Gezellig huis

Wat zijn de taken van man tot vrouw?

De bewaker van gezelligheid en warmte, vrouw, moeder, minnaar, huisgenezer en universele assistent – een vrouw in het gezin heeft zoveel rollen dat je in de war kunt raken. Tegelijkertijd worden veel taken op haar schouders gelegd, waarvoor de belangrijke en overheersende rol van de man op de een of andere manier onmerkbaar verloren is. Maar ondertussen, vergeet niet, het oude gezegde – een vrouw is een goede echtgenoot.

Wat is trouwens de plicht van de man tegenover zijn vrouw?

Contents

Waarom is het belangrijk dat een man een verdediger is?

Wat zijn de taken van man tot vrouw?

Voorbij zijn de dagen dat vaders letterlijk beschermd het huishouden uit een verscheidenheid van gevaren, vaak met de armen op de drempel van het worden, om de dieven en schurken niet te laten.

Tegenwoordig heeft de gemiddelde man geen armen, hij voelt een min of meer werkend systeem van staatsbescherming tegen criminaliteit, zodat hij in de praktijk niet de moed en het vermogen kan tonen om zijn huis en de levens van dierbaren te verdedigen.

Wat is dan zijn plicht vandaag om het gezin te beschermen en onze moderne mannen dit plichtsbesef te laten verliezen vanwege de relatieve rust in de samenleving?

Allereerst moet de man nog steeds klaar zijn om fysiek op te komen voor zijn vrouw, haar eer en kalmte, en, indien nodig, het leven en de gezondheid. Lichamelijke fitheid en zelfverdediging vaardigheden zullen nooit interfereren, maar dit is niet het belangrijkste. Elke vrouw waardeert moed en vastberadenheid.

Er is nauwelijks een die wil haar man te zien in een gevecht, maar als het een getuige van zijn lafheid en onverantwoordelijkheid, zal dergelijk gedrag laat een blijvende gevoel dat haar leven is niet een stenen muur en hek van stro. Wij vrouwen hebben het recht om van hun geliefde bewijs van hun kracht en bereidheid om op te komen voor hun familie en thuis te eisen.

De bescherming die een man aan een gezin geeft, komt niet alleen tot uiting in fysiek vermogen en morele paraatheid, maar ook op een geheel andere, civiele manier. Bescherming door officieel huwelijk is van groot belang voor een ontspannen sfeer in het gezin.

De wettelijke binding van huwelijksbanden spreekt over de betrouwbaarheid van de satelliet, zijn wens om verantwoordelijkheid te dragen, de volwassenheid van acties en oordelen. Geen belediging voor diegenen die in een burgerlijk huwelijk leven, maar om te zeggen dat een ongehuwde vrouw met een kamergenoot volledige bescherming voelt – een overdrijving.

Zelfs als er geen directe behoefte aan een stempel is, zullen de achterdachten van de vrouw verschijnen, terwijl het staatshuwelijk (hoewel het het geluk van de familie niet belooft) de basisrechten van vrouwen en kinderen garandeert. Daarom moeten mannen ernaar streven om een ​​huwelijk te registreren – dit is een van de belangrijkste taken van de echtgenoot. 

Wie krijgt de zegeningen voor het gezin

Zelfs als je in de verleiding om de gelijkheid op het gebied van inkomsten en een van die gezinnen waar de vrouw verdient en naar huis brengt het aandeel van de rijkdom van de leeuw, denken: als u uw echtgenoot goede gelegenheid om hun taken uit om u en uw kinderen te vervullen ontnemen?

Nu verandert de wereld in het aangezicht van waarden: communicatievaardigheden, commerciële aderen, het vermogen om te onderhandelen en andere kwaliteiten die inherent zijn aan een groter aantal vrouwen, worden hoger gewaardeerd dan mannelijk.

Weinig mensen verwijten de jongeman nu dat hij zich geen zorgen maakt over aandelen in de voorraadkamer en niet probeert een huis voor het gezin te bouwen. Vriendinnen en echtgenoten nemen vrijwillig geld op en geven zo de mogelijkheid voor mannen om zich te ontwikkelen, om hun plek in de maatschappij te vinden, zich te laten zien in hun favoriete bedrijf, nieuwe kennis op te doen en te experimenteren.

Het kan niet gezegd worden dat dit de reden is voor de onverantwoordelijkheid van vandaag van de sterkere seks, maar toch leidt deze vrijheid ertoe dat de man niet de behoefte heeft om de steun en betrouwbare basis van zijn familie te zijn.

In het ideale geval hoeft de echtgenoot zich dit jaar niet schuldig te maken over waar hij eten voor het avondeten kan krijgen of hoe hij zonder schuld kan komen. Haar rol is een duurzaam beheer, het vermogen om door de man verdiend geld te sparen, om minimaal voedsel te spenderen, niet om het gezin te betrekken bij buitensporige uitgaven. 

Een goede echtgenoot biedt het gezin een minimum:

  • eigen of betaalde voorschotwoningen en nutsvoorzieningen;
  • besparingen voor een regenachtige dag;
  • voedselvoorraden voor ongeveer een maand;
  • kleding en schoeisel, medicijnen;
  • betaling van collegegeld voor kinderen en gekwalificeerde zorg voor zieken en ouderen en aan beide zijden van de echtgenoten. 

De overige kosten van de categorie van de ouderwetse huishoudelijke apparaten en elektronica, reizen naar resorts en in het buitenland, luxe meubels en dergelijke – dit is al mogelijk. Vereisen ze van haar man – boven verwachting, maar als het blijkt, is het prima.

Een ander ding is dat om de man van de uitgaven aan te moedigen, wanneer de primaire behoeften niet worden geboden – niet alleen onredelijk, maar ook gevaarlijk. Als het probleem zich voordoet, wordt de man snel nuchter en beseft hij dat hij altijd op de wensen van zijn eigen en van zijn vrouw was gericht, zijn hoofdtaak niet vervulde en zijn familieleden die op hem rekenden bracht. In dit verband staat het vermogen van man en vader om de buitensporige verlangens en ambities van de partner en kinderen redelijk te beperken, voorop. 

De plichten van man en vrouw in de opvoeding van kinderen

Wat zijn de taken van man tot vrouw?

We zullen het mannelijke geslacht niet idealiseren en eerlijk toegeven dat de opvoeding van kinderen aan hen is gegeven, hoe moeilijk het ook is. En toch moet je je man bij dit proces betrekken! Hoe het correct te doen en waar de grenzen liggen, waarachter de papa zich schuilhoudt van de zorg voor kinderen?

Het gebeurt dat de vader van de ziel het kind niet leuk vindt sinds zijn geboorte, hij duikt in alle nuances, verandert handig luiers, hij warmt het mengsel op in een fles. Dan kleedt hij zich zorgvuldig en neemt het kind mee naar de kleuterschool, is geïnteresseerd in de cijfers van de leerling, wordt ziek tijdens wedstrijden en gaat voor onbepaalde tijd door.

Maar meestal blijkt dat er geen speciale sympathie bestaat voor het vreemde wezen in de luier – de verschrompelde schreeuwende pasgeborene – die de vader duidelijk niet voelt. God verhoede, hij ziet in hem een ​​concurrent om liefde. Is het nodig om met zo’n papa om te gaan en hem te vertellen dat hij onder meer verantwoordelijk is voor het verzorgen van de baby?

U kunt bij uw mening blijven, maar de klassieker van gezinsrelaties is de betrokkenheid van de vader bij de opvoeding van kinderen op de leeftijd van 3-4 jaar. Dit is te wijten aan het feit dat de natuurlijke vaderrol een beperker moet zijn en kennis en wijsheid moet overdragen aan je nageslacht.

Daarom, terwijl het kind te klein is om te luisteren en iets te doen, maak het gemakkelijke loslaten van de paus uit het opvoedingsproces niet van streek. Dit is normaal. Een man in deze periode moet gericht zijn op het verzekeren van vrede, troost en welvaart van een jonge moeder en een kind. Hij zal een iets intelligenter wezen opvoeden dat zijn autoriteit erkent en de spraak begrijpt.

Maar we zullen opmerken dat er situaties zijn waarin de moeder gewoon fysiek niet volledig voor de baby kan zorgen (is onwel geworden, oververmoeid, het is noodzakelijk om in het ziekenhuis te gaan liggen). Een echte man zal niet bang zijn voor het tijdelijke vooruitzicht om een ​​oppas te zijn voor zijn eigen kind. Daarom, om hem de basisbeginselen van de zorg te leren, heb je dat natuurlijk nodig. En om te eisen om dagelijkse handelingen eenvoudig uit te voeren, vanuit een gelijkheidsbeginsel – het is niet nodig. 

Wat kan worden verwacht, maar kan niet worden geëist

We hebben niet aan in dit artikel, deze rechten, hoe te respecteren en hou van haar man, om haar gelukkig te maken, voortdurend verkennen haar innerlijke wereld en geestelijke steun – een kritische verantwoordelijkheid van de man in het gezin, maar zij behoren tot de sfeer van morele relaties.

Dit vliegtuig is erg moeilijk te begrijpen en uit te voeren en hangt sterk af van de kwaliteiten van het karakter, de opvoeding en het niveau van ontwikkeling van de persoonlijkheid van elke specifieke persoon. Natuurlijk verwacht je respect van je man, anders zou je zijn vrouw niet zijn geworden. Het is ook normaal om aandacht en communicatie te eisen, anders is uw persoonlijke vereniging gedoemd te mislukken.

Wat zijn de taken van man tot vrouw?

Om de beste spirituele kwaliteiten te tonen, is de plicht van elk gezinslid ten opzichte van familieleden. Maar het is niet gemakkelijk om ze te reguleren: de vage noties van liefde voor elk van de echtgenoten, het onvermogen om verwachtingen in woorden uit te drukken, het onvermogen om conflicten in een constructief kanaal te vertalen, bemoeien zich. Maar de bovenstaande vereisten aan de echtgenoot – materieel, meetbaar, begrijpelijk en acceptabel, ze zijn gemakkelijk uit te leggen en te presenteren in het geval van wat.

Bespreek de uitvoering ervan vóór het huwelijk, in een fase waarin u een gezamenlijk leven plant. En als je de gelofte van sterke liefde overtreedt, kun je alleen retorisch worden veroordeeld, dan is het gebrek aan producten in de koelkast of onwil om een ​​huwelijk te registreren een directe en concrete vraag aan de rand.

Dus, als je een geweldige relatie met je partner wilt hebben – leer het te binden met liefde, zodat hij zich een echte man en een uitstekende huisvader voelt! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply