Regler och övningar som hjälper till att stramma magen | pangudownloads.com
Sport och hälsa

Regler och övningar som hjälper till att stramma magen

Att vara smal och vacker är drömmen om varje tjej. I sin ungdom, de flesta av oss är tunn och smal, men med tiden, börjar huden sag, magen växer, det höfter och celluliter ... faller särskilt hårt efter födseln. Men även med detta problem kan du klara av om du vet hur man stramar huden på magen.

4 regler som hjälper till att rengöra magen

Regler och övningar som hjälper till att stramma magen

Innan du slänger allt och kör till gymmet bör du ta reda på orsaken till viktminskning. Det kan finnas flera:

 • felaktig kost;
 • liten mängd fysisk ansträngning;
 • vissa sjukdomar;
 • hormonellt misslyckande;
 • nervös spänning.

Otroligt nog kan alla dessa faktorer i viss utsträckning påverka viktökning och utseende på en svag mage. Förresten, om det verkligen hänger och huden är fläckig, så är du 100% i gymmet och i skönhetssalongen.

Resten, i första hand, är det nödvändigt att utesluta möjligheten att utveckla olika sjukdomar, såsom diabetes mellitus, hjärtproblem, samt störningar i endokrina och nervsystemet. Om de ska skylla, löses frågan med behandling, sedan med fysisk ansträngning, först. Hur man stramar magen till de som är helt friska? Det är enkelt!

Det är nödvändigt att följa 4 enkla regler:

 • Öka fysisk aktivitet. Att vägra från offentlig och personlig transport, hissar, är det bättre att gå. Var noga med att ge 30 minuter om dagen till gymmet eller köp en simulator;
 • Ordna regelbundet avläsningsdagar och se över kosten. Företräde bör ges för naturliga produkter kokta med ett minimum av animaliska och vegetabiliska fetter. Varianter av kött och fisk bör vara fettrika. Det är bättre att vägra från skarpa, salta, röka och stekta rätter. Enligt förbudet bör kolsyrade drycker, konfektyr och bageriprodukter
 • Lär dig att koppla av. Förmåga att slappna av och inte hålla vrede i dig själv hjälper till att undvika utveckling av nervsystemet. Det hormon kortisol, som produceras under stress, främjar ackumulering av fetter i buken. Mycket många är vana vid att "gripa" på stressen, och om det inte är så behöver du inte gnava;
 • Undvik att dra tvätten. Du borde se en riktig bild, inte en platt mage åtspänd med elastiska band. Dessutom överförs vitala organ och blodcirkulationen störs, så musklerna fungerar inte som de borde och börjar därför atrofi.

Dessa är enkla men mycket viktiga regler. Att hålla fast vid dem, stramar snabbt din mage med fysiska övningar.

6 övningar för att dra åt buken

Regler och övningar som hjälper till att stramma magen

Hur strammar du magmusklerna själv? För att göra detta måste du regelbundet utföra särskilda övningar som hjälper till att tona pressen. Han är ansvarig för en platt och tucked mage.

Övningar kan utföras på ett bekvämt sätt för dig, du kan till och med flera gånger om dagen. Ju fler repetitioner desto snabbare kommer resultatet att ses. De flesta övningarna utförs i den bakre positionen, så att golvet kommer att lägga sig på mattan.

Först en lätt uppvärmning, en enkel gymnastik eller löpande på plats kan du hoppa lite för snabb musik:

 • Folding. Grundpositionen (OP) ligger på baksidan, händerna är låsta i låset på baksidan av huvudet, benen är böjda vid knäna, fötterna på golvet. På bekostnad av ett synkront höja och sänka den övre delen av kroppen, fasta läget av pressen på de första 5 s., Inom detta intervall ökas gradvis till 30 sekunder. På konto 2 - återgå till startposition. Utför 3 tillvägagångssätt, var och en med minst 10 replikor;
 • Vridning. OP är lik den föregående. På kontot 1 riva av högerbenet och vänster armbåge från golvet och försök att ansluta dem till konto 2 återgå till OP. Vid 3 gör också, men med motsatta lemmar, 4 återgår till golvet. Gör 2-3 uppsättningar i var 7 vred på varje sida.
 • Cykeln. Också, bara benen är böjda vid knäna och upphöjda till toppen i rät vinkel mot golvet. Den imaginära pedalen på en cykel börjar snurra i luften. 10 gånger framåt och 10 bakåt, rast och igen fram och tillbaka. Utför 3-4 tillvägagångssätt;
 • Bron. OP liknar en övning. På bekostnad av 1 tår av bäckenet och böja upp stammen uppåt, går stödet till axlarna och fötterna. På konto 2 återgår till startpositionen. Det är nödvändigt att göra 3-4 tillvägagångssätt för 10 liftar vardera;
 • Area. Sitt på soffan eller stolens kant, armarna lutar mot ryggen, benen böjda på knäna och dras till bröstet. I början av träningen ska du räta ut benen och hålla dem parallella med golvet i 10-15 sekunder och sedan tillbaka till bröstet igen. Gör 4 uppsättningar av 15 attacker vardera;
 • Öka och sänka benen. OP som i träningsnummer 1. på grund av båda benen igen upphöjda uppåt till svars 2 sänks ner dem den högra sidan av kroppen, 3 - igen smidigt, 4 - vänster som, 5 - rakt upp, 6 - i OP. Gör 2-3 repetitioner av 5 övningar i vardera. När du utför det, försök att inte riva av axelbladen och armbågarna från golvet.

Om allt är gjort rätt och inte känner sig ledsen för dig själv, så kommer det första resultatet att ses på en vecka. Och sedan slappna inte av. För att få en elastisk och platt mage utföra en sådan avgift kommer att ha minst 2 månader. Detta är så att resultatet var beständigt, och inte för 2-3 dagar.

De som förväntar sig att dra åt sina magar i en vecka, måste lämna sina drömmar och verkligen uppleva situationen - det här är inte möjligt. Lyftning av musklerna tar mer än en vecka, och ibland ännu mer än en månad. Så vi rekommenderar att du har tillräckligt med tålamod och sätter latskapet borta.

Vad mer kan du rådgöra med?

Regler och övningar som hjälper till att stramma magen

Särskilt svårt med fysisk ansträngning är de som föddes med kejsarsnitt. Under en viss tid kan de inte vara ansträngda. Restaurering av muskelton kommer att ta mycket längre tid än 2 månader.

Därför, omedelbart efter födseln, rekommenderar experter att ha på sig ett speciellt bandage. I framtiden kommer kosmetiska wraps, massage och rätt näring med motion att hjälpa till att rätta till situationen.

Om allt gick bra, kan övningarna startas om en vecka. Detta och processen för sammandragning av livmodern kommer att accelerera och visuellt demonstrera hur man stramar buken efter förlossning på kort tid.

Så, det viktigaste är inte att vara lat och jobba på dig själv. Då blir din mage platt och elastisk igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

74 − = 64