Fesyen

Pemadam untuk rasuk: alat untuk mencipta gaya rambut yang cantik dan elegan

Jika anda dijemput ke tarikh, mesyuarat penting dirancang, atau anda hanya memutuskan untuk berjalan-jalan dengan kawan-kawan, dan hampir tidak ada masa untuk pengumpulan, potongan rambut yang disebut tandan akan membantu. Jika rambut anda sederhana dan lebih lama, maka pilihan ini boleh menjadi penyelesaian yang sangat baik dan ketika kepala rambut perlu mencuci.

Gaya rambut akan menyembunyikan masalah ini dari mata yang prying, tetapi pada masa yang sama ia akan kelihatan elegan dan feminin.

Mewujudkan gaya rambut yang mudah

Sudah tentu, tanpa penyesuaian dan aksesori khas, gaya seperti itu tidak dapat dilakukan: rambut tidak akan tahan seperti yang dimaksudkan oleh gadis itu. Pertama sekali, anda memerlukan jalur elastik untuk membuat rasuk.

Untuk mencipta gaya rambut yang mudah dan ceroboh, terutama yang berkaitan pada masa-masa terkini, bolehlah seperti berikut:

Pemadam untuk rasuk: alat untuk mencipta gaya rambut yang cantik dan elegan
 • Menggunakan band rambut untuk rasuk, membentuk ekor ketat kuda. Gantung lembaran boleh sedikit disikat, dipintal dan dibalut getah dengan begel;
 • Tidak peduli memecahkan keriting tidak menyentuh, anda bahkan boleh dengan sengaja meremehkan ini sedikit berubah “Percuma”, dan menyimpannya di kepalanya, membetulkannya dengan sepasang tiga kancing.

Anjal tidak akan kelihatan di bawah rambut, jadi dalam kapasiti ini, anda boleh menggunakan mana-mana peranti, walaupun dibuat dari pantyhose atau kaus kaki.

Bagaimana untuk membuat band getah untuk rasuk dari kaus kaki? Ya, ia sangat mudah. Anda hanya perlu memotong bahagian getah dari bahagian atas produk, itu sahaja.

Bagi pengeluaran pakaian ketat, bahagian atas, iaitu tali pinggang, juga dipotong dari artikel yang tidak sesuai, dan dipendekkan kepada saiz yang dikehendaki.

Mewujudkan “donat beg” tiga dimensi

Bagaimana untuk membuat sekumpulan rambut dengan tali getah? Anda memerlukan peranti khas, sama seperti span untuk membasuh pinggan. Apakah nama jalur elastik seperti itu? Bagel atau donat. Ia boleh dibeli di mana-mana kedai khusus atau dibuat secara berasingan, menyampaikan suatu bahagian getah buih yang tidak perlu. Di samping itu, anda akan memerlukan cincin rambut, dan jika anda bercadang membuat rambut anda licin, maka cincin rambut tidak kelihatan.

Inilah peringkat penciptaan:

Pemadam untuk rasuk: alat untuk mencipta gaya rambut yang cantik dan elegan
 • Sikat rambut dan, jika perlu, gunakan gel atau mousse untuk menggayakan rambut. Ringan kering kepala dengan pengering rambut;
 • Kumpulkan rambut pada ekor yang ketat, menetapkannya dengan mana-mana getah yang ada, tetapi lebih baik jika tidak terlalu besar;
 • Bagaimana untuk menggunakan band elastik khas untuk rasuk? Tarik ekor melalui perlawanan span ini supaya ia berada di atas getah sedia ada;
 • Kini perlu membengkokkan rambut dari pusat ekor ke kepala, sama rata mengedarkan helai di sepanjang permukaan sponge supaya tidak bersinar melalui mereka;
 • Jika helai terlalu panjang, maka lebih baik untuk mula membalutnya di sekitar donat. Sekiranya mereka bersaiz sederhana, maka anda boleh menggunakan peranti itu dengan membongkok hujung di bawahnya. Rasuk yang dihasilkan tetap dengan kancing.

Gaya rambut kami “Bundle” di rumah sudah siap. Bergantung pada tema malam yang akan datang dan kesungguhannya, mungkin untuk menghiasi kepala dengan bunga buatan, rim, rhinestones dan manik, pin, dan lain-lain. Anda boleh menyemai rambut di belakang kepala, dengan itu mengangkatnya, dan membuat sekelompok di bahagian paling bawah, di leher, dan di atas memakai alat khas untuk mencipta gaya rambut dalam gaya Yunani. Ia semua bergantung kepada imaginasi anda.

Penciptaan satu ikatan dengan bulu

Jika rambut anda tidak cukup lama untuk membuat tandan klasik, anda boleh mencapai gaya seperti bulu itu. Ya, rambut akan menderita sedikit dari prosedur ini, tetapi dalam kes-kes yang jarang berlaku adalah mungkin untuk menggunakannya.

Inilah peringkat penciptaan:

Pemadam untuk rasuk: alat untuk mencipta gaya rambut yang cantik dan elegan
 • Gaya rambut yang terbaik dilakukan pada rambut yang dibasuh, tidak kotor, kerana rambut bulu langsing akan bertahan lama;
 • Buat ekor pada mana-mana ketinggian yang anda suka dan tutup dengan varnis. Sekarang bahagikannya ke dalam beberapa helai dan mula menyikat dengan sikat tipis;
 • Seperti yang asal “Sarang” di kepala dibungkus dengan cincin rambut di mana-mana perintah mudah untuk anda. Ini mungkin tidak seperti bun dengan cara yang biasa – perkara utama ialah rambut itu diperbaiki dengan selamat dan dipegang di kepala dengan cara penciptanya.

Semua rambut sudah siap. Anda boleh keluar dan tidak peduli bahawa beberapa helaian jatuh pada saat yang paling penting. Dengan kehilangan rambut yang mencukupi dan jumlah pernis, styling akan berlangsung selagi diingini.

Tetapi cuci struktur ini dengan berhati-hati, dengan menggunakan banyak balsem untuk rambut.

Cuba, bereksperimen dan bersinar! Semoga berjaya!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Charissa 03.03.2024 at 14:03

  Wow, fantastic blog format! How long have you ever been blogging for?

  you make blogging look easy. The whole look of your site is great, as neatly as the content!
  You can see similar: ecommerce and here sklep online

 • Reply Syreeta 04.03.2024 at 04:47

  Great web site you have got here.. It’s hard to find high quality writing like yours these days.
  I truly appreciate people like you! Take care!!
  I saw similar here: dobry sklep and also
  here: najlepszy sklep

 • Leave a Reply