Mask för hår med konjak, honung och ägg för restaurering och färgning | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Mask för hår med konjak, honung och ägg för restaurering och färgning

"Duet" kaffe med konjak på många orsakar exceptionellt positiva känslor och trevlig värme. Ibland ger en kopp en sådan doftande dryck från insidan, ger fred. Men dessa ingredienser kan användas för andra ändamål. De har en positiv effekt på hårets tillstånd, återställer sin styrka och ger en bländande glans.

Dessa naturliga produkter har medicinska egenskaper och komplex effekt på hårsäckar. Efter den första applikationen kommer du att märka förbättringar. Effekten kommer att öka många gånger om du använder dessa masker regelbundet.

Hur fungerar det?

Masker för hår med malet kaffe, cognac och andra hjälpämnen rekommenderas att göras flera gånger i veckan.

På en månad kommer du att märka effekten:

  • Shevelura växer snabbare. Detta beror på att cognac värmer upp huden, ökar blodflödet;
  • Curls kommer att bli starkare, kommer nästan inte att falla ut;
  • Det kommer att finnas en glans och en strålande kaffeskugga.

Men det finns en nyans. Kaffe kan inte användas för blondiner, eftersom kornsugaren innehåller färgkomponenter. Ägare av lätt hår bör använda samma masker, men använd inte kaffe.

Hur man lagar mat

Mask för hår med konjak, honung och ägg för restaurering och färgning

Alla komponenter är enkla och prisvärda, så när det gäller att förbereda hårmaskar från kaffe är det inget komplicerat. En matsked med malet kaffe blandas med två matskedar skridsko och ägg. Massan måste ha en enhetlig konsistens.

Innan du applicerar masken, täcka kläderna med en trasa. Blandningen kommer att vara viskös och klibbig, den kan flöda, så var beredd på något som kan bli smutsigt. De fläckar som förblir från denna åtgärd är dåligt tvättade. Gör en turné från det gamla tjockleken och binda runt huvudet så att ansiktet inte blir smutsigt.

Applicera på rötter och strängar, jämnt fördela. Lätt massera huden för att öka blodflödet. Efter sätta på hatten och linda huvudet med en matfilm. Top vind handduken för att värma effekten.

Håll masken i en och en halv timme och skölj sedan huvudet med varmt vatten. Använd inte schampo eller balm.

Efter appliceringen blir locken mjuk och "Live" med en vacker kaffefärg. Efter varje procedur blir färgen mer mättad och ljus. Masken är lämplig för alla typer av hår och rekommenderas speciellt för tjejer med matt hår.

Vilka komponenter kan läggas till masker?

För att få föreningar som påverkar ett visst mål måste du lägga till andra komponenter. En sådan mask är tillräckligt för att göra en eller två gånger i veckan och lämnar i 40-60 minuter om receptet inte har några speciella rekommendationer.

Mask för hår med konjak, honung och ägg för restaurering och färgning

För torrt och svagt hår är olivolja perfekt. Värm en halv kopp till rumstemperatur och häll tre skedar malet kaffe, blanda. Dela massan i två delar - en kommer att användas för håret, det andra - för hud och rötter.

I den del som du ska använda för lökar, lägg till två teskedar cognac. När du applicerar föreningarna, täck huvudet med polyeten och sätt på en speciell keps. Det tar en timme att tvätta av masken.

Om du vill påskynda hårväxten och göra dem mer täta, förbereda en mask för hår med honung och kaffe. Häll i en ren behållare med en sked cognac, lägg till dubbelt så mycket honung.

En matsked malet kaffe behövs också. Om blandningen visade sig vara mycket tjock, och du overdone den med honung, lägg till lite mer cognac.

Applicera jämnt över hela längden. Wrap huvudet med polyeten och en handduk. För att tvätta av är det nödvändigt ungefär en halvtimme ren vodichkoj utan specialmedel.

Ett annat effektivt recept - hårmasker med kaffe, konjak och ägg. Äggula väcker näring och protein - rensar. Kaffemasken återställer krullarnas struktur, återställer vitaliteten. För att ge huden alla nödvändiga näringsämnen, kan du lägga till inte bara ägget, men också några droppar av någon essentiell olja. Valet beror på vilket mål du vill uppnå. Applicera kompositionen en gång i veckan i 30-40 minuter.

För färgning kan du använda denna komposition. Blanda en matsked av rom med två äggulor. Brew en tesked kaffe i 15 ml kokande vatten och blanda alla ingredienser väl. Denna mask för hår för färgning av kaffe appliceras i 10 minuter.

Om du lägger till sådana skönhetsrecept i din arsenal, kommer dina krusar alltid att se starka, friska och glänsande ut. Masker för hår med brandy, kaffe, ägg och andra ingredienser perfekt närma och stärka. Var oemotståndlig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

32 − 23 =