Tecken och övertygelser: Varför kan du inte sova i position med fötterna till dörren? | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Tecken och övertygelser: Varför kan du inte sova i position med fötterna till dörren?

Trots att vi lever i en progressiv tid, är många människor fortfarande förbryllade av några tecken eller övertygelser. Till exempel är många intresserade av varför du inte kan fotografera sovande människor eller gå och lägga dig med dina fötter till dörren.

Tecken och övertygelser: Varför kan du inte sova i position med fötterna till dörren?

Det verkar som att en dröm är själva livet i livet, när vi måste helt slappna av, vila och lagra energi för nästa dag. Och vi borde verkligen inte oroa sig för några konstiga nyanser som är relaterade till kroppens position under sömnen, särskilt eftersom vi inte kan kontrollera dem.

Men anhängare av en mängd olika filosofer och vetenskapsmän tror att gå till sängs innan i armarna på Morpheus måste vara ordentligt för att inte provocera fram en negativ förändring i deras liv.

De som studerar slaviska kulturen och feng shui känner också till några tecken relaterade till kroppens ställning i en dröm.

Kan du sova i position med dina fötter till dörren, eller kan det medföra disharmoni i ditt liv? Och om inte, varför inte specifikt göra det här?

De säger att i en dröm lämnar vår själ kroppen, och därför är vi fysiskt “Omvändbart dö”. Det är lätt att bekräfta dem som åtminstone en gång upplevt känslan av sömnförlamning, när medvetandet vaknar, och kroppen är fortfarande i slips ner, sten, som förlamad. Var är förhållandet?

Den enklaste förklaringen är varför benen i en dröm inte ska “titta” vid dörren

Överstatiska människor vägrar plötsligt att sova i den här situationen, med hänvisning till det faktum att de döda brukar tas ut ur huset med fötterna. Således är dessa människor helt enkelt rädda för att dö i en dröm. Dessutom ansåg slavarnas förfäder att varje dörr är något som en portal till de dödas värld. Denna tro är inte utan mening, med tanke på att gravar i kyrkogårdar kom till oss med kristendomen. Men i de hedniska tiderna dödades de avlidna släktingarna under tröskeln – för att skydda elden från onda andar.

Våra farfar och mormor tyckte att en person sov med sina fötter till sig själv “Portal”, bor regelbundet i andra världens världar, varifrån den helt enkelt inte kan återvända. Och dessutom kan den döda energin som finns där, störa alla människors goda och produktiva strävanden, som om den drar den till jordens kalla.

Mörkretsandningar och position under sömnen

Tecken och övertygelser: Varför kan du inte sova i position med fötterna till dörren?

Ortodoxa människor tror inte på omenen, och dessutom i sådana övertygelser. Ändå föredrar många av dem att inte gå och lägga sig med sina fötter till dörren.

Varför? Eftersom de tror att bortom öppningen inte är en portal till andra världar, men mörka krafter, de som ständigt är i helvetet. Enligt deras övertygelse kan de dra släparens själ bakom dem, vilket gör personen obsessiv.

Utgång till Astral Worlds

Andra människor försäkrar att drömmen i grund och botten är en resa genom astralvärlden. Människans ande lämnar kroppen och går in i den andra världen. Och portalen för åtkomst till den tjänar igen dörren. Om en person går och lägger sig med fötterna, kan hans själ gå in i kroppen felaktigt eller inte gå in i det alls, vilket kommer att medföra en överhängande död.

Förresten dör människor oftast i en dröm, på natten, när det gäller naturlig död. Och även om det är orsakat av en sjukdom, händer detta mycket sent på kvällen. Eftersom vår kropp är predisponerad till döden exakt under denna period tror människor att du inte kan sova med fötterna till dörren.

Hur sover man – fötter till dörren eller huvudet? Här finns det inget exakt svar, för att sova huvudet så mycket “Portal” rekommenderas inte heller. Det är nödvändigt att få din säng parallellt med väggen – det här är den bästa lösningen i den här frågan.

Skandinavisk version

Tecken och övertygelser: Varför kan du inte sova i position med fötterna till dörren?

Skandinaviska folket fanns också och det finns tro på att sova med fötterna mot dörren. De tror att världen är villkorligt uppdelad i tre delar. Den första av dessa, Asgard, ligger högst upp och där lever bara änglar med gudar.

Den andra världen, Midgard, är tilldelad till oss, bara dödliga. Och den tredje, Utgarde, är bebodd av monster, djävlar och andra onda andar.

De tittar i sin tur alltid på människor, och de som sover med fötterna till dörren, både inredning och balkong, ger dem största intresse.

Onda andar tror att det här är hur en person demonstrerar sin förutsättning för dem, vilket innebär att han måste börja jaga. Demoner och demoner långt tittar noga på deras “Ward”, Sedan tas de till sitt rike mardrömmar på natten.

Därför är det skandinaviska svaret på frågan huruvida det är möjligt att sova med fötterna till balkongdörren, fortfarande negativ.

Vare sig att tro på tecken, eller inte?

Skeptiker, övertygade om att inget över hela världen inte existerar, somnar i princip i vilket läge som helst, och vila i alla fall kommer att vara av hög kvalitet. Men sådana människor, som en övning visar lite.

Så, du behöver inte sova i den här positionen om du:

  • Du känner spänningen när du tittar i den mörka dörröppningen;
  • Söt tro på alla legender, tecken och övertygelser som är förknippade med denna nyans;
  • Du upplever nervös spänning, går och lägger sig, som ligger huvud mot huvudet mot dörren;
  • Tänk på att ditt liv förändras värre, just för att allt i huset inte är på plats;
  • Känn sambandet med den andra världen, som du inte gillar;
  • Ångras av mardrömmar.

Om du inte har en undermedveten känsla av rädsla före öppningen, kan du ta en position som är mest lämplig för dig. Förresten, de som är rädda att sova med fötterna till dörren kan helt enkelt täcka eller låsa den för natten – i det här fallet är oroliga känslor själva eliminerade.

Och naturligtvis, om din dröm är för rastlös för några uppenbara skäl, bör du också göra en permutation av möbler och ta ställning i kroppen under sömnen, som rådde vidskepliga.

Vad säger Feng Shui?

Tecken och övertygelser: Varför kan du inte sova i position med fötterna till dörren?

Varför kan du inte sova med dina fötter till en öppen eller stängd dörr när det gäller feng shui? Konceptet i denna filosofi skiljer sig i allmänhet inte från de slaviska och skandinaviska vidskepelserna. Vise kineser tror att dörren, liksom bågen, och till och med en tom öppning, är en slags gränsa mellan två kraftingenjörer som inte kan “Mix” bland dem själva.

Visst är allting inte så dödligt – Östlig filosofi ger inte en plötslig död i en dröm bara på grund av kroppens banala ställning.


Människor från mittriget tror det “Dead” energi drar från en person “Live”. Så blir verksamheten mindre produktiv och utvecklad än den borde vara.

Feng Shui predikar samma filosofi om Windows. De betraktas också som avgränsare “Live” och “Dead” energi, sova så med huvudet eller fötterna och till dörrarna och till fönstren är denna undervisning omöjlig.

Kineserna tror att en säng för vila, särskilt en familj, borde vara belägen i det tystaste och avskilda hörnet av bostaden, även om det är en liten lägenhet.

Hur man lägger en säng?

De som i lägenheten ombildning och åter planering är helt enkelt inte möjligt, och hemmet själv är så liten att sängen knappt passa in i den, bekännande Feng Shui rekommenderas att hänga i dörröppningen av klockorna, som kallas “Vindmusik”. Detta, enligt deras tro, kommer att bidra till att neutralisera “Dead” kraftteknik och inte tillåta det “Live”.

Förutsätt inte att följa den urgamla kinesiska filosofin, måste du uveshat hans hus typiska objekt som röda bollar med gyllene tecken eller bilder av drakar. Till exempel kan samma klockor vara vad du gillar och snälla dina ögon. Huvuddelen i undervisningen är att de i princip finns i din bostad.

Tro på omger är en privat sak för alla. Och även om du är en outspoken skeptiker, försök omarrangera din låda som dina förfäder rekommenderar. Kanske kan det hjälpa dig att sova stramare på natten och få vital energi.

När allt kommer omkring finns det inte bara en “root legend” utan också delar av psykosomatics som är inneboende i absolut var och en av oss. Må fred och komfort härska i ditt hus!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

74 − 66 =