Skatter av "mormors trunk": vi återvänder till hårnålarna | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Skatter av “mormors trunk”: vi återvänder till hårnålarna

En överraskande och naturlig estetisk egenskap hos varje kvinna är hennes långa, flytande och lysande hår. Allt oftare försöker kvinnor i olika åldersgrupper att ägna särskild uppmärksamhet åt håret, behålla det i en hälsosam och vacker stat. Nu träffar du sällan en tjej som är redo att dela med en lång scythe, även om hårets ändar är i huvudsak bortskämda.

Fashion inkluderade igen hårnålar, fälgar, bågar, dekorativa gummiband och andra tillbehör som kan hjälpa till att skapa en vacker frisyr utan stor ansträngning och tid.

Det enklaste sättet att se charmigt är att korrekt fixa dina strängar och dekorera dem med attraktiva element.

Hemligheten till farmorens bagage

Skatter av "mormors trunk": vi återvänder till hårnålarna

Det faktum att hårnålar med hårnålar - ett vackert och enkelt sätt att komplettera din bild med en intressant höjdpunkt, även en kvinna med kort hår vet. Men hur man använder dem är känt för några. För de flesta kvinnor är detta tillbehör mer av en prydnad än en häftapparat.

Men med hjälp av detta opretentiösa element kan du bygga ett riktigt mästerverk på ditt huvud och göra det själv.

Många tjejer föredrar att använda hårnålar med bara rhinestones, blommor och dekorativa element som ett tillägg till standardpaketet. Du kan dock använda dem inte bara som ett extra tillbehör till originalet.

Det finns professionella, spiral- och träpinnar som kan skapa en unik frisyr, utan att använda elastiska band, stift och hoops.

Det verkar som att komplexa hårda frisyrer som kräver en sådan fixering länge sedan sjunkit till glömska tillsammans med boas, slöjor och krysiner. Men det nuvarande sättet håller inte med det här, och nu är även toppstylister beväpnade med "mormors trunk"Att representera på podiet unika alternativ på dagliga och högtidliga sätt.

Tyvärr vet inte alla vackra damar hur man ska klara håret med hårnålar. Faktum är att bland de moderna överflöd av varor finns det många mer avancerade och praktiska "hållare" av frisyren.

Vad är hårnålarna?

Skatter av "mormors trunk": vi återvänder till hårnålarna

Du behöver inte köpa professionella hårnålar för att skapa en vacker frisyr på ditt huvud. Nu med fri tillgång är realiserade tillbehör för alla smaker och färger.

De är metall, plast, trä. De varierar inte bara i textur och material, men också i storlek.

Hårnålarna är stora och små, skrymmande och plana, tunna och tjocka. Förutom de vanliga alternativen kan du välja själv fixare med olika dekorativa element - pärlor, konstgjorda blommor, stenar, figurer av polymerlera.

När du väljer ett tillbehör till hår är det viktigt att vara uppmärksam på dess kvalitet: hårnålen ska ha långa ben med avrundade ändar. Om du är blond eller har en ovanlig hårfärg, kommer tonade tillbehör att passa dig. Det viktigaste är att färgen inte förblir i dina händer efter att ha använt ett hårklipp.

Hårnålar med blommor ser fantastiskt ut på bröllops frisyrer. De ger den slutliga bilden speciell ömhet, romantik, förfining och luftighet, vilket gör det så skakande och obefläckat som möjligt.

Särskilt om blommorna på grund av hårklipp är små och väl utförda. För ett sådant högtidligt tillfälle är det bättre att välja dekorativa tillbehör av pastellfärger och viktfria texturer.

Styling Options

Skatter av "mormors trunk": vi återvänder till hårnålarna

Få hårnålar för ett spiralformigt hår, om du gillar att göra en slarvig bulle på huvudet, men har inte hittat ett sätt att fixa det säkert för hela dagen. Sådana fästelement är fjäderformade och har en kort längd.

På två delar är frisyren ganska kapabel att hålla hela dagen, såvida inte du naturligtvis gör wakeboard-tricks och inte hoppa med fallskärm. Vad är anmärkningsvärt, så hårspännen skadar inte hårbotten fullständigt, och det gör inte ont på dem, vilket ofta händer när du applicerar särskilt "gammaldagsprodukter.

För att skapa en basisk frisyr med hjälp, räcker det med att samla håret i en enda tät turné, vrid den i "bagel"Från topp till botten, och fixa sedan med element, som om de vrider sina spiraler i håret. Strålen är mycket voluminös och lite försumbar, vilket är speciellt modernt i den nuvarande trenden.

Med hjälp av trä hårnålar skapas ofta frisyrer i japansk stil, så de köps ständigt av fans av orientalisk kultur och fanatiker av tecknade anime.

Köpregler

När du väljer fixativ, var uppmärksam på följande detaljer:

Skatter av "mormors trunk": vi återvänder till hårnålarna
  • Hårnålen i sig ska vara lång och lätt rillad på benen;
  • Benen på tillbehöret måste vara flexibla, men samtidigt starka;
  • I slutet av hårnålarna måste placeras små bollar (speciellt om föremålet är järn). För träpinnar är denna regel irrelevant, men de borde inte vara för skarpa. Annars finns det risk att skada hårbotten och få ett praktiskt migräniskt tillstånd.
  • Om du väljer färgade eller tonade hårnålar, se till att färgen hålls fast hela tiden. Köp inte en sak om den tonade ytan bokstavligen smuler i dina händer.
  • Om du letar efter något lugnt och samtidigt elegant, var uppmärksam på hårnålarna inramade av Swarovskis lilla strass.

Så här använder du tillbehöret: praktiska tips

Hur använder man de valda hårnålarna?

Försök att börja små och träna din hand på enkla frisyrer:

Skatter av "mormors trunk": vi återvänder till hårnålarna
  • "kamomill". För att utföra denna frisyr behöver du två smala band och några standardstiften. Gör en svans på sidan av huvudet eller på toppen - som du vill. Rak från hästens svans, vrid en lång och styv flätad. Vik det runt botten av svansen och fixa det med hjälp av stiften. Gör det från botten upp, sträcker tillbehöret över hårets rötter till mitten av din "kamomill". Slutföra frisyrens bildning genom att sprinkla det med hårspray.
  • "Afrikanska lustar". Lätt dämpa håret. Separera en tunn strand och passera den genom hårklipparens botten. Vrid det nu runt spärrhaken med hjälp av tekniken för figuren åtta. Så snart du klarar av den snodda strängen, säkra den med osynlighet så att den inte kommer av. Gör detsamma med håret i hela huvudet. Vänta tills håret torkar ordentligt (du kan torka dem med en hårtork). Lätt strö med lak och lösa låsarna. De resulterande krullarna fluffar till önskad volym. Återigen fixa frisyren med styling.
  • "bunta". Samla håret i hästsvans, ju högre - desto bättre. Om längden inte tillåter, gör den på optimal höjd. Börja att vrida den i en flät längs hela längden, från början. Vrid sedan turneringen till "bagel"Och fäst med studs. Försök använda spiralformade tillbehör för att skapa en sådan frisyr.

Du kan inte göra hårnålar hemma med egna händer, men du har rätt att dekorera färdiga hårnålar med dekorativa element - blommor i band, polymerlera, fjädrar, pärlor. Experimentera och visa en del av fantasi! Var oemotståndlig när som helst och ändå!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

50 − = 48