Matlaging velsmakende

Kokepannekaker fra aubergine

For mange vil fantastisk informasjon være at auberginer kan lagres deilige pannekaker, som ikke kan sammenlignes med noe å smake. Denne grønnsaken er attraktiv fordi den kan kombineres med andre produkter for å få en ny og original rett.

Nå vil vi presentere flere prøvde og testede oppskrifter for alle anledninger.

Contents

Klassisk aubergine fritters

La oss starte med den enkleste oppskriften, som du bare trenger å forberede en grønnsak. En slik vegetabilsk tallerken kan brukes i stedet for garnering, og serverer den til kjøtt. Vi foreslår at du bruker krydret saus.

For denne oppskriften, lag eggplantpannekake med: 1 kg “Lille blå”, 1 ss. mel, egg og krydder. For sausen, ta: 0,5 kg tomater, 2 løk, 4 paprika, 3 fedd hvitløk, krydder og basilikum.

Trinnvis matlaging prosess:

Kokepannekaker fra aubergine
 1. Grønnsaker vasker og tørker med papirservietter. Hvis du vil skrelle, blir parabolen snu. Deretter rist den på gnisten, hell i melet, slå i egget, og legg salt og pepper også. Bland alt grundig;
 2. Varm opp oljen i en panne. Spred ut den tilberedte vekten med en skje, som danner tynne pannekaker. For å skifte dem er det anbefalt på servietter som vil tillate å fjerne overskudd av olje;
 3. Du kan servere med vanlig rømme, men det er bedre å lage den originale, varme sausen. Til å begynne med bør tomater fjerne huden, som gjør en krysskutt og senker dem i et par sekunder i kokende vann. Skalte tomater kuttes i små biter. Kut løkene i en terning og stek den i olje. Deretter legger du til tomater, stykker pepper, hvitløk, salt og hakkede basilikum. Stew til myke grønnsaker, og tørk så alt gjennom en sikt. Server friter med saus.

Oppskrift på pannekaker med hvitløk

Hvis du liker krydret snacks, vil denne oppskriften være nyttig. Endre mengden hvitløk som brukes, kan du få en mer eller mindre ivrig matrett.

Ta disse ingrediensene: 0,5 kg rå aubergine, 0,5 ss. mel, egg, 60 g rømme, 0,5 ts salt og bakepulver, hvitløk og smør.

Trinnvis matlaging prosess:

 1. Rengjør den rensede blåen, hugg den med en blender eller kjøttkvern, og vri deretter overflødig væske for hånd. Tilsett hakket hvitløk, salt, bakepulver, mel og egg. Rør alt for å få deigen til å komme ut som vanlige pannekaker;
 2. På en varm olje, stek pannekaker til en vakker skorpe vises. Forretten er deilig både varmt og kaldt.

Oppskrift på pannekaker fra eggplanter og courgetter

Blå perfekt kombinert med courgette, som lar deg få en deilig og litt krydret tallerken. Pannekaker er myke og veldig delikate. Eksperiment med krydderblandingen for å finne den mest originale varianten for deg selv.

Ta disse produktene: et par små courgetter, aubergine, 2 egg, 2/3 ss. mel, persille, olje, salt, pepper, gurkemeie. Server med rømme eller naturlig yoghurt.

Trinnvis matlaging prosess:

Kokepannekaker fra aubergine
 1. Til å begynne med skal det blåes, siden hardheten blir følt. Klipp dem i kuber, legg dem i en kolander og dryss med et saltkorn. Rør og la i 30 minutter. I tilfelle at courgetten grovere huden, må den fjernes. Deretter rist den på et stort riper, og press deretter ut vegetabilskmassen fra overflødig salt. Plasser forberedt courgette i en bolle;
 2. Bland eggene separat med tilsetning av pepper. Saltede eggplanter vasker i rennende vann, vri ut og legg til kucus. Send deretter hakket persille og hell eggmassen. Tilsett halvparten av det tilberedte melet, bland, se på konsistensen, og legg om nødvendig resten. Til slutt setter du gurkemeie og salt til smak;
 3. I en stekepanne, varme opp oljen, og bruk en spiseskje, lag den forberedte massen i partier. Pass på å gi pannekaker riktig oval form. Stek til rouge, så snu og ta den til klar. Det er verdt å merke seg at pannekaker er deilige både varme og kalde.

Oppskrift på pannekaker fra eggplanter og poteter

Dette alternativet er mer tilfredsstillende, siden poteter blir brukt. Som et resultat får du en fantastisk uavhengig parabol og den originale garnityr for kjøtt eller fisk.

For pannekaker av sine rå eggplanter, ta disse produktene: 6 eggplant, 4 poteter, 3 løk, 2 gulrøtter, et par egg, 2 ss. mel, brus, tomatjuice, salt og pepper.

Trinnvis matlaging prosess:

 1. Blå og poteter skåret i mellomstore kaker og hakk med en blender. Fra den mottatte vekten er det nødvendig å presse ut overflødig juice. Tilsett egg, krydder, brus og mel. Forbered en homogen deig fra poteter og blå;
 2. Legg ut en masse spiseskje på forvarmet olje, kok pannekaker. Skal løk og gulrøtter med ringer, og legg det på smøret til det er mykt. Spred dem i en panne, skift med stewed grønnsaker. Hell tomatsaften og legg den på en liten brann en stund.

Fritters med eggplanter og ost

Takket være bruken av ost blir parabolen øm med en lys, kremaktig smak. En original godbit er ikke bare for den daglige, men for festligmenyen.

Forbered slike produkter: 2 rå eggplanter, bearbeidet ost, 2 egg, dill, krydder, 2 ss. skjeer av mel og vegetabilsk olje.

Trinnvis matlaging prosess:

Kokepannekaker fra aubergine
 1. Grønnsaker vaskes, og deretter, med blå peeling, kuttes i en liten terning og hugges i en blender. I den mottatte vekten legger du egg, greener og blander opp til mottak av homogen vekt;
 2. Kremost anbefales for å fryse og hogge på et riper, og deretter å sende til testen. Sett salt til smak og bland igjen. Stek pannekaker med varm olje til rød på begge sider.

Oppskriften på pannekaker med cottage cheese

Høst ost gjør parabolen luftig og mild. Det kan spises separat, i tillegg til kjøtt, fisk, salater, etc. Egnet for en slik forrett for ethvert måltid.

Ta disse produktene: 125 g stektost, 0,5 kg aubergine, egg, 150 g mel, 2 ss. skje rømme, dill, hvitløkskjøtt, 1 ts bakepulver, salt, pepper og vegetabilsk olje.

Trinnvis matlaging prosess:

 1. Blå vask, tørr og skrell. Klipp dem i små kuber og send sammen med hakkede dill og hvitløk til en blender. Grind alt til glatt;
 2. Det er på tide å legge til salt, pepper, rømme, egg og hytteost. Legg deretter bakepulver og mel. Bland for å lage en homogen deig. I en stekepanne, varme olje og kok pannekaker, spred dem med en skje, til gullet på begge sider.

Hvordan lage pannekaker med vegetabilsk salsa?

Tenk deg en annen oppskrift på en deilig matbit, som suppleres med en populær saus. I denne parabolen, mange vitaminer og næringsstoffer. Ideell til frokost og snacks.

Påkrevde produkter: 3 eggplant, egg, 6 ss. skjeer med mel, 5 ss. skjeer av vegetabilsk olje, 2 søte paprika, løk, 4 tomater, 4 ss. skjeer med rømme og dill, 2 fedd hvitløk og salt.

Trinnvis matlaging prosess:

 1. Blå vask, rengjør og slip med kjøttkvern eller blender. Klem ut overflødig juice, tilsett egg, mel og lag deigen, som for vanlige pannekaker. Bake på varm olje til gullbrun;
 2. For å lage sausen, kutte grønnsaker i kuber og stek i olje. Sett salt og bland med rømme. Server appetitten med sausen.

Vi presenterte de mest rimelige og populære oppskrifter for å forberede en deilig matbit, som sikkert vil glede både voksne og barn. Kok med glede!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply