Homeopatia pentru copii: Camomile de Chamomilla | pangudownloads.com
Sunt mama!

Homeopatia pentru copii: Camomile de Chamomilla

Hamomilla este un preparat homeopatal pentru copii, care va fi deosebit de util pentru părinții sugarilor, deoarece astfel de copii nu ar trebui să primească medicamente farmaceutice. Sub numele misterios al medicamentului se află un medicament realizat dintr-un mușețel modest, înflorit abundent în pajiști și câmpuri.

Să vorbim în detaliu despre acest instrument: învățăm compoziția, proprietățile sale utile, regulile de aplicare.

Remediu homeopatic din mușețel: descriere

Homeopatia pentru copii: Camomile de Chamomilla

Hamomilla este disponibil sub diferite forme: sub formă de tincturi sau sub formă de globule speciale, care trebuie diluate înainte de utilizare în apă. Există, de asemenea, frecări speciale și unguente. Pentru a pregăti instrumentele folosesc flori proaspete și tulpini de două tipuri de mușețel - poate lua o plantă care aparține speciei hamomilly rekutita (mușețel) sau vulgaris hamomilla (daisy comun).

Dacă sunteți interesat de ceea ce este acesta - cea mai hamomilla vulgaris, amintiți-vă doar la pajiștile de vară și cîmpurile cu o margaretă înzăpezită de zăpadă. Această floare modestă este misterioasă "Hamomilla", mușețel sau iarbă uterină, musetel comun.

Homeopatia a folosit mult timp proprietățile medicinale ale ierbii uterine în tratamentul unei varietăți de boli, dar medicamentul pe care se bazează este deosebit de util pentru sugari. Acesta poate ajuta cu dentare, scuti de colici, hamomill poate fi dat atunci când tuse și cu excitabilitate nervos crescută. Înțelegerea puterii de vindecare a instrumentului va ajuta la cunoașterea proprietăților utile ale plantei, care au devenit baza pentru farmacie de medicamente - mușețel.

Puterea de vindecare a mușețelului

În pediatrie, remedii de plante medicinale de musetel sunt utilizate pe scară largă: în primul rând, deoarece această plantă, atunci când este administrat corect, este hipoalergenică și sigură. Pentru copiii care pregătesc decoctări calmante sub formă de ceai: este deosebit de util să se ofere o astfel de băutură copiilor cu excitabilitate nervoasă crescută, adesea capricioasă, plâns și neliniștită. Poți lua mâncăruri de mușețel și dacă ai probleme cu somnul - băutura va calma copilul, va face somnul mai calm și prelungit.

Chamomile vulgaris este utilă în cazul eșecului în activitatea tractului digestiv. Dacă bebelușul suferă de colică sau de balonare - poate da un bulion de musetel sau un ceai. Se va câștiga o plantă simplă și cu dermatită și alte tipuri de iritații ale pielii, musetelul poate spala ochii de crumbs cu conjunctivita, cu souring. Cu erupții alergice, bebelușul va beneficia de băi cu mușețel.

Phytopreparation pe baza de iarba uterina poate trata si boli catarrale, precum si ajuta cu durerea care insoti dentitia.

Întreaga putere curativă a mușețelului păstrează unicul remediu homeopat de chamomilă.

Indicații și contraindicații privind utilizarea remedierii

Homeopatia pentru copii: Camomile de Chamomilla

În funcție de forma eliberării medicamentului, indicații pentru utilizarea homeopatiei hamomilla medicament poate varia - de exemplu, supozitoare și tincturi și capsulele sunt recomandate pentru a primi atunci când tuse, pentru a elimina durerea asociată cu dentitia, colici. Unguentele și frecarea sunt folosite în tratamentul răcelilor, precum și indicațiile pentru utilizarea medicamentului în această formă pot fi următoarele: dermatită, inflamarea pielii.

Dar contraindicațiile se datorează în principal intoleranței individuale la farmacia de mușețel.

Cu toate acestea, absența contraindicațiilor nu înseamnă că decizia de a lua medicamentul poate fi independentă: înainte de prima primire a mijloacelor, asigurați-vă că ați primit o consultare detaliată cu pediatrul.

Caracteristici ale tratamentului cu dentiție în copil

Când dinții sunt tăiați, copilul poate fi în mod constant hărțuit de durere, deranjat de acesta, odihnindu-se liniștit, jucând, dormind, mâncând. Dacă bebelușul tău continuă să plângă și nu este ajutat de boală de mișcare și de inele speciale pentru dinți, poți încerca să dai iarbă de mușețel.

Hamomilla în timpul procesului de dentiție va fi utilă în special dacă copilul are salivare excesivă, tremurături convulsive, scaun liber.

Pieptanatoare Homeopatii sfatuiesc cu dinti de taiere pentru a pune supozitoare rectale - o lumanare cu o zi inainte de culcare. Cursul recomandat de aplicare nu este mai mare de o săptămână.

Dacă medicamentul pe care l-ați cumpărat în capsule solubile, trebuie să diluați capsula conform instrucțiunilor și apoi să îi dați bebelușului o băutură. O doză de 7-8 lingurițe pe zi este acceptabilă. Medicamentul nu trebuie administrat unui copil mai mult de 3-4 zile.

Acordați atenție: medicamentul este reacție alergică, deci după prima utilizare, monitorizați cu atenție starea miezului și comportamentul acestuia. La cel mai mic semn de alergie - utilizarea medicamentului trebuie întreruptă și consultați un medic local pentru sfaturi. De asemenea, nu este de dorit să se ia o decizie independentă privind luarea ierbii uterine - aceasta ar trebui să fie prescrisă de către medicul pediatru după examenul copilului.

Luând medicamentul ca pe un remediu pentru colici

Gastrica colică este o problemă destul de neplăcută pe care părinții copiilor trebuie să le facă față. Copilul din colici devine agitat, nu doarme bine, plânge și este aproape imposibil să se liniștească. Unul dintre remediile eficiente pentru colic este hamomilla.

Cum să luați medicamente de chamomilă cu colici?

Din colic se prescrie de obicei medicamente sub formă de C12. Seamănă cu boabe mici. Cu colici, boabele sunt îndepărtate ușor din borcan cu o lingură, ușor frecată cu o altă lingură și dăruită copilului pe limbă. O zi este recomandată luând un boabe de droguri.

Medicamentul este indicat mai ales dacă există următoarele simptome în colică:

Homeopatia pentru copii: Camomile de Chamomilla
  • Miezul este agitat, se învârt în mod constant;
  • Dacă îl luați pe mânere - îl arcuiește pe spate și încearcă să scape;
  • Copilul plânge fără încetare;
  • Copilul refuză mâncarea;
  • În fecale, mucusul este clar vizibil.

Vă reamintim că înainte de prima aport de hamomilă ca remediu pentru colic este obligatorie consultarea unui pediatru.

Luarea medicamentelor este posibilă în termen de 5 zile, dacă remedierea nu ajută - contactați un medic.

Cum să luați remediu homeopatic pentru tuse

Hamomilla poate fi, de asemenea, utilizat pentru tuse: este util să aveți un medicament natural cu o tuse uscată, care lăturează, care împiedică bebelușul să doarmă. În acest caz, pacientului i se administrează două sau trei picături de tinctură de medicament pe timp de noapte sau se dizolvă un boabe de medicament și soluția este dată miezului de câteva ori pe zi. Dacă utilizați un medicament sub formă de boabe, discutați despre dozajul cu medicul dumneavoastră. Cursul de tratament nu poate depăși 5 zile.

Musetelul din semințe poate ajuta și cu o tuse sufocantă: când vedeți că bebelușul nu-i poate goli gâtul și aproape se sufocă.

Articolul complet ar dori câteva sfaturi cu privire la achiziționarea de droguri: hamomillu recomandabil să nu se cumpere cu ea, și într-o farmacie homeopatic bun, cu un palmares. Nu comandați medicamentele și prin Internet: în ciuda disponibilității lor la prețuri - există un risc ridicat de a intra într-un produs de calitate proastă și chiar complet fals.

Dacă decideți să utilizați în tratamentul bolilor grudnichka medicamente homeopatice, vei fi sfaturi utile nu numai la pediatru, care va aproba (sau nu aproba) utilizarea de droguri, dar, de asemenea, un homeopat.

Un specialist în homeopatie vă va ajuta să determinați alegerea formei de eliberare a medicamentului, să spuneți despre dozele și regulile de manipulare a fitopreparatelor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

36 − = 34