Husdyr tillatt

Hvordan sy en T-skjorte til en hund: et fasjonabelt antrekk for kjæledyret ditt

Spørsmålet om hvordan å kle seg, fulgte oss fra uendelig tid. Klær beskytter ikke bare fra kald eller brennende sol, men også dekorerer, gjør utseendet elegant og fasjonabelt. Det samme gjelder kjæledyr som bor hos oss.

Hvorfor et kjæledyr garderobe?

Hvordan sy en T-skjorte til en hund: et fasjonabelt antrekk for kjæledyret ditt

Om vinteren, under går, er kjæledyret for kaldt. For å varme kjæledyret litt, kan du sy en T-skjorte til en hund. Kjæledyret ditt vil bli varmt, dessuten, vakre klær ser veldig stilig ut.

Veterinærer sier at kjæledyr som regelmessig går for turer med eiere uten riktig klær, blir utsatt for luftveissykdommer, som faryngitt, bronkitt, lungebetennelse.

Slike problemer kan skje fra hypotermi i den kalde årstiden hos hunder med kort hår. Hunder kan ikke klage av kulde eller ulempe, så deres eiere forstår ofte ikke engang at kjæledyrene ikke er i beste form.

Den rådende oppfatningen er at dyr har ull som perfekt beskytter dem mot kulde, da naturen har tatt vare på den, og tusenvis av dyr bor bare på gata mens de føler seg bra.


Faktisk er quadrupeds som bor på gården i minst 8 timer om dagen vant til vagaries av været og passerer en gradvis herding og tilpasning til kulden i høst. I motsetning til at kjæledyr som holdes innendørs, stadig ikke har mulighet til å forberede seg på forkjølelsen og bygge opp en passende pels og en tilstrekkelig tykkelse på beskyttende fettvev.

Små hunder på en tur bør kle seg uavhengig av rasen. Spesielt om vinteren, når de blir utsatt for en stor temperaturforskjell, som raskt fryser og blir mer sårbar for sykdom.

  Slik bruker du katten til ovnen: anbefalinger til eierne

Heldigvis anerkjenner flere og flere mennesker denne faren og prøver å ta vare på sine kjæledyr, kjøp eller sy dem med varme og fasjonable klær. Nylig er garderoben veldig populær i lyse farger og originale stiler. I tillegg til varme ting som sparer fra forkjølelsen, kan du sy sommerkjoler og t-skjorter for beskyttelse mot solen, klær til familiefeier for leketøyterrieren og andre små raser, kapper og tepper til høstregnete.

Hvordan sy en T-skjorte til en hund: et fasjonabelt antrekk for kjæledyret ditt

Butikker begynner i økende grad å tilby sine kunder et bredt utvalg av klær til hunder når som helst på året. Valget er veldig stort – bomullskjorter til sommer, fleece sweatshirts for høst og pelsjakker til vinteren.

Bedrifter som produserer klær til hunder har sine egne maler, som vanligvis er i samsvar med størrelsen på de fleste raser.

Likevel, hver av oss vet hvor vanskelig det er noen ganger å velge en skjorte som passer til kjæledyret ditt, fordi hunder har individuelle egenskaper.

Folk som ikke vil handle lenge på jakt etter klær til hunder, har mulighet til å lage klær på egen hånd.


Dette vil redusere kostnadene ved å kjøpe og sy en komfortabel T-skjorte til en hund strengt etter størrelsen på kjæledyret. Til slutt, sannsynligvis vil alle være veldig glade for å se kjæledyret ditt fashionably kledd.

Pet T-skjorte

Hva vil være nødvendig:

 • skjorte mønster;
 • pins;
 • symaskinen;
 • tråden;
 • saks,
 • viskelær.

Fremgangsmåte:

Hvordan sy en T-skjorte til en hund: et fasjonabelt antrekk for kjæledyret ditt
 1. Du må ta målinger fra hunden (halsen og brystets omkrets) og justere mønsteret til kjæledyret ditt.
 2. På et mønster er det nødvendig å kutte et stoff, for å kutte ut to ermer;
 3. Sy et mønster på sømmen;
 4. Søm opp ermene og sy dem, om nødvendig.
 5. Bruk symaskinen til å behandle sidekantene på klærne;
 6. På nakken kan du sy en myk krage som skal dekorere hundens skjorte;
 7. Når du velger å knytte opp hundeklær, er det bedre å gi preferanse til knappespenner.
  Husky: En hund som ikke bjeffer

En vakker cardigan kan strikkes eller hekles, mange mønstre og mønstre hjelper deg i denne oppgaven.

Blant miniatyrhundene velger elskerinnen veldig ofte leketøyterrierene. Denne søte lille hunden har en tynn ull, og ofte ønsker eieren å sy en T-skjorte til den leketøyterrieren. Noen ganger kan du møte disse vakre jentene i bizarre caps, blonder og kjoler, selvfølgelig, det ser fint ut, men ikke helt funksjonelt. Ved sying av klær er det også nødvendig å ta vare på sikkerheten og sikre klærens hovedrolle – beskyttelse mot fuktighet og kulde.

Mange eiere av hunder liker å dekorere T-skjorter og cardigans med fasjonable tilbehør. Det er bedre å ikke komplisere hundens drakt og legge til flere detaljer, for ikke å gjøre det ubehagelig.

Hvordan sy en T-skjorte til en hund: et fasjonabelt antrekk for kjæledyret ditt

For eksempel kan kompliserte fester føre til skader under aktive spill, et vanlig problem er ting med lyn, der kjæledyrhåret står fast.

Velge klær til hunder, sørg for at alle dens elementer er sikre for dyret under en rase og utendørs spill. Tingen bør ikke holde tilbake bevegelsene, klemme dyrets kropp. Spesielt bør modellen ikke gi smertefulle opplevelser.


Velg stoffer som er motstandsdyktige mot hyppig vasking. Husk – først og fremst, klær til hunden skal være komfortabel og varm, og skjønnheten er allerede sekundær.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply