Ädel "diamant": vi korrigerar bristerna i det diamantformade ansiktet | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Ädel “diamant”: vi korrigerar bristerna i det diamantformade ansiktet

Rhomboidformen i ansiktet är en typ av typiska "triangel", Som kännetecknas av en smal panna och haka i kombination med tillräckligt breda och tunga kindben. Bland stylister och sminkartister är en sådan oval vanligtvis kallad "diamant"Eller"Brilliant".

Ädel "diamant": vi korrigerar bristerna i det diamantformade ansiktet

"diamant"Damerna frågar sig ofta hur man anpassar sitt eget ansikte och tar det närmare den allmänt accepterade skönhetsstandarden, med smink, frisyrer, glasögon och andra tillbehör.

Det viktigaste som bör betonas i denna svåra sak är den visuella förminskningen av kindbenen och harmoniseringen av pannan med hakan.

Faktum är att din huvuduppgift blir synlig expansion av övre och nedre delen av ansiktet, på grund av vilket kontrasten mjuknar i kindområdet.

Vad ska du fråga frisören?

Så, om du är ägare till "dyrbara"Ansiktsformer, det första du bör göra är att välja en harmonisk stilering. Hårklipp med "diamant", Eller ett diamantformat ansikte, kan vara antingen kort eller lång.

Om du går till en skönhetssalong, men inte räkna med stylistens kompetens, välj din frisyr själv!

  • En klassisk trunkerad böna längs kindlinjen kommer att ge cheekbonesna en kontrast och mjukna sin naturliga bredd. Den lutande bögen, som är karakteristisk för denna hårklippning, formar harmoniskt pannan och expanderar den visuellt.
  • Om du vill skapa en volym på ditt huvud, fråga om ett förkortat torg med en upphöjd krona. Det är viktigt att kullarna faller ner från det och ramar kinderna - så du gömmer den smalaste delen av ansiktet, d.v.s. panna och justera de framstående massiva kindbenen något.
  • Försök att experimentera med kaskaden. För "diamanter"Ragged hårklipp är överraskande bra. Särskilt om den kortaste delen av dem faller på underkäkens kontur;
  • Om du är en anhängare av långt hår, försök att känna till alla "stege". För kvinnor med en diamantformad typ av ansikte är ojämn, flerahåriga hårklipp som skapar visuell fluffighet av hår lämpliga.
  • Du kommer att närma sig en långsträckt smäll, som sträcker sig till själva mitten av ansiktet ovalt. Särskilt vackert ser sneda hängslen med tornade strängar;
  • Om ditt hår är poröst och vågigt och du inte har råd med en frisyr som kräver daglig styling, kan du spara en frisyr med en kant. Det viktigaste är att ge en visuell bredd på pannan. Denna effekt uppnås enkelt genom att skapa en radikal volym längs hårväxtlinjen;
  • Frisyrer är brett medellängd - ett bra val för tjejer med "diamant"En persons form
  • Undvik direkt prick och jämn hårlängd. Detta kommer bara att betona bristerna i ditt naturliga ansikte ovalt.

Frisyrer för ett ansikte av diamantformad form kan varieras. Det viktigaste att undvika är raka linjer och "snygga" effekter. Det är bättre att inte öppna öronens övre delar. Lämna bara synliga löparna, annars riskerar du bara att betona bredden på kindbenen och den smala pannan.

Kamma eller släta inte ditt hår tillbaka. Om du älskar ponnysvansen, ge ditt hår en liten sorglöshet.

Glasögon, hattar, örhängen

Urvalet av tillbehör och smycken till ett diamantformat ansikte är en mycket svår uppgift. Naturligtvis kan du undvika att ha solglasögon, men vad händer om fälgen är bokstavligen nödvändig för dig på grund av dålig syn?

Välja en kant är mycket ansvarsfullt, noggrann och personlig. Att plocka upp glasögon är viktigt att inte bara överväga vilken typ av person, utan även hårfärgen, hårklippningen, åldern, smakpreferensen i stil med kläder.

Ädel "diamant": vi korrigerar bristerna i det diamantformade ansiktet

Glasögon i ansiktet av en diamantformad form bör vara tillräckligt bred, ungefär samma som kindbenen. Det bästa alternativet är en oval, rund eller rektangulär ram. Övre delen av det kan upprepa böjningen av ögonbrynen. Glasögonen själva bör vara stora och massiva. Idealiskt, om deras glasögon är tvåfärgade.

Med hjälp av färgövergångar kan du visuellt "motvikt"Formen på ansiktet, ge mjukhet och jämnhet i konturerna. Runda former mjuker de skarpa delarna av ditt ansikte, vilket ger mjukhet, femininitet och jämnhet. Fyrkantformar, däremot, betonar strukturen hos cheekbones men inte på bekostnad av den allmänna uppfattningen.

Älskar du huvudbonaden och kan inte föreställa dig ditt liv utan dem? Gör ett val för hattar med stora marginaler - de hjälper dig att återskapa den saknade volymen i pannan. Lite fluffiga hattar, kängor och snygga hattar är bäst för dig att undvika.

Övriga tillbehör

När du väljer örhängen, ge företräde åt det faktum att de utökar hakzonen. I det här fallet är den så kallade "droppar"- örhängen, smala vid basen och expandera längs längden. Ovala, päronformade och runda massiva örhängen passar dig också. Naturligtvis klassiska nejlikor för älskare av miniatyr smycken, ännu inte bortskämd av någon person.

Ädel "diamant": vi korrigerar bristerna i det diamantformade ansiktet

När det gäller halsband och hängen, försök att välja till förmån för avrundade släta linjer. Samma trick är lämpligt vid val av halsband på blusar och toppar. Det är viktigt att du mjuka hakans spetsiga kontur och inte att fördela den ännu mer, sätta på smycken med skarpa och snygga former.

Var inte rädd för att improvisera med smink. När du väljer en form av ögonbryn för dig själv, rita först den i beige och brun penna för att se om det passar dig i verkligheten. Få professionella uppsättningar döljare och korrekturläsare - de hjälper dig att skapa en ljusskuggkontrast på ansiktet, dölja sina uppenbara brister och betona dygder.

Var inte rädd för att betona både dina ögon och läppar samtidigt. Så du väljer de övre och nedre delarna av ansiktet, skickligt spelar på döljandet av massiva kindben. Blush är din sanna vän och assistent i att skulpta ditt ansikte. Deras färg borde matcha din allmänna färg och applikationen ska riktas till mitten av örat längs en horisontell linje. Applicera inte bronzers och rodna under näsan.

Någon, även den mest "problem"Formen på ansiktet är lätt mottaglig för visuell korrigering med hjälp av vanliga kvinnliga tricks. Vi önskar att du hittar din harmoniska bild och varierar dess komponenter beroende på fallet. Var oemotståndlig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

70 − = 64