psykologi

Hur man förför en tjej till en man

Att locka uppmärksamheten hos det motsatta könet och vinna utvalda för många kvinnor är fortfarande en omöjlig uppgift. Vad är svårigheten – har inte tillräckligt med självförtroende? Inga flirta färdigheter? förhindrar rädslan att framstå oanständigt eller ens lösa en tjej?

Hur man förför en tjej till en man

Om dina svar är positiva, så är du troligtvis förvirrad i principerna för kommunikation mellan en man och en kvinna eller är fortfarande i fångenskap av en stereotyp att tjejer inte ska förföra män. Å ena sidan har du rätt, förväntar dig ett initiativ från en stark hälsa av mänskligheten.

Å andra sidan riskerar mycket risk att du knyter den mest utsökta romantiken i ditt liv!

Lär dig lite mer om konsten att feminin flirta och förförelse, och du kommer att förstå att detta inte bara är ett elegant och trevligt spel för två, men också vilka hemliga män verkligen vill ha.

Contents

Inte agera som en man

För första gången, för att inte avskräcka en kille från att kommunicera med dig, inser hur ditt beteende och ord ser ut från sidan. För att locka en ny bekantskap i dina nätverk måste du vara 100% kvinnlig och agera därefter.

Vet du vad som är skillnaden mellan förförandet som en man och en kvinna? Glöm det faktum att killarna förmodligen gillar aktiva och oinhiberade tjejer är ett sätt att intressera en annan person med sin personlighet, och du behöver en förförelse, är det inte?

Hur förför kvinnor män kvinnor? Vackert omsorgsfull, omringad av vård, försöker visa sig stark, djärv och viktig bland alla, och naturligtvis sträva efter fysisk intimitet. Och hur arbetar kvinnor? Exakt motsatsen.

Skicka hemliga tecken, uppmärksamt uppmärksamma inte, smyg lovande åsikter, flörta, vill verka svaga och – nyckelfaktorn! – skjuta upp så länge som möjligt intimitetens ögonblick och försöka få tag på först och främst en mans fantasi.

Och det här är helt rätt taktik, eftersom spänningen i en kille sitter mycket längre än i kroppen, intensifierar och får dig att drömma om möjliga nöjen. Således är den rätta förförelsen i en flickas prestation en skicklig “uppvärmning“, Förberedelser för sex, och inte bara själva handlingen.

Tala inte med en man, men med hans undermedvetna sinne

Hur man förför en tjej till en man

När du föreställer dig en förförisk konversation som en passionerad viskning, franka ord eller till och med vulgaritet, så är du fortfarande väldigt långt ifrån den känsliga förförelsen av ord. Om du vet om kraften i tvetydiga fraser och använder dem i en konversation med föremålet för din förförelse, så är detta redan “varmare“.

Visst har du hört att alla människor är uppdelade i visuella, audials och kinesthetics – de som uppfattar sig bättre genom visuella bilder, låter och berör. Så är tricket av sexuellt tal att få samtalsmannen att föreställa sig en trevlig kroppslig känsla – hur han kunde röra dig, hur han kunde känna dina smärtor.

Vakna i honom tankar om sex, utan att nämna direkt “ingenting“.

Hur man förför en man med speciella ord:

 • medan inom dess territorium, under sken värdinna Render tyst disposition direkt i det undermedvetna Man: Kom igen, ta det, Touch, Pat, etc. – är hjärnan anpassar sömlöst till kroppsliga förnimmelser, ..
 • en enorm effekt erhålls från fraser som kan förstås både i arbetande och sexuell bemärkelse: “Låt oss gå ner i affärer! (vi kommer att göra en rapport) “,” När vi slutar (städning), vi beställer pizza “;
 • Du kan använda en gammal teknik, hur man förför en man – för att publicera poluvzdohe-moan med orden “Gud, hur bra”, till exempel, att ersätta en person under fläkten, dricka utsökt juice eller i någon liknande situation, visar sin glädje (en sexuell moan nog för mycket kommer ser comically);
 • Det mest speciella ordet för varje vuxen är hans namn, uttalat med rätt intonation, det vill säga utan ironi, utan tryck, inte förvrängt på sätt som smeknamn.
 • förförisk komplimang är naturligtvis ett erkännande av fysisk skönhet och styrka av en man, men du måste följa regeln om “beröm endast explicit”: en stark hand, kan du alltid säga nej, men bara när du har sett dem, till exempel rullade man upp ärmarna och hjälpa dig att flytta tunga;
 • den starkaste komplimangen med sexuella övertoner – om en mans oupplöslighet och uthållighet kommer att kunna framgångsrikt presentera – överväga, han ligger i din säng.

Ett enkelt sätt att flörta i telefonen

Om samtalet av killen tog dig hemma, mycket bra. Berätta om några intima detaljer som om du av misstag: du kan inte gå till en anteckningsbok – ligga i ett bad med skum, be om ursäkt och förvirra att det för tillfället läggs på ett strumpbyxa (en kjol,något“), Säg att du bara drack vatten från din dusch och från ditt hår.

Frågan är hur man förför en kille i telefonen som du redan träffar, i allmänhet det enklaste, eftersom du inte behöver porträtta den invecklade. Beskriv bara dina underkläder, säg att det är väldigt nära, vad tycker du om hans händer, läppar och saker som så. I denna situation kommer planens frankhet och enkelhet bara att gynna dig.

Med dessa ord och fraser, med små variationer, kan du locka sexuell fantasi från någon man.

Han mottar en latent eller explicit signal (beroende på hans smarthet och humör för tillfället) för närmande, och han får valet att fortsätta spelet och vara i sängen eller sluta och lämna. Och jag måste säga, om du gör allt rätt, det senare sker sällan.

På kontoret, cafe och var som helst: gester med undertext

Innan du förför en kille i sängen, få honom att tänka på sex på något annat ställe. Alla säger att ett uppriktigt leende har för vänskap, men bara ett mystiskt halvt leende av konspiratorn kommer att ordna det intima.

Hur man förför en tjej till en man

För att visa din sex appeal, le smalt, titta rakt i ögonen, slappna av de övre ögonlocken något – du kommer att få ett luddigt utseende, och med lite träning framför spegeln ser du den riktiga rovdjuren.

Män beräkna otroligt att flörta enligt de gester som härrör från tjejerna. Vi inser inte ens hur uttrycksfulla några av våra rörelser är, så varför inte använda dem specifikt?

Barn, när de vill sova, gnugga ögonen, och tjejerna, när de vill ha sex, gör följande:

 • med fingertoppar som sträcker halsen och décolleté;
 • en hårsträng sår på fingret;
 • glida fingrarna upp och ner i glaset, pennhållaren, bokens baksida, etc.
 • Tryck på kjolen nedanför skinkorna, ofta korrigera dess veck i höftområdet.
 • sitter framför en kille, buggar sig i ryggen, lutar något framåt;
 • försök att sträcka sig attraktivt i full höjd och ta föremål från höga hyllor.

Dessa enkla sätt att uppmärksamma ditt lekfulla humör och din sexualitet kan appliceras var som helst och när som helst du är redo att förföra. Omvänt är det bra att lära sig att kontrollera din kropp och undvika dessa gester i närvaro av personer som de inte är avsedda för. Förförressens roll är fascinerande, men det är viktigt att kunna stanna i tid.

Som ni kan se finns det inget övernaturligt för att förföra en vuxen erfaren man, speciellt om du läser hans signaler korrekt och tar initiativet. Var persistent, mjuk, attraktiv och mystisk – och din utvalda kommer inte ens att tänka på att titta på andra kvinnor!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply