Bagaimana untuk mengepam keldai dengan cepat dan mudah? | pangudownloads.com
Sukan dan kesihatan

Bagaimana untuk mengepam keldai dengan cepat dan mudah?

Cantik melihat pakaian apa pun – impian setiap wanita. Tetapi bagaimana jika sifat itu tidak memberi ganjaran angka ideal? Dengan saiz payudara, mungkin, hanya seorang pakar bedah plastik yang akan membantu, tetapi anda boleh memulihkan keldai dan kaki anda sendiri.

Bagaimana untuk mengepam keldai dengan cepat dan mudah?

Menurut ahli sains penyelidikan, ramai lelaki terutamanya memberi perhatian kepada bulat wanita: dada, pinggul dan keldai. Oleh itu, untuk menarik perhatian seks yang lebih kuat, kanak-kanak perempuan perlu berfikir bagaimana untuk mengepam pantat dan llashka.

Punggung yang cantik dalam tindakan sederhana, mempunyai bentuk bulat, diperketatkan dan elastis. Untuk mencapai jenis ini, adalah perlu untuk mencuba dengan sangat keras.

Cara yang paling cepat dan paling mudah untuk pam sehingga keldai – pergi ke gym seorang jurulatih yang berkelayakan yang boleh menunjukkan kepada anda yang melaksanakan yang perlu dilakukan dan bagaimana untuk melakukannya. Jika tidak ada kemungkinan atau keinginan untuk pergi ke gym, maka anda boleh mengayun pantat dan rumah.

Latihan untuk punggung di rumah

Otot-otot kaki dan punggung bekerja hampir sentiasa, walaupun orang itu hanya duduk, otot-otot gluteus kecil dan besar dimasukkan ke dalam kerja. Oleh itu, pengulangan berulang dan latihan statik tidak akan membantu pam keldai dan kaki.

Untuk mencapai kesan yang jelas, cukup untuk mengulangi latihan beberapa kali dan melaksanakannya dengan banyak berat badan.

Sebelum anda memulakan satu set tindakan untuk membina otot di punggung dan kaki, anda perlu melakukan pemanasan. Pemanasan diperlukan untuk melindungi sendi dari kerosakan. Latihan terbaik untuk pemanasan dijalankan, elips dan beban aerobik yang lain. 10-15 minit sudah cukup untuk melakukan tindakan ini.

Selepas pemanasan, anda boleh memulakan aktiviti utama. Jadi, berapa cepat untuk pam pantat di rumah?

Latihan yang paling berkesan untuk menguatkan dan punggung otot adalah seperti berikut: anda perlu berbaring di atas lantai, tangan untuk larut dalam tangan, tapak tangan perlu ditekan ke lantai, kaki harus bengkok pada lutut dan kaki diletakkan di atas lantai. Seterusnya ia adalah perlu untuk meningkatkan batang tubuh ke atas, membawa berat bilah dan meneran otot-otot punggung dan betis.

Lakukan ini dalam satu pendekatan sehingga anda merasa letih. Ini adalah salah satu latihan yang paling berkesan, bagaimana untuk mengepam pantat. Jika anda melakukannya setiap hari, terus meningkatkan beban, maka dalam masa sebulan, punggung akan menjadi lebih bulat dan diperketat.

Bagaimana untuk mengepam keldai dengan cepat dan mudah?

Satu lagi latihan popular untuk membentuk punggung yang cantik adalah squats dengan berat tambahan. Terima kasih kepada mereka, anda tidak boleh hanya mengepam keldai, tetapi juga membawa bentuk bulu mata dan betis, kaki secara keseluruhan akan menjadi lebih langsing. Sebagai seorang wanita yang berwajaran, sebaiknya memilih dumbbell.

Latihan itu sendiri dilakukan seperti berikut: anda perlu turun ke setengah berlayar supaya imam selari dengan lantai, sementara kaki mesti menyentuh tanah dengan seluruh permukaan. Kebangkitan harus, menegangkan otot-otot punggung, seolah-olah menolak mereka sendiri. Untuk mencapai kesan yang diingini, latihan perlu dilaksanakan tiga kali seminggu untuk 5-6 pendekatan, 10 pengulangan setiap pendekatan.

Cara yang baik, bagaimana untuk mengepam keldai, – melakukan latihan deadlift. Anda perlu mengambil dumbbell, membawa pisau, mengambil keldai sedikit ke belakang dan condongkan badan ke depan, kepala hendaklah selari dengan dinding, dan memandang ke arah yang di hadapannya. Apabila saya rasa ketegangan di hamstrings, anda perlu meregangkan otot-otot punggung dan meluruskan.

Terima kasih kepada ini, bukan sahaja imam, tetapi juga lashka, perubahan bahagian belakang mereka. Adalah disyorkan untuk melakukan stanovaya menarik 8-10 kali dalam 5 pendekatan dua kali seminggu. Dan untuk mengekalkan hasil 10-12 kali dalam 4 pendekatan sekali seminggu.

Untuk para imam juga bawa kaki anda kembali. Ia perlu berlutut, melepaskan satu kaki sejajar dengan lantai dan buang kembali dengan usaha sehingga keletihan dirasakan. Kemudian ulangi dengan kaki kedua.

Sekiranya anda ingin tahu bagaimana dengan cepat mengepam keldai, anda harus memberi perhatian kepada latihan yang dipanggil “berjalan di atas punggung“. Anda perlu duduk di atas lantai dan, menahan otot-otot titik kelima, bergerak ke hadapan dan ke belakang.

Melakukan satu atau lebih tindakan untuk otot punggung dalam masa yang agak singkat boleh membawa keldai anda dalam penampilan yang baik. Dan jika anda sentiasa mengekalkan bentuk dan meningkatkan beban, maka selepas itu titik kelima akan diketatkan, dibulatkan dan sangat menarik.

Bagaimana untuk mengepam pantat kepada seorang gadis tanpa senaman khas

Bagaimana untuk mengepam keldai dengan cepat dan mudah?

Sesetengah wakil seks adil di dunia moden tidak dapat mengukir lima minit untuk sukan.

Dalam kes ini, mereka boleh menawarkan beberapa latihan untuk mendapatkan angka yang cantik, yang dilakukan tanpa gangguan dari aktiviti utama:

  • jika ada tangga di rumah atau pejabat, lebih sering berjalan di atasnya, 20 minit sehari cukup untuk memperbaiki bentuk imam;
  • berjalan cepat atau berjalan juga berguna untuk para imam. Daripada menunggu bas atau minibus, yang terbaik adalah untuk bekerja pada dua anda sendiri;
  • semasa rehat makan tengah hari, perlu membuat 10 setengah squats, tanpa mengangkat tumit dari lantai. Ini akan membuat otot lebih elastik dalam masa sebulan.

Selain bersenam, anda juga perlu makan dengan betul untuk mendapatkan keldai yang cantik. Adalah penting untuk menggunakan protein yang cukup untuk pertumbuhan otot. Selepas latihan, anda harus minum susu skim atau gusi protein, anda boleh makan beberapa putih telur.

Apa-apa tindakan yang bertujuan, cepat atau lambat memberikan hasil nyata. Berjanji setiap hari, menonton makanan dan dalam masa yang singkat bentuk bulat anda akan melibatkan perhatian lantai yang bertentangan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

71 + = 80

Adblock
detector