Cum de a da naștere gemeni: trucuri, trucuri, sfaturi, utilizarea mesei | pangudownloads.com
Sunt mama!

Cum de a da naștere gemeni: trucuri, trucuri, sfaturi, utilizarea mesei

A da naștere la gemeni este visul aproape a oricărei femei. Gemenii și gemenii au o legătură mult mai puternică decât frații și surorile născute nu dintr-o singură sarcină. Unele femei nu trebuie să facă nimic pentru a obține fericire dublă la naștere - natura le oferă cu bunăvoință un astfel de dar.

Dar se întâmplă foarte rar - doar una dintre cele 80 de sarcini este prolifică. Prin urmare, cei care așteaptă nașterea de gemeni sau gemeni, uneori trebuie să recurgă la trucuri.

În ce cazuri este mai probabil să rămâneți însărcinată cu gemeni?

Cum de a da naștere gemeni: trucuri, trucuri, sfaturi, utilizarea mesei
  • După FIV. În această procedură nu este plantat nici un ou. Dacă toți se obișnuiesc, sarcina va fi prolifică. Acest lucru nu este întotdeauna cazul, dar șansele sunt destul de mari;
  • Sa constatat că gemenii sunt mai frecvente la femeile cu o creștere înaltă. Poate că acest lucru se datorează tocmai constituției corpului lor;
  • Șansele de concepere și de naștere a gemenilor cresc după terapia hormonală, utilizarea contraceptivelor, care paralizează temporar activitatea ovarelor;
  • Cu vârsta și creșterea numărului de nașteri, femeile au șanse de a avea gemeni în familie. Nu este neobișnuit când o astfel de fericire se apropie de o femeie la vârsta de 40 de ani. În acest moment, există deja suficientă cantitate de hormon necesar în corpul ei;
  • Despre ce probabilitatea de concepție a gemeni poate fi judecată din durata ciclului. Ciclul este mai mare;
  • Această teză nu are nicio fundamentare științifică, dar se observă că abstinența din viața intimă pentru o perioadă îndelungată contribuie, de asemenea, la nașterea a doi copii simultan;
  • În mod semnificativ mai des, gemenii se nasc în oameni, în familia cărora au existat cazuri similare. Acest lucru poate fi explicat prin predispoziția genetică la nașterea a mai mult de un copil dintr-o sarcină.
Cum de a da naștere gemeni: trucuri, trucuri, sfaturi, utilizarea mesei

Gemenii pot fi monozygotici sau bivalve. În cazul fertilizării monozigotice, gemenii se dezvoltă dintr-o celulă, care este împărțită în două. Acești copii au o similitudine puternică. În ceea ce privește al doilea caz, gemenii se dezvoltă simultan din fertilizarea a două ovule.

Astfel de copii au asemănări de aproximativ 50%, adesea heterosexuali, în rândul oamenilor numiți "gemeni regali“. Cel mai adesea, ca rezultat al unei sarcini multiple, dați naștere băieților.

Caracteristici de transport mai mult de un copil

Având două sau mai multe copii mici în același timp este o sarcină mai dificilă decât purtarea unui copil. Fiți pregătiți pentru aceasta, dar nu vă faceți griji dacă, în timpul anchetei, ați auzit vestea bună că dați naștere la gemeni.

Aproximativ la o perioadă de 25 de săptămâni, o femeie începe să depășească rapid oboseala. Faptul este că aproape toate organele sunt sub presiune, ceea ce complică foarte mult munca lor. Acest lucru este normal, deci nu merită să vă faceți griji. Dar vă puteți atenua situația. Mergeți mai des, respirați aer curat.

Cum de a da naștere gemeni: trucuri, trucuri, sfaturi, utilizarea mesei

Un rol semnificativ îl are alimentele - consumă mai multe vitamine. Nu vă împovărați corpul cu exerciții fizice grele. Multe mame viitoare de gemeni sau gemeni visează să nască copii sănătoși și, în același timp, vă îngrijoră cum va avea grijă corpul lor după naștere.

Extensia poate deveni o problemă serioasă. Protejați-vă de acestea cu ajutorul unor mijloace speciale pentru îngrijirea corpului. Alegerea acestora trebuie discutată cu un medic ginecolog.

Este dificil de a tolera o femeie și toxicoză, care este mult mai puternică decât în ​​cazul unei singure sarcini. Multe mame viitoare se plâng de constipatie, arsuri la stomac. Dar pentru a da naștere la gemeni și înainte de a fi ușor de purtat, este posibil modul în care medicul vă va spune cum. Nu neglija vizitele sale constante. Recomandările medicului vă vor ajuta să faceți față dificultăților de a purta.

Fenomenul cel mai periculos pe care se poate confrunta mama insarcinata este riscul de a nu le livra copiii la momentul potrivit. Fructele apasă pe uter, ca să fie gata să elibereze copiii înainte de data scadentă. Pentru a evita acest lucru, medicii recurg adesea la diverse metode de densificare. Pentru a evita nașterea prematură, femeia viitoare la naștere este de obicei sub supravegherea specialiștilor din spital.

La nașterea gemenilor termenul normal de muncă poate fi considerat 36-38 săptămâni. Nașterea care apare la 32 de săptămâni este considerată prematură, de obicei, medicii încearcă să îi evite. Dar dacă nu a fost posibil să faceți acest lucru, nu merită să vă îngrijorați, medicina modernă este capabilă să ofere copiilor o viață normală.

Concepția gemeni

Ce trucuri pot fi aplicate naturii înzestrate cu gemeni?

Cum de a da naștere gemeni: trucuri, trucuri, sfaturi, utilizarea mesei

Luați acid folic. Aceasta ar trebui să înceapă cu câteva luni înainte de concepție. Astfel este necesar să conduceți un mod corect de viață - să consumați vitamine, să refuzați băuturile alcoolice și să fumați.

Creșterea șanselor de a rămâne gravidă cu doi sau mai mulți copii este afectată de dietă. Dieta necesită prezența produselor lactate, a bomboanelor, a nuci, a cartofilor dulci, a ouălor. Stimulează ovarele, ceea ce îi va ajuta să producă nu ouă, ci mai multe.

Multe mame fericite de gemeni notează că auto-sugestia le-a ajutat să atingă scopul. Se recomandă să vă prezentați ca o femeie de 40 de ani, deoarece la această vârstă probabilitatea unui aspect de gemeni este cea mai ridicată.

Cazuri frecvente de concepție a doi copii în contextul abolirii contraceptivelor hormonale utilizate timp de mai multe luni. Ovarii care ies din ovulație încep să lucreze cu o forță mult mai mare, producând mai multe ouă simultan.

Ginecologii susțin că femeile care au născut recent un copil au mai multe șanse pentru o sarcină multiplă. Ei explică acest lucru prin creșterea greutății și alăptării.

Metoda, care este adesea folosită pentru nașterea gemenilor, este fertilizarea in vitro (FIV). Merită să ne amintim că această procedură nu este simplă. Se recurge, de obicei, când sarcina este imposibilă într-un mod natural.

Dar care este probabilitatea ca femeia sa fie nascuta ca rezultat al FIV? Este mare, dar rezultatul 100% nu garantează. Prin urmare, dacă sunteți o femeie sănătoasă, capabilă să concepeți și să purtați copilul pe cont propriu, gândiți-vă cu atenție înainte de a apela la FIV.

Cum de a da naștere gemeni: trucuri, trucuri, sfaturi, utilizarea mesei

Multe femei sunt ajutate să-și ajungă la masa de goluri cu date despre ce gen vor fi copiii lor, în funcție de vârsta mamei și de luna de concepție. Dar există un alt calendar care vă permite să calculați direct cea mai favorabilă dată pentru concepție. Vă permite să planificați corect contactele intime ale perechii.

Pentru ao crea, se înregistrează sub forma unui tabel cu datele datei lunii, ceea ce va ajuta la nașterea gemenilor, dar cum să calculezi ziua de concepție mai exact? Trebuie să apară exact în ziua ovulației, când ovulele se deplasează în tuburile uterine.

Cu un ciclu normal, regulat, ziua ovulației este exact la mijlocul ei. Cea mai mică probabilitate de a concepe doi copii simultan cade pe zilele menstruației și pe perioada cu o săptămână înaintea ei.

Este realist să planifici sexul viitorilor bebeluși?

Unii părinți viitori nu visează numai despre gemeni, ci și despre planul sexului copiilor. Există vreo diferență în pregătirea pentru nașterea fetelor și băieților? Există o opinie că există.

Cum de a da naștere gemeni: trucuri, trucuri, sfaturi, utilizarea mesei

În această problemă, multe recomandări sunt reduse la o revizuire a meniului lor. Produsele folosite afectează corpul femeii. Pentru a compune dieta necesară și pentru a adera la ea, urmează împreună cu viitorul tată, ca și influența hranei și asupra spermatozoizilor.

Pentru a da naștere gemeni sau fete gemene, se recomandă să mănânci cât mai mult zahăr, miere, fructe de mare, gem, nuci, condimente, băuturi de cacao. După cum puteți vedea, dieta ar trebui să aibă o mulțime de dulciuri. Se implică puternic, bineînțeles, nu merită, deoarece astfel de produse pot contribui la creșterea în greutate excesivă, ceea ce poate afecta în mod negativ concepția și purtarea copiilor.

Dacă un cuplu îngrijorează cum să concepeți și să nașteți băieți gemeni, trebuie să mâncați mai multă ciocolată, pește, proteine ​​din ou, carne, cartofi, fructe, ciuperci și să beți mai mult ceai.

Amintiți-vă că nici o metodă nu garantează un rezultat de 100%. Medicina nu este încă capabilă să ofere gemeni cu o dorință de naștere, iar modalitățile prin care cuplurile recurg la aceasta pot doar să crească ușor șansele. Orice altceva este în voința Naturii Mamei.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 85 = 95