Kål Diet: Effektiv eller inte? | pangudownloads.com
Sport och hälsa

Kål Diet: Effektiv eller inte?

Alla tjejer drömmer om en vacker figur. Och en ganska stor del av kvinnorna torterar sig själva med fysisk stress. Men här är paradoxen: ibland ju mer du svänger dina muskler, desto större börjar du titta. Vad är det med? Men alla geniala är enkla! 

Hur inte gå ner i vikt?

Kål Diet: Effektiv eller inte?

Om du inte slutar äta allt, kommer inga övningar att hjälpa dig. Du kommer helt enkelt att pumpa upp musklerna, och det feta lagret på buken och låren kommer inte att försvinna någonstans. Det är att bekämpa överflödigt fett och uppfattade en diet. Och idag ska vi prata om koldiet. 

Kål diet är inte snabb. Så resultatet efter tre eller fyra dagar kan inte ens vänta. Men det är värt att komma ihåg att bara den långsamma bortskaffningen av extra pund är den mest effektiva. I det här fallet behöver du inte följa en sådan diet hela ditt liv.

Du behöver bara nå den vikt du behöver, och justera sedan din kost i enlighet med kanonerna för hälsosam kost. Så tillbaka till kålen. All charm av denna grönsak är att det med en låg kaloriinnehåll innehåller en ganska stor mängd olika typer av vitaminer och mikrodelar som är nödvändiga för din kropps normala funktion. 

Kål Diet för viktminskning: Principer

Varaktigheten av sådan viktminskning är cirka tio dagar. Under denna period är du strängt förbjuden att dricka alkoholhaltiga drycker, även i de minsta kvantiteterna. Det rekommenderas inte att använda kryddor som salt och peppar.

Naturligtvis kommer det under de första dagarna vara svårt att äta osmakad mat, men då kommer du att inse att det finns ganska mycket salt i grönsakerna och du behöver inte mer. Det är värt att glömma alla typer av konfekt. Du vill vara som en modell, inte en munk. 

Det är värt att notera det faktum att kosten på kål – är inte en monodiet. Så, du kan inkludera i kosten och andra produkter. När det gäller den konstanta känslan av hunger finns det en väg ut: du kan äta färska kålblad hela dagen i obegränsade mängder. 

Det finns goda nyheter och för fansen att ha en kopp kaffe på morgonen. Det är inte förbjudet! Tvärtom, med tanke på att kaffe främjar accelerationen av metaboliska processer i kroppen, räcker det inte med att skämma bort dig själv på morgonen, men även nödvändigt. 

Kost på kål: fördelarna och nackdelarna

Kål Diet: Effektiv eller inte?

En av de största fördelarna med den här metoden att gå ner i vikt är snabb och viktigast av allt, hälsosam viktminskning. Det är intressant: efter att en diet har upphört och efterlevnaden av en hälsosam livsstil kan de förlorade kgarna inte återvända alls.

Dessutom kan en sådan diet rekommenderas inte bara för dem som lider av övervikt, men också för personer med sjukdomar i mag-tarmkanalen, lever eller njurar. Men kom ihåg att självmedicinering kan leda till tragiska konsekvenser, så innan du börjar en sådan diet är det värt att rådgöra med en läkare.

Glöm inte det faktum att ingen diet inte kan bota din sjuka mage. Så vänta inte på ett mirakel, kosten i detta fall är bara en hjälpmedel. 

Också viktigt är det faktum att arbetet i tarmarna tack vare kålfibrerna gradvis återställs. Så om du har sådana problem i lager måste du äta kålrätter minst två till tre gånger i veckan. Också tack vare samma fibrer rensar kroppen helt av slaggen. 

Men det finns ett så underbart sätt att gå ner i vikt och dess brister. Till exempel, i kål, både i färg och i vitkål, finns det väldigt få kolhydrater. Konsekvenserna av en brist på kolhydrater kan vara apati och till och med frekventa huvudvärk. Så om du bestämt bestämt dig för att gå ner i vikt med den här metoden, är det bäst om du tar en liten semester på jobbet. 

Också till nackdelar kan tillskrivas och en brist på vitaminer. Faktum är att kål, även om det innehåller en ganska stor mängd vitaminer och mineraler, men deras antal är litet. Det är av denna anledning att många näringsämnen rekommenderas att ta extra farmaceutiska vitaminkomplex under bantning. Och för att välja det optimala vitaminkomplexet, bör du konsultera en läkare. 

Diet på kål: Vilka är de typer och recept

Och nu ska vi prata om vilka typer av kåldiet. Idag kan du möta ett stort antal sätt att gå ner i vikt med kål.

Av dessa är de mest populära följande alternativ:

  • Detta alternativ inkluderar frukost, lunch och middag. Frukosten är ganska symbolisk, för allt du har råd med är en kopp nybryggt grönt te eller kaffe. Lunch är också inte rikligt: ​​du kan äta en kål sallad med morötter. Som ett dressing måste du använda en matsked olivolja. Om du precis börjat en diet och en konstant känsla av hunger hindrar dig från att leva, kan du lägga till en liten bit kokt kött eller fisk som en andra frukost. Till middag kan du äta lite sallad från färsk eller surkål. Nu pratar vi om kefir. Om du i de tidiga dagarna tål sådana restriktioner för dig för svårt, då två timmar före sömn, har du råd att dricka ett glas kefir, men lite fetthalt;
  • Denna art är baserad på soppa. För att göra det behöver du ett halvt kilo vitkål, fem bitar morötter och lök, två stycken bulgarsk peppar och tomater, fyra selleri stjälkar och ett hundra gram skalat ris. Alla ingredienser rengörs och laga vanliga soppan. Kom ihåg att det inte rekommenderas att använda något fett. Den dagliga menyn ser ut så här: varje dag borde du äta istället för vanlig mat, sådan kålsoppa. Du kan kombinera med någon frukt, förutom druvor och bananer, grönsaker (utom potatis) och tvåhundra – trehundra gram kokt magert fisk. Men när du lägger till en soppa av ytterligare produkter måste du följa en regel: om du bestämde dig idag för att äta frukt äter du bara dem och inget kött eller grönsaker. OBS! En sådan diet på kål soppa bör inte vara mer än en vecka, annars kommer du att känna dig dränerad. 

Det finns också flera separata typer av kost för viktminskning, som vi nu ska studera. Till exempel är kosten på kefir och kål ganska effektiv. Kål-kycklingdieten är också mycket populär.

Kål Diet: Effektiv eller inte?

Principen om sådana dieter är ganska enkel: hela tiden spiser du bara kål och den produkt du har valt. Undvik samtidigt stora mängder salt och socker. 

Det är värt kost och stewed kål. Kärnan i det är ganska enkelt: släck med en liten mängd smörkål och använd den som huvudrätt i en vecka. Det överraskande resultatet i form av förlust av flera kilo är garanterat för dig. 

Som du kan se är det ganska möjligt att gå ner i vikt med hjälp av en sådan diet. När det gäller typen av kål skiljer sig recepten för en diet med blomkål inte från rätter med vitkål.

Du ersätter bara en art med en annan och rationen är klar. Också, med någon diet, glöm inte bort fysiska aktiviteter, så resultatet blir ännu mer märkbart. Lycka till att slåss extra pund!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

41 − = 34

Adblock
detector