Hvordan øke brystvorten | pangudownloads.com
Kvinners helse

Hvordan øke brystvorten

Kroppen er et fysisk skall, som vil vare i livet. Til tross for det faktum at åndelig skjønnhet er av spesiell verdi, forsøker en person hele tiden å forandre noe i sitt utseende, oppnå en standard. Men det skjer også at å oppleve metamorfosen av ens egen kropp ikke skyldes personlig initiativ, men på grunn av naturlige feil som hindrer å leve et fullt sunt liv.

En av slike karakteristiske og dyp personlige problemer er behovet for å løse, hvordan å øke brystvorter.

Konsekvenser og årsaker til små brystvorter

Hvordan øke brystvorten

Nippel komprimering, deres reduksjon eller en naturlig liten størrelse er et symptom på forkortede meieriprodukter. Kvinnelig eller mannlig brystvorte av denne typen stiger nesten ikke over areolaen, herdes ikke når den presses, men trekkes bare inn under huden.

I enkelte tilfeller følsomhet en liten brystvorte har en minimumsverdi, og han reagerer på ingen måte for å berøre eller endre temperaturen på miljøet.

En lignende fysiologisk trekk som du kan møtes nesten 10% av den kvinnelige befolkningen på planeten, er det vanskelig å klassifisere som anomalier, fordi det ikke forstyrrer amming på noen måte. Selvfølgelig, hvis brystvorten er veldig liten, og det nyfødte kan ikke gripe det med leppene sine, er det verdt å vurdere behovet for å rette opp denne delen av kroppen.

I andre tilfeller, hvordan øke brystvortenes størrelse og følsomhet, er rent psykologisk, og kan løses ved estetisk, men ikke terapeutisk medisin.

I tillegg utfordrer de små brystvorten visse vanskeligheter når mating bryst, det er noen små ulemper som du trenger å bli brukt til. For eksempel, noen menn Det er problemer med ereksjon og seksuell tiltrekning, hvis deres partnere har en lignende funksjon av bryststrukturen.

Kvinnen begynner å komplisere, og med alle hennes makt prøver å behage henne valgt. I dette kan mange metoder for å rette på størrelse og form av den trukket brystvorten hjelpe henne.

Metoder og teknikker

Fremtidige og etablerte mødre som planlegger å mate sine avkom bryst melk, vil også gjøre kroppen din ideell og klar for naturlig fôring. Siden etterspørselen alltid genererer forsyning, begynte en etter en å se teknikker, takket være hvilken kunstig økning kvinnene trukket eller små brystvorte blir ikke lenger en uoppnåelig drøm.

Denne retningen i medisin forbedrer og utvikler stadig, og gir sluttbrukeren mer effektive og sikre metoder, som vi foreslår å vurdere nærmere.

Korrigering kirurgisk under lokal eller generell anestesi krever en høy profesjonalitet av leger og en lang utvinningsperiode, noe som er vanskelig å tåle alene.

Under prosedyren blir alle meieriprodukter, eller noen av dem, kuttet, noe som gir brystvorten muligheten til å “bli løslatt“. Denne operasjonen, selv om den gir det ønskede resultatet, men utelukker fullstendig muligheten for amming.

Forstørrede eller reduserte brystvorter hos menn og kvinner er ofte mottagelige for en multifunksjonell og behagelig massasje. Etter flere prosedyrer med en medisinsk spesialist, kan du selv bruke teknikken hjemme, og gi leksjoner, så lenge du vil.

Massasje sugde eller små brystvorter i gutter eller jenter bør gjøres så tidlig som pubertet, når brystet reagerer positivt på ulike manipulasjoner. Selv om han ikke korrigerer de forstørrede brystvorterne sterkt i jenter eller gutter, Det vil være mulighet for hele bryst fylde, følsomhet for kjærtegn og strammet skjemaer.

Hvordan øke brystvorten

En cap-proofreader gir et bekreftende svar på spørsmålet om hvorvidt, enten uten kirurgi for å forstørre brystvorten. I lys av sin nyhet er det ennå ikke mulig å evaluere denne metoden i sin sanne verdi.

For øyeblikket er det bare en mulighet til å forstå prinsippet om driften av en slik enhet, og dens struktur. Ved første øyekast, ligner lommen en vanlig syklimme, der hull i midten. Thimble bør settes på brystvorten og bruke en sprøyte for å trekke ut overflødig luft og skape en vakuumeffekt.

En slik korrekturleser skal bæres i 8 timer om dagen, i tillegg ikke mindre enn 3-4 måneder på rad. Til tross for tilsynelatende ufarlig, må du slutte å bruke hetten hvis den provoserer smerte og en følelse av ubehag.

Til rent kosmetiske metoder du kan å klassifisere en tatovering som visuelt korrigerer en slik naturlig defekt. Permanent farging av parotidssonen er ganske lik korreksjonen av øyenbrynene, leppene eller vekstlinjen til øyevippene, der fargede pigmenter brukes.

Denne teknologien har ingen kontraindikasjoner, selv om en ny seksuell partner kan forårsake mange unødvendige gjetninger og et spørsmål. Men hvis tatoveringen er gjort kvalitativt, “forfalskning“Ingen vil legge merke til.

Det viktigste er å velge riktig nyanse av pigmentet og bredden på arealet av applikasjonen. Det er nødvendig å forberede seg på at dette er en veldig smertefull prosedyre, som kan sammenlignes med ørepiercing eller piercing.

Hva forårsaker en økning i brystvorter

Det skjer også at problemet er det motsatte: brystvorter får unaturlig store parametere, svulmer og reagerer smertefullt til enhver berøring.

Svaret på spørsmålet om hvorfor dine brystvorter er forstørret kan være:

Hvordan øke brystvorten
  • Seksuell modning, som gjelder for jenter og ungdom;
  • Overvekt, i løpet av hvilken under vev av halo og brystvorte akkumulerer fettavsetninger, provoserer ved utseendet av en økning og strekking av brystets spiss;
  • Forbruk av en bestemt type legemidler som har spesifikke bivirkninger;
  • Henter og mater barnet;
  • Kroniske sykdommer som forårsaker hormonelle feil.

Sykepleiere har ofte problemer med å øke hullet i brystvorten kirurgisk eller uavhengig. På en gang vil vi gjøre en reservasjon at det kun er mulig å ekspandere i unntakstilfeller når det er svært vanskelig for en nyfødt å leve. I utgangspunktet må du vite hvorfor denne prosedyren skal gjøres, hva det er fulle av og hvordan det skjer.

Det er sannsynlig at med økningen av mengden brystmelk og veksten av barnets ernæringsmessige behov, vil problemet forsvinne av seg selv.

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

1 + 4 =

Adblock
detector