Fesyen

Jaggins dengan pinggang tinggi sebagai alternatif kepada jeans dan bingkap

Di dalam almari pakaian mana-mana wanita, anda boleh mencari jeggings dengan pinggang yang tinggi, tetapi sangat sedikit orang yang tahu cara menggabungkannya dengan baik untuk kelihatan sangat mewah.

Contents

Sejarah asal usul jeggins

Jaggins dengan pinggang tinggi sebagai alternatif kepada jeans dan bingkap

Jaggins memperoleh popularitinya pada tahun 2009, kemudian pereka fesyen Joe Dean pertama kali menyampaikan pada acaranya campuran seluar dan seluar jeans. Pendeta leggins (versi lain dari nama jeggins) adalah legging, begitu disukai oleh semua orang pada tahun 90an.

Joe Dan memperbaiki model legging, atau sebaliknya kain yang dibuatnya. Denim atau kain elastik yang menggantikannya – itulah asas jeans jeans yang tinggi.

Jenama yang terkenal, mengambil idea untuk meningkatkan bingkap, yang dibentangkan pada fesyen menunjukkan seluar elastik dengan tinggi dari Calvin Klein, DolceGabbana, Marc Jacobs.

Sedikit kemudian, seluar jeans elastik disampaikan oleh Bershka, Topshop, HM. Selepas sedikit masa, model muncul untuk wanita hamil, menyokong perut besar, tidak membenarkan penampilan stretch mark.

Apakah perbezaan antara legging dan joggings

Walaupun legging dan jogging sangat mirip dengan satu sama lain, terdapat beberapa perbezaan yang signifikan. Bingkap adalah jenis hibrid dan seluar jeans. Mereka dibezakan dengan fabrik yang lebih padat dan boleh diperbaharui, manakala legging diperbuat daripada bahan kapas.

Baju dengan betul digabungkan dengan baju, pakaian, baju lelaki atau skirt, dengan puncak pendek, mereka akan kelihatan terlalu kasar.

Pada masa yang sama jeans-jeggings dengan pinggang tinggi boleh digabungkan secara optimum dengan baju pendek dan puncak T-shirt. Bulu diperbuat daripada bahan yang lebih nipis dan tidak dapat menyembunyikan cacat angka penuh. Di samping itu, tali pinggang biasanya mempunyai pendaratan sederhana atau rendah, dan reka bentuknya agak mudah.

Pelbagai model entiti undang-undang

Pada tahun 2011, pelbagai penyelesaian warna telah dibentangkan. Oleh itu, jins denim tinggi muncul dalam warna putih, biru, kuning air, coklat dan hitam. Beberapa elemen hiasan dan reka bentuk juga bertambah baik. Sebagai contoh, seluar jeans elastik tidak berwarna biru, tetapi dengan “Rebus” naungan.

Kini mereka boleh dihiasi:

 • pinggir;
 • petir di sisi;
 • poket-blende;
 • rivet;
 • pengikat;
 • butang;
 • rhinestones;
 • butang;
 • tali pinggang;
 • renda;
 • unsur penamat lain.
  Apakah jangka hayat minyak wangi bergantung?

Seluar jeans yang elastik boleh dibuang pada lutut atau di pinggang. Pelbagai jenis seluar jeans yang tinggi dari denim akan membantu gadis itu dengan apa-apa bentuk untuk mencari pilihan yang betul.

Arahan untuk pemilihan model legging yang tinggi

Pelbagai jenis model jeans-slim akan membantu setiap wanita mencari imej yang berjaya untuk dirinya sendiri. Mari kita pertimbangkan model yang paling popular entiti undang-undang.

Jaggins dengan pinggang tinggi sebagai alternatif kepada jeans dan bingkap

Jeggins langsing akan sesuai dengan wanita yang mempunyai pinggang dan pinggang yang besar.

Fungsi utama almari pakaian ini adalah “Menarik” pound tambahan, terima kasih kepada gadis itu secara visual kehilangan sehingga 10 cm di pinggang dan kawasan masalah lain.

Oleh kerana mereka berbeza dari seluar jeans biasa dengan yang lebih tinggi, anda tidak boleh memakai pakaian menarik dan pakaian besar. Mencari kombinasi yang tepat dengan blaus atau baju ke bahagian tengah paha atau lebih rendah, anda boleh mencapai kesan angka ideal. Seluar denim boleh mempunyai selip di sisi untuk kesesuaian yang lebih selesa.

Seluar elastik dengan pinggang tinggi akan menjadi pilihan yang baik untuk melahirkan wanita.

Dengan sendirinya, bingkap itu sudah mempunyai garis pinggang yang lebih tinggi daripada seluar jeans, tetapi beberapa pengeluar pergi menemui fashionistas dengan perut yang menonjol dan model yang dikeluarkan dengan kelebihan yang lebih tinggi. Pilihan ini membantu mengenal pasti garis pinggang dan keluarkan kelebihan berlebihan.

Walaupun jeggings yang tinggi sesuai untuk wanita dengan parameter yang berbeza, mereka akan lebih berfaedah untuk melihat wanita yang tinggi dan langsing.

Bagi wanita hamil, jins denim khas boleh datang, yang tidak memerah perut dan membolehkan ibu hamil berasa selesa di dalamnya. Jeggings untuk wanita hamil, seperti model lain, diperbuat daripada denim elastik dengan penambahan kapas dan spandeks. Ibu masa depan boleh memakai seluar jeans elastik dengan bersesuaian pada bila-bila masa sepanjang tahun, kerana terdapat kedua-dua model pemanasan dan pilihan musim panas.

  Gaya Amerika dalam pakaian: apakah ciri-cirinya

Seluar jeans yang tinggi untuk penurunan berat badan tidak berbeza dari jegin yang langsing, yang menarik angka itu, membolehkan anda berasa selesa. Bagi mereka, tidak seperti seluar jeans biasa, tiada kilat atau butang. Adalah sukar untuk membezakan bingkap kerana kehilangan berat badan dari jeans biasa. Seluar denim yang tinggi sama dengan menarik cucian, jadi mereka mempromosikan peredaran darah yang betul dan tidak memampatkan kapal.

Perhatian khas adalah skirt-jeggings dengan pinggang tinggi. Dia membenarkan satu minit untuk mendapatkan angka yang langsing, mengurangkan pinggul. Rok dari denim dengan pinggang yang tinggi biasanya bukan sahaja menarik lebih banyak pound, tetapi juga menghasilkan kesan punggung yang cantik dan bulat. Rok seperti itu boleh dipakai dengan kedua-dua topi longgar dan ketat, mengisi mereka di dalam atau meninggalkan di luar.

Dengan apa yang betul untuk menggabungkan legzinsy tinggi

Persoalan dengan apa yang memakai kayu balok ultramodern, selalu tetap sebenarnya. Mari kita perhatikan lebih terperinci.

Seluar pinggang tinggi pepejal akan sempurna sepadan dengan set yang berikut:

 • Bahagian atas pendek dengan bulu atau kain rompi;
 • satu sweater pemotongan percuma yang akan meliputi 23 punggung;
 • baju dipasang dengan kombinasi jaket atau jaket;
 • baju lelaki dengan jaket pendek.

Bagi wanita yang mempunyai sentimeter tambahan di bahagian pinggul dan pinggul, ia akan optimum untuk menggabungkan peluh tinggi dengan bahagian atas percuma.

Mana-mana perhiasan pada legging dengan cengkaman yang tinggi, rhinestones atau butang, mestilah dikombinasikan secara cekap dengan seluruh set. Anda boleh memilih, contohnya, jantina untuk beberapa musim, dihiasi dengan manik, jahitan, paillettes atau applique bersulam.

Orang tidak boleh melupakan nuansa penting dalam pemilihan kit – bahagian bawah motley harus digabungkan dengan top monophonic dan sebaliknya. Seluar bermotif tinggi dan kemeja yang sama cerah akan menjadikan wanita menjadi tempat yang cerah dan tidak bercahaya. Dan jeggings putih yang lengkap dengan bahagian atas yang cerah akan kelihatan cukup organik.

  Pemadam untuk rasuk: alat untuk mencipta gaya rambut yang cantik dan elegan

Skirt-joggings boleh digabungkan dengan baju dalam gaya pejabat atau puncak, yang boleh dipilih bergantung pada skala warna skirt. Bahagian atas adalah wajar untuk dipakai untuk beberapa nada yang lebih ringan.

Bagaimana untuk memilih kasut yang betul

Jaggins dengan pinggang tinggi sebagai alternatif kepada jeans dan bingkap

Seluar denim tinggi boleh dipakai dengan kedua-dua kasut bertumit tinggi dan dengan bot, mereka, dengan cara ini, akan membantu menjadikan imej lebih mudah.

Kasut sukan yang digabungkan dengan legging tinggi akan sesuai hanya jika gadis itu sedang berlari atau ke kelab kecergasan.

Untuk output setiap hari, anda boleh memikirkan imej yang digabungkan dengan loffers, kasut balet, kasut tumit rendah.

Berkesan akan kelihatan legging tinggi dengan polubotinki pada tunggal traktor atau dengan kasut pada tumit tinggi.

Tetapi lebih baik menyerahkan sandal dan sandal musim panas. Mereka akan secara visual mengurangkan walaupun kaki terpanjang.

Bagaimana untuk menentukan saiz jeggins

Untuk menentukan saiz daftar yang betul, anda perlu memilih yang lebih kecil, berdasarkan parameter anda. Jadi, jika seorang gadis memakai M, maka akan lebih baik memilih S. Seluar apa pun apabila dipakai dan dibasuh diregangkan – nuansa ini harus diingat supaya tidak kalah dengan ukuran yang betul.

Daripada semua perkara di atas, kita boleh membuat kesimpulan bahawa stoking tinggi harus dipakai oleh semua wanita. Tidak kira sama ada anda perlu menyembunyikan kelantangan berlebihan disebabkan penanaman yang tinggi atau hanya menekankan keharmonian dan kecantikan anda.

Mereka boleh dipakai untuk acara petang, dan memakai sekurang-kurangnya setiap hari untuk bekerja atau berlatih di gym. Dengan gabungan pakaian yang kompeten, gadis itu akan kelihatan sangat menarik.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply