Hvordan pumpe opp en lettelse kropp til en jente raskt uten et treningsstudio? | pangudownloads.com
Sport og helse

Hvordan pumpe opp en lettelse kropp til en jente raskt uten et treningsstudio?

Tynne jenter vil se seg ikke bare tynn, men sporty - å få en lettelse kropp i en måned, uttrykt av pressen. Full jenter vil bli kvitt fett og bli i form. Hvordan kan dette oppnås?

Hva er lettelsen?

Reduksjon av fettlaget gjør muskulaturen mer uttrykksdyktig.

Utseendet av lettelsen er knyttet til to faktorer:

 1. tilstedeværelse av muskelvolum;
 2. brenning av subkutant fett.

Det er først at du må pumpe opp musklene, og bare da tegne dem.

Kombiner buildup av muskelmasse og vekttap for lindring er umulig, siden kostholdet for dette må bære helt forskjellige mål:

Hvordan pumpe opp en lettelse kropp til en jente raskt uten et treningsstudio?
 1. å bygge muskler må du spise med et overskudd på 300-500 kcal på grunn av protein og karbohydrater;
 2. På en diett for en lettelse kroppen trenger du å spise med mangel på karbohydrater.

Gjør en lettelse med uttrykksfulle muskler raskt virker ikke, fordi som fans av bodybuilding sier: "Driss med pressen - teller ikke".

En jente som ikke trenger muskelsorg, det er enklere å se atletisk - det er nok å ha en tett kropp, en flat mage, runde bakder.

Gi muskel tone kan være i 1-2 måneder - raskt nok, hvis du ikke går glipp av trening.

En måned er nødvendig for manifestasjon av lettelse, forutsatt at musklene er til stede.

For en måned, kan du brenne opp til 5 mm av fett i hele kroppen, noe som bidrar til en streng diett og intens trening og deretter bli mer synlig eksisterende muskler, men lettelse for dem, vil trolig være små.

Hjelpehjelp hjemme: Nivået på en nybegynner

Hvis tanken på lettelse kroppen bare hadde å pumpe pressen, crouch 10 ganger eller trinn på trinnet, må du si farvel til verden av rosa håndverk. Muskler trenger arbeid og vekt, som det er vanskelig å gjøre 10-12 gjentakelser.

Absolutt nybegynnere trenger:

Hvordan pumpe opp en lettelse kropp til en jente raskt uten et treningsstudio?
 1. begynn å kutte med din egen kroppsvekt, ta med 30 sikre repetisjoner per tilnærming;
 2. lær å gjøre push-up - dette er en av måtene å lette gjennom kraft;
 3. stå i baren i 30-60 minutter: Fra posisjonen til push-ups å falle på albuene, stram magen, rette nedre ryggen, bekkenet ikke mobbe;
 4. bli forelsket i å hoppe: på tauet, jacks (bena sammen og fra hverandre), fra side til side - for å styrke hjertet;
 5. husk at før treningen er oppvarming, og etter trening - strekker seg.

Kostholdet skal være av høy kvalitet - et sunt kosthold med en balanse mellom proteiner, karbohydrater og fett uten søtsaker, hurtigmat og halvfabrikata.

Hvordan pumpe en lettelse kroppen til en jente som har erfaring med aerobic trening, arbeider med lette håndvægte, intens steppe?

Ta et skritt i retning av intensiv trening:

Hvordan pumpe opp en lettelse kropp til en jente raskt uten et treningsstudio?
 1. ta for trening dumbbells veier over 5 kg, og det er bedre å kjøpe skrive;
 2. bruk intervalltrening: utfør så mange som mulig av en øvelse per 20, 30, 40 eller 50 sekunder, ta en pause i 10-15 sekunder og start en annen øvelse;
 3. bruk de grunnleggende tunge øvelsene: knekk, stående presser, dødløfter og dødløfter, dra dumbbells i skråningen for å få mer muskelvolum.
 4. utføre kombinerte oppgaver: på huk og stående dumbbell benk, død skyvekraft og trekkraft i skråningen, og push-pull dumbbell dumbbell til beltet i bar, og hoppe dead liggende i anlegg (med en vekt Burpoe);
 5. legge til Spenst trening: gjøre hoppe ut av knebøy, lunges med en endring av bein i hopp, hopper føttene fra hverandre i bånd, Burpoe.

Hvordan oppnå en lettelse kroppen ved alle reglene? Uten ord raskt, enkelt og uten å sette en tidsbegrensning på en måned?

Gå til treningsstudioet, kombinere kraftbelastninger og kardio med lav intensitet. Banen kan ta et år, en og en halv, men det vil føre til ønsket resultat - det vil bidra til å lage musklene som vil manifestere etter brenning av fettlaget. Kosthold for et sett med muskler bør bestå av komplekse karbohydrater, magre proteiner, grønnsaker. Kosthold for å brenne fett består av proteiner, plantekilder til karbohydrater og fett - vekten er på kjøtt, fisk, grønnsaker og nøtter.

For å gjøre lindring av alle reglene, vil jenta måtte gå hele veien fra grisene før tørking: det vil si, først oppringt 5 kg, deretter kaste dem det samme, men med en endring i kroppssammensetning:

Hvordan pumpe opp en lettelse kropp til en jente raskt uten et treningsstudio?
 1. øke muskelmassen til 30 eller mer prosent av kroppsvekten;
 2. redusere prosentandelen fett til 16-18%, som hjelper diett og intensiv trening.

Kosthold, både med muskelbygging og tørking, skal inneholde ca. 2-3 gram protein pr. Kg vekt. Mengden karbohydrater for vektøkning er 3-4 g / kg og ved fettforbrenning - 1-2 g per kilo.

Langvarig karbohydrat-fri (low-carb) dietten er kontra jenter som ikke føder, og bare brukt av idrettsutøvere i ferd med å konkurrere i bodybuilding.

Reglene er enkle: uten sterk kropp i knebøy og dødløft, er det ikke lett å lage en pumpet trykk, det er nesten umulig. Mastering av grunnleggende øvelser tar tid, regelmessighet og tålmodighet.

Hvor fort å gjøre kroppen preget?

Som idrettsutøvere sier, er en person som gjør 10 push-ups i en tilnærming, annerledes enn en person som utfører 50-100 push-ups. Og dette er sant uavhengig av kjønn.

For å oppnå en lettelse er kvinnelig kropp bare mulig ved hjelp av intensiv hjerteopplæring, men bare under forutsetning av at:

Hvordan pumpe opp en lettelse kropp til en jente raskt uten et treningsstudio?
 1. konstant økning i brukbare vekter av håndkler, en pose med sand, en bar;
 2. inkludering i trening hopp (burrs, lunges i hopp, hopper ut av knebøyet);
 3. akselerasjon eller trening med den raskeste hastigheten for fettforbrenning.

Gjør kroppen av lettelse jenta, så vel som fyren med erfaring med styrke trening - det er enkelt nok - å gå inn i modusen for multi-repeat trening med minimum rest og gjennomsnittlig vekt.

Samtidig strømmen er justert med en ukentlig reduksjon av karbohydrater i kosten, og begynner, som er populært kalt "tørking", men i virkeligheten - en intens fettforbrenning i 2-3 måneder.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

12 − 4 =