Gezellig huis

Bamboe: een elegante plant met een heilige kracht

Zelfs in het oude China merkten mensen die dol waren op de leer van feng shui, de verbazingwekkende fysische eigenschappen van bamboe. De plant werd gekenmerkt door een snelle groei, terwijl hij sterk en sterk was. De Chinezen merkten ook op dat als de enorme massieve stengels in de woning aanwezig zijn, er onverklaarbaar geluk, materieel welzijn en idylle is.

Sinds die tijd is hij “gelukkige boom“. Men geloofde dat de plant in staat is al het kwaad te absorberen en de eigenaar van negatieve energie te ontlasten.

Contents

Het symbool van geluk en het aantal stengels

Bamboe: een elegante plant met een heilige kracht

De neiging om het thuis te laten groeien is tot op de dag van vandaag bewaard gebleven. Vandaag is het onmogelijk je een Chinees voor te stellen die geen enkele stam van deze vreemde plant in het huis of appartement heeft. Zelfs als de bamboe zelf om huizen te houden niet mogelijk is met het oog op een klein territorium, heeft elke zichzelf respecterende Chinezen in het huis goederen of meubels ervan afgewerkt.

In verstandige Chinese filosofieën en leerstellingen werd bamboe altijd geassocieerd met gemak, rust, harmonie, pacificatie en sereniteit. Tegelijkertijd werden de krachtige stengels gepersonifieerd met krachtige innerlijke kracht, veiligheid en een lang leven.

Bamboe volgens de leer van Feng Shui symboliseert een sterke, onafhankelijke, aanhoudende en wijze man met onbuigzame wil. Hij geeft zijn meester kracht in moeilijke levenssituaties en helpt alle mogelijke obstakels op een doornig menselijk pad te overwinnen.

Het belangrijkste is dat bamboe, in een appartement gerangschikt door Feng Shui, een universeel en heilig symbool is. Afhankelijk van waar je de nobele plant plaatst, teken je levende, heilzame energie in de gewenste sfeer van zijn.

Als je een talisman in de zuidoostelijke sector van een woning zet, zul je geluk en overvloed aantrekken voor de materiële kant, de krachtige energie van rijkdom activeren. Als de plaatsing van de stengels in het noordwesten ligt, krijg je zeker hulp bij belangrijke zaken en zaken die je lang pijnigen.

Aantal bamboestammen op Feng Shui hebben ook zijn sacrale waarden:

  • Twee stelen vertegenwoordigen een sterke, harmonieuze en gelukkige eenheid, vervuld van liefde en aanbidding, respect, beven, genegenheid. Zo’n compositie is optimaal geplaatst in de zone van liefde en relaties, dat wil zeggen in de zuidwestelijke richting van de kamer;
  • Drie stelen trekken onvoorwaardelijk geluk naar zich toe, zodat ze in de familiesector kunnen worden geplaatst – in het oostelijke deel van het appartement;
  • Vijf stelen symboliseren een constante overvloed, welzijn en welvaart. Dit “bloemboeket“Moet worden geplaatst in de sector van rijkdom en geld, gelegen in het zuidoosten van de woning;
  • Zeven stengels worden geassocieerd met een sterke vitale energie, een goede gezondheid, een lang leven, een geweldig welzijn en fysieke kracht. Plaats ze in het centrale deel van de kamer – zij is degene die verantwoordelijk is voor de gezondheid van u en uw huishouden. Het is optimaal als ze op een tafel worden geplaatst;
  • Acht stelen activeren constante welvaart in alle sferen van leven en activiteit. Over het algemeen krijgt het getal 8 in oosterse filosofieën meestal de gunstigste waarde, omdat dit in omgekeerde vorm betekent: “oneindigheid“… Infinity of love, health, happiness, strength, prosperity. Een samenstelling van acht plantstelen kan in elke geschikte sector van de kamer worden geplaatst;
  • Negen stelen worden gekocht voor veel geluk. Ze zijn het best geplaatst in termen van carrière, wijsheid en kennis. Succes op deze gebieden is gegarandeerd voor u!
  • Twintig stelen, vooral als ze zijn verbonden met een rood satijnen lint, zijn verantwoordelijk voor de warme relaties in het huis, sterke vriendschap, loyaliteit en loyaliteit. Deze aankoop is ideaal voor diegenen die een geschud sfeer in huis willen vestigen en om de liefde tussen het huishouden te versterken;
  • Eenentwintigstengel garandeert de instroom van gunstige energie in elke levenssfeer, dus planten in deze hoeveelheid is in de sector van de sfeer van het leven die u het meest wilt aanpassen.

Met betrekking tot de negatieve waarden van de hoeveelheid bamboekamer door feng shui, hebben ze een aantal “vier“. Dit cijfer symboliseert de dood van de Chinezen, dus de bloemensamenstelling, inclusief zo’n aantal stengels, kan problemen en mislukkingen bij je thuis brengen.

Dit zal vooral de sfeer van het wezen beïnvloeden, in de sector waarvan zo’n “bloemboeket“. Als u bijvoorbeeld vier stelen in een welvaartszone plaatst, kunt u wachten op verliezen, onnodige overnames en zelfs diefstal. Als je ze lokaliseert in de zone van liefde – kan de kracht van je vereniging gemakkelijk worden geschud onder invloed van buitenaf. Wees in dit opzicht uiterst voorzichtig.

Bamboe “magie”

Bamboe: een elegante plant met een heilige kracht

Je kunt bamboe niet alleen geluk en geluk op feng shui leggen in zijn “origineel“Vorm, maar versier ook hun kamer of koop meubels met elementen van de plant. Op grote schaal zijn koffietafels, planken, ladekasten met deze prachtige plant.

Een krachtige beschermende talisman is ook een fluit gemaakt van een plant, vooral als deze is versierd met rode linten en draden.

Zo’n product helpt niet alleen om de negatieve energie die om wat voor reden dan ook in huis is opgehoopt te dissiperen, maar ook om te neutraliseren “geheime pijlen“Gericht op jou. Met dit accessoire in het huis wordt u op betrouwbare wijze beschermd tegen de machinaties van vijanden en geheime vijanden.

Kamerbloem zal je helpen om je leven te vestigen, spirituele rust, innerlijke kracht en constant begeleidend geluk te vinden. Bovendien zal de bamboe van geluk een originele en mooie toevoeging zijn aan het interieur, vooral als het gemaakt is in een oosterse minimalistische stijl.

Zorg voor de plant

Naar je groene “huisdier“Ik heb je vreugde en geluk gebracht, het volstaat niet om het gewoon in de hoek van het huis te zetten en het te vergeten. De juiste en waardige zorg voor zo’n magische plant is uiterst belangrijk.

Tijdige verandering van voedingswater is de sleutel tot het lange behoud van bamboe in verse vorm. Gebruik geen stromend, gechloreerd water – het kan uw waardevolle plant vernietigen.

Als u thuis geen speciaal huishoudfilter heeft, giet u kraanwater in een grote container en laat u het 24 uur staan. Het is wenselijk dat op het oppervlak ervan tegelijkertijd de zonnestralen worden geraakt. Na een dag zullen de chemicaliën verdampen en kun je de stengels in deze gezuiverde en met energie verzadigde vloeistof doen.

Vergeelde stengels moeten worden verwijderd, omdat ze in staat zijn gezond te zijn “buren“. Dezelfde regel is van toepassing op donkere, rottende delen.

Licht – een andere factor die de groei van de bloem en de toewijzing van chlorofyl negatief kan beïnvloeden. Denk aan de natuurlijke habitat van de plant. Het groeit in de tropische bossen van equatoriaal Afrika, in een dichte schaduw. Daarom is open zonlicht nauwelijks “zoals»Naar uw nieuwe acquisitie.

Verander het water, dat is bamboe, het is minstens één keer per week nodig. Als je thuis een aquarium hebt, zet dan de stelen veilig erin. Het zal goed groeien dankzij micro-organismen, geconcentreerd in een voldoende hoeveelheid water.

Bamboe: een elegante plant met een heilige kracht

Plant de plant beter in een ruimte zonder natuurlijk licht. Stenen, takken en kiezels in de vaas moeten in perfecte zuiverheid worden bewaard.

Water kan worden toegevoegd als een mengsel voor aquariumplanten, maar niet meer dan één keer per twee maanden. Overtollig voer kan de levensduur van de plant nadelig beïnvloeden.

Als je bamboe begint te vervellen en vervagen, probeer dan een paar druppels antibacteriële oplossing aan het water toe te voegen. Houd bamboe buiten bereik voor kinderen en dieren. Als ze in de stengel bijten, is dit waarschijnlijk vergiftiging.

Als je bamboe koopt om geluk en welzijn aan te trekken, vergeet dan niet de juiste verzorging van de plant. Ondanks het feit dat het als het meest duurzaam wordt beschouwd, heeft het thuis nog steeds aandacht nodig in zijn inhoud. Laat een gezonde, dichte en krachtige plant overvloed, liefde en allerhande successen bij je thuis brengen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply