langwerpige krullen heeft, wordt genoemd "Bean". Momenteel is het vooral populair bij de sterren van de wereldbusiness. Het ziet er stijlvol, mooi uit, combineert vrouwelijkheid, verfijning, charme en individualiteit.

Het heeft zijn eigen variëteit, maar voor alle krullen zijn de krullen aan de voorkant lang gemaakt:

Wat is de naam van het kapsel: de achterkant is kort, de voorkant is lang
 1. "Bob-bob" - vergelijkbaar met de klassieke versie, alleen hier is er een knal, het haar is een hoek gemaakt, vooraan zijn de krullen langer, achter is korter. De snede loopt evenwijdig aan het onderste deel van het gezicht. Je kunt een cascade toevoegen, waarin de strengen in stappen zijn gerangschikt. Het kapsel is geschikt voor degenen die geen tijd hebben voor het permanent complex heien;
 2. kort "Bean" - vergelijkbaar met het kapsel, "onder de jongen" genoemd. Geschikt voor actieve vrouwen met vechtkarakter;
 3. gemiddelde "Bean" - De nek erachter is lichtjes bedekt, de nadruk ligt op de schoonheid van het gezicht;
 4. "Bob" met een knal - de universele versie van een mooi kapsel met een knal, past bij elke vrouw. Ziet er stijlvol, trendy uit, benadrukt gelaatstrekken, geeft een beeld van helderheid en uniciteit.

Het kapsel leggen "Bob"

Haircut "Bob", waar de rug kort is, en de voorkant is lang en de pony past gemakkelijk en eenvoudig, het belangrijkste is om een ​​paar eenvoudige tricks te kennen.

Wat is de naam van het kapsel: de achterkant is kort, de voorkant is lang
 • de kop moet schoon zijn;
 • om snel te leggen, moeten de krullen naar achteren worden gekamd, om aan beide kanten een scheiding te maken;
 • als de lengte het toelaat, wikkelen de uiteinden op de achterkant van het hoofd zich samen met een föhn en een ronde kam;
 • breng mousse aan om het volume te maken en over de gehele lengte te verdelen, hef de wortels op;
 • styling kan worden gedaan met een föhn of met krulspelden;
 • til het hoofdgedeelte van het haar op en bevestig het op de achterkant van het hoofd;
 • Scheid de streng, draai en wind op de krultang of föhn;
 • gekrulde sloten om een ​​kam of vingers te verdelen, om de verpakking te fixeren met een vernis.

Vereisten voor de perfecte "quads" of "bonen"

Wat is de naam van het kapsel: de achterkant is kort, de voorkant is lang

Om het korte kapsel er stijlvol en mooi uit te laten zien, is glad en steil haar nodig. Als ze golvend zijn, ziet het front er belachelijk uit, het effect van het kapsel zal niet hetzelfde zijn. De korte versie ziet er goed uit als de halslijn elegant, dun is, zo niet, het is beter om te doen "Bean" of "Square" van gemiddelde lengte.

Anders zijn dergelijke kapsels geschikt voor alle soorten gezichten, lange strengen vooraan verbergen probleemgebieden, zoals: brede jukbeenderen, krachtige zware kaak, extra kin, mollige wangen. Als het gezicht smal is, "Square" zal het vergroten vanwege de prachtige vorm van styling.

De haircut is universeel, je kunt een strikte versie van styling maken voor op kantoor, maar je kunt zorgeloos en ietwat slordig zijn, romantisch voor een date of een wandeling, een avondevenement.


Met haar kunt u uw uiterlijk diversifiëren en er altijd modieus, stijlvol, fris en op een nieuwe manier uitzien.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 15 = 19