Så gör dina ben perfekta | pangudownloads.com
Sport och hälsa

Så gör dina ben perfekta

Smala pumpade ben är en dröm om vilken kvinna som helst och ett föremål för beundran för män. Det är inte konstigt att vackra ägare av fulla ben och tunna “makaroner” tenderar att nå den gyllene medelvärdet, få smala, präglade ben som kommer att driva alla män galen, oskäligt.

Och det första och det andra för att uppnå önskat resultat måste du försöka hårt, eftersom det obligatoriska villkoret för att få ideala ben är systematisk, regelbunden fysisk aktivitet. I det här fallet är det önskvärt att hålla fast vid köttdieten, och de tunna måste äta korrekt och fullständigt.

Övningar för vackra ben hemma

Så gör dina ben perfekta

Fysiska övningar – den mest effektiva lösningen på problemet med hur man gör benen tjockare eller tunnare. Tack vare fysiska belastningar dras höft och kalvar upp, vackra relieffer och nödvändiga volymer förvärvas.

För att uppnå detta är det inte lätt att göra övningarna, men att göra dem korrekt. Innan du börjar skapa eleganta, smala ben måste du värma upp. Inom fem minuter rekommenderas att värma upp musklerna, du kan göra 20 sittplatser eller springa på plats.

De mest effektiva övningarna för att pumpa fötter är knäböjningar. De kan utföras med extra belastning eller utan. Om träningen görs med en extra belastning kan det bli oavsiktligt skadat eller benen pumpas för mycket, så det är bättre att kontakta en professionell tränare som väljer rätt vikt och läser rätt squat-teknik.

När man gör sit-ups är det mycket viktigt att hålla fallet exakt, dvs. Kroppen måste ligga rakt upp när den lyfts.

Det kan vara svårt att hålla kroppen exakt, så för att underlätta träningen rekommenderas att ta ett djupt andetag, håll andan innan du börjar räta.

Squats parallella med golvet hjälper pumpa både benen och gluteus musklerna. I detta fall beror det på vilken del av foten som utsätts för belastningen beroende på platsen på fötterna.

Om benen sprider sig brett från varandra, så kommer de inre musklerna i höften att svänga, om fötterna är stängda ligger belastningen på de yttre musklerna. Om du behöver ta bort “öronen”, rekommenderas att du utför knäböjningar med stoppen staplade ihop.

Att göra sit-ups har en positiv effekt inte bara på benen, men också på påven. Oroa dig inte att knäskalarnas muskler kommer att utvecklas kraftigt. Prästen kan bara tyckas stor om hamstringarna är outvecklade och platta. I det här fallet behöver du bara lägga till övningar i denna grupp av muskler i träningen. Det är värt att notera att squats involverar de flesta musklerna i kroppen. Genom att utföra dem regelbundet kan du starta processen att utveckla kroppens muskulatur.

Så gör dina ben perfekta

Vackra ben är inte bara pumpade höfter, men också präglade kalvar. Underkroppens muskler ger pumpning, de återhämtar sig bra, de har hög kapacitet för arbete. Kaviar måste pumpas i proportion till höftens hampningar, annars kommer benen att bli löjligt. För att pumpa kalvarna måste du träna skinnens muskler från olika vinklar och använda vikter.

Att pumpa kalvarna hjälper träningen “lyfta på tårna”.

Utövandet är nödvändigt, står på ett ben och håller en hantel i handen motsatt rockningsbenet. När smärtan i kalven blir stark bör du ändra ditt ben. Du kan träna benmusklerna två eller tre gånger i veckan. Utför en övning av 5-6 tillvägagångssätt, 15-50 steg per tillvägagångssätt. Med tiden kan antalet tillvägagångssätt och uppgraderingar per tillvägagångssätt ökas.

En förenklad version av denna övning för nybörjare är att lyfta på strumpor på två ben från en stående position. Denna övning, även om det är lättare att utföra, men det utvecklar också väl skinnens muskler. För att uppnå det ultimata målet – befria vackra kalvar – kan det ta mer tid.

Svårare, men effektiv, är övningen “lyfter på strumpor på steget.” Det är nödvändigt att stå på ett steg eller en tjock bok med strumpor, och sedan sänka dina klackar ner och gå uppåt. Utför denna övning rekommenderas tre gånger i veckan, varje gång ökar antalet rörelser. Om ett ben är inblandat kommer resultatet att visas snabbare. Viktning i form av en hantel eller en bar från baren kommer att påskynda uppnåendet av det önskade resultatet.

En annan bra övning för att pumpa benens muskler är “Basketball Rack”. Den utförs från halvsidans läge, som om personen sitter på en osynlig stol. Knävinkeln ska vara 90 grader. I den här positionen måste du stå så länge som möjligt. För att minska belastningen på baksidan kan du luta sig mot väggen.

Tjocka ben för att göra smal hjälphopp. Snabba hopp från positionen med böjda knän ger ett snabbt synligt resultat. Du kan använda ett rep, gör 20-30 hopp för att börja, öka antalet varje dag. Förutom att pumpa muskler, hoppar hoppning en ökning av uthållighet på benen.

Så gör dina ben perfekta

Du kan svänga dina ben hemma eller i gymmet. Om du går i gymmet och använder vikter kommer dina ben att få rätt form snabbare. Användningen av vikt kan dock göra benen ännu tjockare och omvandla fettet till musklerna.

Det är bättre att hantera uppblåsande muskler med vikt under övervakning av en tränare. Dessutom, om du regelbundet arbetar med vikt, blir dina ben mycket starka, men mindre skrymmande. Därför svaret på frågan: vad man ska göra om benen är tjocka, det kommer att vara så – att rocka utan belastning.

Hur annars kan du minska mängden ben?

Förutom övningarna finns det flera andra medel som hjälper till att göra benen smala, vackra och passande:

  1. Dagligen på morgonen och kvällarna rekommenderas att du utför en så enkel övning: du måste ligga ner på golvet, höja benen och trycka dem mot väggen i rätt vinkel, lägg dig ner i fem minuter. Stå sedan upp och skaka lätt med benen för att återställa blodcirkulationen. Denna övning förhindrar celluliter, åderbråck;
  2. Varje dag är det nödvändigt att gå i frisk luft i minst en halvtimme, särskilt för personer med stillasittande arbete. Detta måste göras för att sträcka benen och fylla kroppen med syre;
  3. Massage, fotbad och depilering har också en bra effekt på benens tillstånd. Och varför? Eftersom dessa förfaranden värmer upp, sprida blod, vilket resulterar i celluliter och fettavlagringar.

Vad ska man göra om ett ben är större än det andra benet

Så gör dina ben perfekta

Ibland händer det att ett ben är tjockare än det andra. Oftast är en sådan disproportion orsakad av skador, frakturer, på grund av vilka deformationer uppstår i kroppen. Det finns flera alternativ för att lösa problemet, det är osannolikt att hantera det på egen hand, eftersom det är svårt att bestämma den exakta anledningen till att ett ben är tjockare än det andra.

Det är bäst att se en läkare och bli testad.

Om orsaken är trauma kan du tillgripa proceduren för lipofilling – transplantera fettvävnad från en del av kroppen till en annan, eller till installationen av implantat. Under alla omständigheter måste alla dessa problem endast behandlas med en kvalificerad läkare.

Var vacker, smal och hälsosam!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

12 − = 11