Bli kvitt tørre lepper | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Bli kvitt tørre lepper

Slimete på leppene tynn, følsom, det er ingen sebaceous og spyttkjertler. Når leppene tørker, forårsaker det angst, det er en kløefornemmelse, du vil hele tiden gni leppene dine. Hvis dette er gjort med skitne hender, så er det mulig å bringe patogene mikrober, noe som vil gi et trykk til den purulent-inflammatoriske prosessen. Spesielt ofte smittes patogener barn - de tar ofte hendene i munnen og skraper hele tiden kløe på kroppens kløe.

Hva å gjøre hvis periodisk leppene er tørre og sprekker, hvordan gjenopprette nødvendig fuktighet til tynn slimhinne?

Årsak til tørre lepper

Hva forårsaker tørrhet av leppene? Skiller de seg hos barn og voksne?

Hvis vi fjerner bruken av kosmetikk av lav kvalitet fra listen over årsaker til stadig tørre lepper, er de andre faktorene som forårsaker ubehag for barn og voksne identiske:

Bli kvitt tørre lepper
 • Innflytelsen fra det ytre miljøet er en klimatisk faktor: sterk vind, ultrafiolett stråling. Denne faktoren inkluderer også forhold i rommet om vinteren - når varmeovnerne virker, blir luften i rommet tørt, noe som forverrer kvaliteten på hele huden generelt, og spesielt av slimhinnehinner.
 • Tørre lepper - dette er et tegn på anemi, som er medisinsk betegnet anemi;
 • Mangel på vitaminer E og A;
 • Eventuelle brudd på arbeidet med indre organer, hormonforstyrrelser, kroniske sykdommer, dehydrering av kroppen - påvirker leppens tilstand.
 • Det er tørrhet, hvis du stadig slikker leppene dine i kulde eller i sol under sterk vind. Unge mennesker lider av sprekker i denne delikate delen av ansiktet hvis de kysser i disse ugunstige forholdene;
 • Infeksjon med soppflora drenerer alvorlig slimhinnen, forårsaker dannelse av sprekker og sår, utseendet på en stygg plakett;
 • Herpes virus;
 • Tørrhet og dehydrering av slimhinnen forårsaker sykdommer som oppstår med høy temperatur.
Bli kvitt tørre lepper

Lips sprekker hvis det er allergiske reaksjoner på stoffer som metter luften, med matallergier, ved hjelp av ulike pleieprodukter.

Hovedtegn på tørrhet er en tynn slimhinne.

Ytterligere symptomer - for sterk farge, tilstedeværelse av microcracks, peeling. Alt dette fører til ubehag, kløe, smertefulle opplevelser.

Behandling av betent slimhinne

Den som leppene, en voksen eller et barn må tørke, må først og fremst sørge for at årsakene til denne tilstanden ikke er infeksjon med patogen flora.

Bli kvitt tørre lepper

Årsaken til tørre lepper i et spedbarn kan være utilstrekkelig spyttproduksjon. Hos barn begynner normaliseringen av reproduksjon av denne hemmeligheten med 4-5 måneder - foreldre assosierer rikelig salivasjon med begynnelsen av tennene.

Men forandringen i mengden spytt er mer knyttet til tilpasningen av barnet til omverdenen.

Når babyens lepper tørker, kan det kun bli hjulpet ved å skape optimal fuktighet i rommet og bruke spesielle pleieprodukter til slimhinnen. Før du oppnår en 2-måneders alder fra fettfett og behandling med urtedeko, er det tilrådelig å avstå.

Hva skal man gjøre når de tørre leppene til en voksen og et barn virker ganske ofte?

 1. Normaliser maten. Introduser i diettprodukter som er høye i vitamin A og E, som inkluderer:
 • Nøtter med høyt innhold av oljer - mandel og jordnøtter;
 • egg;
 • leveren;
 • grønne epler.
Bli kvitt tørre lepper
 1. Hvis det oppstår sår og skorper, kan de ikke fjernes med makt. De selv vil falle av etter helbredelse.
 2. Hvis årsaken til tørre lepper er infeksjon med patogen flora, er det nødvendig å utføre terapeutisk behandling med lokale agenter - salver og kremer. I noen tilfeller vil det være behov for narkotika med antibiotika eller antifungale midler. Voksne akselerere gjenopprettingsprosessen vil hjelpe hormonelle salver, som inneholder hydrokortison. Det er bedre å nekte slike stoffer når de behandler barn.

I folkemedisinens arsenal finner du mange oppskrifter, takket være det er lett å bli kvitt tørre lepper.

Den enkleste av dem - Smør forsiktig slimete med naturlig smør eller rustikk rømme. Det er mulig for et barn å lage en mer deilig medisin - å blande honning og smør.

Du kan gjøre og urte lotioner. Bland i like deler vegetabilske råvarer - kamille og calendula, insistere som te - 1 spiseskje "Welding" for et glass kokende vann. På leppene påføres et serviett, fuktet med infusjon, i 15 minutter.

Bli kvitt tørre lepper

De fjerner betennelse og fremmer helbredelsen av nysnøtt olje, aloe juice - det er bedre å blande det med kamilleinfusjon eller legge det til honning og smør. Effektivt og raskt fjerner tørrheten av kakaosmør.

Meget delikat hud, som hele tiden tørkes opp av ugunstige klimatiske påvirkninger, må beskyttes med spesielle løsninger før du går ut til gaten - medisinsk balsam og hygienisk leppestift. Kosmetiske produkter av denne typen er designet selv for små barn.

Hvis leppene er visne og sprukket i løpet av sykdommen, fortsetter temperaturreaksjonen, og etter eliminering av den underliggende sykdommen er det nødvendig å utføre antiinflammatoriske tiltak og gjenopprette integriteten og kvaliteten på slimhinnen. Den naturlige måten vil best takle denne oppgaven.

Så snart et av tegnene på tørre lepper ser ut, bør strategien være som følger: Omtrentlig bestemt hvorfor dette skjedde, og omgående begynte behandling.

Med en kraftig utviklet purulent prosess, er det bedre å besøke en hudlege - hvilken flora har implantert, vil bidra til å bestemme analyseskrapingen. Direkte behandling er alltid mer effektiv tilfeldig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + 1 =