Schoonheid en gezondheid

Welke dag van de week is het beter om haar te knippen: volksborden en aanbevelingen van astrologen

Haarknippen is een soort ritueel voor elk meisje en elke vrouw. Er wordt aangenomen dat dit is hoe we negatieve energie “afsnijden”, wat de eigenschap heeft zich te accumuleren in dode materie, dat wil zeggen haar.

Velen zijn ervan overtuigd dat de haarsnit het best wordt uitgevoerd in de groeifase van de maan, en dit heeft zijn rechtvaardigingen.

Contents

Is het logisch in tekens en bijgeloof?

Welke dag van de week is het beter om haar te knippen: volksborden en aanbevelingen van astrologen

Inderdaad, nieuwe golven en volle manen hangen af ​​van zelfs getijden en stromingen van water op de grond, wat kunnen we zeggen over de gezondheid van mensen in verschillende kalenderperioden van de maand. Maar toch is deze positie niet voor iedereen, en sommige jonge dames vragen zich eerder af welke dag van de week het beter is om hun haar te knippen.

Degenen die geloven in tekens en bijgeloof, er zijn een aantal beperkingen en veronderstellingen verbonden aan de meest banale, het lijkt erop, kappersdiensten.


En dat allemaal omdat er veel interessante gewoonten en legendes zijn verbonden aan de sluizen van vrouwen. Bijvoorbeeld, de oude Slaven geloofden dat in het haar van vrouwen opmerkelijke kracht en kracht geconcentreerd waren, en daarom krijgers die in de strijd gingen, de vlechten van hun geliefde moesten kammen. Men geloofde dat dit hen kracht, behendigheid en geluk zou brengen.

Haarbesnoeiingen, of beter gezegd de ideale perioden van hun gedrag, zijn tot op de dag van vandaag onderwerp van verhit debat tussen aanhangers van verschillende religies en filosofische leringen. Iemand vindt alleen de maankalender leuk en iemand bereidt zich voor op de procedure alsof hij op zakenreis gaat, en berekent de tijd tot bijna een minuut.

Dus, hoe maak je haar bezuinigingen op de kalenderdagen van de week, en op welke dagen is het beter om aan niemand een knipbeurt te krijgen?

Maanfase en knipbeurt

De maankalender is al lang door kappers gebruikt. Sinds de tijd dat ze werden beschouwd als kappers en kappers, en niet als stylisten, zoals nu. Dit betekent natuurlijk niet dat ze weigeren klanten op de afnemende maan te snijden, maar hun familieleden en vrienden tijdens deze periodes niet precies dienen.

Ze zeggen dat als je je haar op de afnemende maan knipt, je onwillekeurig kunt stoppen of hun groei enorm kunt vertragen. Ik bedoel, na zo’n bezoek aan de kapper, zullen je lokken niet lang groeien. Het is één ding als het gaat om het trimmen van de uiteinden, en nog iets anders als we het hebben over een radicale knipbeurt, waarvan het resultaat misschien niet op jou lijkt. Om niet te riskeren, bestudeer eerst de kalender van knipbeurten voordat je naar de meester gaat.

Welke dag van de week is het beter om haar te knippen: volksborden en aanbevelingen van astrologen

Hij is praktisch op elke astrologische hulpbron. Op dezelfde plek waar je de dagelijkse horoscoop leest, kun je de maankalender zien. Er wordt aangenomen dat de meest gunstige periode voor dergelijke kappersdiensten – een nieuwe maan. Daarin is niet alleen het mogelijk, maar het is ook nodig om het haar te knippen zoals het zal groeien “Zoals in sprongen en grenzen”.

  Mooie expressieve jukbeenderen in een paar stappen!

In bepaalde maandagen veranderen ook de structuur, dichtheid en dichtheid van haar. Daarom, als je de krullen snijdt wanneer ze de meest volumineuze, gehoorzame en zijdeachtige zijn, zullen ze dat ook blijven.

Misschien in “Gunstig” Je kunt niet alle dagen geloven, maar je hebt waarschijnlijk gemerkt dat na deze triviale procedure je moraal dramatisch kan veranderen. Ze zeggen dat op een gunstige dag voor het knippen van het haar na ontvangst van deze service, er een gevoel van vrede, rust en lichtheid ontstaat.

En integendeel – als je het op de verkeerde dag doet, kun je geconfronteerd worden met plotselinge vermoeidheid, een golf van verdriet en negativiteit, een gevoel van zwaarte. Dus waarom gebeurt dit – op een gegeven moment na het trimmen van het haar “Berg van de schouders” alsof het valt, en in een ander – in tegendeel, valt op hen? Feit is dat tijdens deze perioden ons bioveld verandert, wat betekent dat we naast de haargroei enkele aspecten van ons leven kunnen corrigeren.

Wie zou een knipbeurt moeten krijgen op de afnemende maan?

Als de maankalender van haarknippen op specifieke dagen van de week je vertelt dat na een volle maan niet voor iemand te knippen is, is dit fundamenteel verkeerd.

Inderdaad, de afnemende maan symboliseert het verlies, remmen en verlies van de verworven. Maar laten we erachter komen wie in deze periode baat zal hebben bij het knipbeurten.

Trimmen of knippen na volle manen zal goed zijn:

Welke dag van de week is het beter om haar te knippen: volksborden en aanbevelingen van astrologen
 1. Mensen die ziek zijn of een moeilijke periode in hun leven doormaken. Als u tot zo’n dienst bent gekomen, verandert u uw bioveld en dit zal leiden tot een scherpe en radicale verandering in de staat van zaken in uw leven – “Hopeloos” situaties worden vanzelf opgelost, de lasten verdwijnen, de problemen vervagen;
 2. Mannen, voor wie actieve haargroei in de regel onaanvaardbaar is. Als je een vrouw bent en constant hetzelfde kapsel draagt, bijvoorbeeld quads, wil je het ook knippen op de afnemende maan, zodat de volgende behoefte aan deze procedure niet zo snel verschijnt als gewoonlijk;
 3. Meisjes die de structuur van de krullen willen wijzigen. Als je een knipbeurt krijgt op de neergaande maan, worden je krullen volgzaam, soepel en recht, stoppen ze met verwisselen en snijden. Dit geldt met name voor degenen wiens haar poreus, gekruld en extreem hardnekkig is om te stylen.
  Voorzichtig - hoge temperatuur! Breng de azijn aan!

Zoals je ziet, is het zelfs in dit geval niet correct om te zeggen op welke dagen van de week of maand het onmogelijk is om iedereen haar te knippen. Overal zijn er uitzonderingen, die niet mogen worden genegeerd.

Voorzichtig voor iedereen

Om je haar er fatsoenlijk uit te laten zien, en er waren geen negatieve veranderingen in het leven, moet je jezelf vertrouwd maken met welke dagen het echt niet de moeite waard is om iemand een haar te knippen.

Neem geen contact op met de kapper tijdens de volgende kerkvakanties:

 1. Kerstmis;
 2. doop;
 3. De drie-eenheid;
 4. De aankondiging;
 5. Palmzondag.

Bovendien hoeven de meisjes in deze dagen niet eens de vlecht te kammen en te vlechten – men gelooft dat ze op deze manier ziekten voor zichzelf aantrekken en hun leven op zichzelf verkorten.

Welke dag van de week is het beter om haar te knippen: volksborden en aanbevelingen van astrologen

Ook mag je zelf geen haarsnit krijgen, zelfs niet in de meest gunstige periodes. Je kunt zelf je bioveld niet veranderen, en als je er problemen mee hebt, uitgedrukt in ziektes, financiële problemen, de ineenstorting van het bedrijfsleven, vermenigvuldig je alleen je problemen door dit soort amateuractiviteiten te doen.

U hoeft geen haarsnit te gebruiken in de tijd van natuurrampen – namelijk magnetische stormen, evenals zons- en maansverduisteringen. Dit heeft een zeer negatief effect op de staat van het kapsel.

En zelfs als je naar de salon kwam met een echte luxe “Mane”, na een triviaal trimmen, is er niet het minste spoor van over – in plaats daarvan zullen dunne strengen zijn, die verward zijn en bijna niet geschikt zijn om te leggen. Een mooi hoofd haar kan letterlijk in een half uur veranderen in haar zielige gelijkenis, maar wat het meest triest is – om het te repareren zal het bijna onmogelijk zijn.

  Hoe maak je amandelvormige nagels?

Vermijd de procedure in die dagen dat de maan in de sterrenbeelden van Kreeft en Vissen is. Astrologen geloven dat het uitvoeren van kapsels in deze periodes in de toekomst met overvloedig haarverlies dreigt. Ook zal het spit langzaam genoeg groeien, het zal zijn natuurlijke pracht en dichtheid verliezen.

Als voor het hiernamaals, is het onmogelijk om de kapper in de 9, 15, 25 en 29 dagen maancyclus. Deze dagen worden beschouwd als satanisch, dus als je haar na een bezoek aan de kapper zal zijn, op zijn zachtst gezegd, lelijk – het is het gemakkelijkste wat dan je kunt schudden, zodat u de meester niet mag misbruiken, en het lot dat u ervan heeft weerhouden tastbaarder verdriet bedanken.

Gunstige periodes

Op welke dagen van de week is het mogelijk en moet je zelfs haar knippen? Volgens de maankalender zijn dit de dagen dat de planeet zich in een fase van groei en volheid bevindt. Als u deze dag een knipbeurt uitvoert, bereikt u actieve groei van krullen, versterkt u ze en verhoogt u hun dichtheid.

Vanuit het gezichtspunt van astrologie gesproken, is het het beste om een ​​haarsnit te gebruiken wanneer de maan verschijnt in de sterrenbeelden van Leeuw, Maagd, Stier of Steenbok.

Volgens populaire tekens en overtuigingen, een knipbeurt in:

Welke dag van de week is het beter om haar te knippen: volksborden en aanbevelingen van astrologen
 • maandag – verwijdert een ander soort negatief van het leven;
 • dinsdag – helpt om verdriet, melancholie, vermoeidheid en overwerk te overwinnen;
 • woensdag – biedt nieuwe nuttige kennissen;
 • donderdag – zorgt voor een intensieve groei van de getrimde sloten;
 • vrijdag – verandert het lot ten goede.

Natuurlijk kan niet iedereen zich aanpassen aan alle tekens en bijgeloof. Maar probeer toch in ieder geval de fasen van de maan te volgen en mogelijk gevaarlijk te vermijden, “Diabolical” dagen, zodat uw lokken goed groeien en er zich in het leven alleen gunstige veranderingen voordoen.

Wees mooi!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply