ECA-fettforbrenner: skade eller fordel? | pangudownloads.com
Sport og helse

ECA-fettforbrenner: skade eller fordel?

En vakker, slank, smart kropp er en drøm ikke bare for kvinner, men for menn. I dag, i jakten på ideelle former, bruker mange mennesker bruk av såkalte fettforbrennende stoffer, noe som kan akselerere metabolisme og miste hatet kilo uten smertefull sittende på strenge dietter.

Hva er ECA?

ECA-fettforbrenner: skade eller fordel?

En av de mest populære diettpiller i dag er ECA-fettforbrenderen. I dagens artikkel finner vi ut hva som er ECA, hvor effektivt det er for å miste vekt og hvordan det skal tas.

Ofte er det brukt av profesjonelle idrettsutøvere engasjert i fitness og bodybuilding, for “tørking“(Reduksjon i kroppsvekt) og dannelse av muskelavlastning. Når det gjelder dette stoffet, er det to radikalt motsatte meninger: noen er sikre på at dette mirakelverktøyet har nesten magiske egenskaper for å redusere vekten. Og på den annen side, i World Wide Web, kan du møte mye tilbakemelding, og oppfordrer deg til ikke å bruke denne “kjemi“.

Navnet “ECA“- En forkortelse for komponentene som utgjør produktet – efedrin, koffein og aspirin. Den viktigste av dem er ephedrine – en psykoaktiv alkaloid, som finnes i ulike typer ephedra (slekten av busker av Gnetovye-klassen).

Dette stoffet er simpatomimetikom, har en stimulerende effekt, fordi den har evnen til å undertrykke appetitt og brenne fettstoffer. I tillegg føler atleter som bruker efedrin for vekttap, et stort ønske om å delta i intensiv trening.

I vårt land, som i mange andre land, er efedrin i dag et forbudt produkt. Det er derfor i en selvstendig form, er det ikke selges, men i små doser er et medlem av et medikament for behandling av hypotensjon (lavt blodtrykk), allergier, og bronkiale forstyrrelser (bronkitt, bronkial astma og D. osv.). Legally i sin rene form produseres og selges det bare i slike land som Kina og India.

Koffein i seg selv er ikke et fett brenner, men det er i stand til å stimulere sentralnervesystemet, slik at kroppen begynner å bruke mer energi, og dette i sin tur fører til en mer intens reduksjon av kroppsfett.

I deres miljø kaller bodybuilders kombinasjonen av koffein og efedrin “obderinom“Siden det antas at en slik kombinasjon tillater”rive av“Fett til beinet.

Ganske lang tid for “tørking“Kroppen brukte stoffer som bare inneholder ephedrin og koffein (EC). Deretter bestemte forskerne seg for å legge til acetylsalisylsyre i den, noe som tyder på at det ville øke effekten av stoffet.

Imidlertid har flere studier vist at aspirin potenserer effekten av efedrin betydelig: etter uker med ECA og EF forskjeller i vekttap representerer kun ’30 Men mange idrettsutøvere foretrekker det til den tradisjonelle kombinasjonen av komponentene i formuleringen.

Bivirkninger og kontraindikasjoner

Hver av komponentene av medikamentet kan frembringe visse bivirkninger. Vel, sammen blir de enda mer skadelige.

Så ephedrin påvirker negativt arbeidet i det kardiovaskulære systemet, forårsaker angina pectoris, takykardi, arytmi og hypertensjon. I kombinasjon med koffein kan det føre til søvnløshet, svimmelhet, alvorlig hodepine, rystelser i hender og føtter, angst, depressive tilstander, aggresjon. Mindre sannsynlig å gå ned i vekt kan bli plaget av allergi og problemer med å urinere.

Vel, acetylsalisylsyre er i stand til å skade slimhinnene i mage-tarmkanalen og til og med føre til utseende av magesår.

Derfor er ECA strengt forbudt for folk som lider av følgende problemer:

 • sykdommer i det kardiovaskulære systemet;
 • magesår i tolvfingre eller mage, gastritt, duodenitt;
 • sykdommer i det endokrine systemet (diabetes mellitus, skjoldbruskkjertel sykdommer, kjønnsorganer og binyrene);
 • lidelser i sentralnervesystemet (nervøsitet, søvnløshet, økt spenning, etc.).

I intet tilfelle bør du ikke ta denne medisinen til gravide kvinner, sykepleiere og eldre.

Spørsmålet om ECA-lovlighet

Det fanatiske ønske om å finne den ideelle kroppen med dette stoffet kan føre til ganske triste problemer med helse og til og med døden.

ECA-fettforbrenner: skade eller fordel?

Det er av denne grunn at ECA på vårt lands territorium er et forbudt produkt, og det er juridisk umulig å skaffe seg det.

Imidlertid er det dårlige omdømmet til ECA ikke bare knyttet til massen av bivirkningene, men også med det faktum at mange rusmiddelavhengige mennesker laget av det inneholdt efedrin, metamfetamin (populært kalt “skrue“), Som i sin tur er allerede et fullverdig stoff. Det er derfor du kan kjøpe ECA bare med hendene på selgere av sportsnæring og kosttilskudd (selvfølgelig, ulovlig) eller gjør det selv.

Forbered ECA hjemme er ganske problematisk, fordi ephedrine, som allerede nevnt ovenfor, i sin rene form ikke er til salgs. Idrettsutøvere som er avhengige av slike tilsetningsstoffer, trekker i utgangspunktet dette stoffet fra medisiner solgt på apotek uten resept (for eksempel fra “bronholitin“- hostesirup).

dosering

Den optimale og mest effektive er forholdet mellom ephedrin, koffein og acetylsalisylsyre i andelen 1:10:10. Noen idrettsutøvere foretrekker å bruke ECA i andelen 1:10:15.

På en dag som ønsker å miste vekt på denne måten, tar opptil tre deler av en fettforbrenner, som hver inneholder 25 mg efedrin, 250 mg koffein og samme mengde acetylsalisylsyre. Varigheten av et slikt kurs er fra 1 til 2 uker, da en lengre behandling fører til narkotikamisbruk og en reduksjon i effekten av ECA.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe vakre skjemaer med dette verktøyet, husk følgende regler:

ECA-fettforbrenner: skade eller fordel?
 • stoffet kan ikke konsumeres med alkohol, drikkevarer og produkter som inneholder koffein (te, kaffe, sjokolade, etc.);
 • når du tar ECA, følg en diett for vekttap;
 • Ikke ta en fettforbrenner om natten, da den stimulerer og kan forårsake søvnforstyrrelser.
 • fordi stoffet er i stor grad øker metabolismen, som er nødvendig for normal funksjon av mineraler, vitaminer og sporelementer i kroppen forbrukes raskt, så ledsage bruken av fett brenner inntak av vitamin-mineralkompleks (vitaminer og diett bør tilordnes et ernærings);
 • hvis bivirkninger oppstår, slutte å ta pillene umiddelbart;
 • ikke overskride anbefalte doser;
 • observere vannbalansen i kroppen: drikk minst to liter rent stillvann om dagen;
 • sørg for å kombinere mottaket av produktet med fysisk trening.

Siden ECA har en ganske imponerende liste med kontraindikasjoner og forbudt i mange siviliserte land, før du bestemmer deg for å ta dette stoffet, som det skal vurdere om spillet er verdt lyset, og sørg for å forhånds rådføre seg med en kompetent terapeut og kvalifisert ernæringsfysiolog.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 3

Adblock
detector