Membuat pelbagai bentuk untuk kek dari barang-barang yang diperbaiki | pangudownloads.com
Tangan dibuat

Membuat pelbagai bentuk untuk kek dari barang-barang yang diperbaiki

Hari ini terdapat banyak bekas pembakar yang dijual, dengan bantuan mereka, anda boleh mencipta makanan pencuci mulut yang berbeza. Walau bagaimanapun, harga produk berkualiti tinggi agak tinggi, kerana ramai yang membuat keputusan untuk membuat cetakan untuk kek dengan tangan mereka sendiri.

Kami menawarkan untuk mengenali beberapa cara popular untuk membuat peranti sedemikian.

Kapasiti kerajang

Yang paling mudah untuk dibuat ialah angka bulat.

Membuat pelbagai bentuk untuk kek dari barang-barang yang diperbaiki

Untuk penggunaan yang tahan lama, ia tidak akan berfungsi, bagaimanapun, untuk baking pembungkusan, ia adalah pilihan yang paling sesuai. Kelebihannya ialah anda boleh membuat pelbagai bentuk dari bahan ini.

Untuk penaik, anda perlu mencari bekas tegar dengan diameter 20 cm, yang akan menjadi asas untuk kerja kami. Kerajang itu harus meliputi seluruh permukaan hidangan yang dipilih, semua kelebihannya dipotong dan dilipat. Tepi atas juga dipadatkan semula, semua jahitan perlu diperbaiki dengan stapler yang mungkin.

Apabila produk sudah siap, ia dimasak dan digunakan untuk tujuan yang dimaksudkan.

Bentuk ini boleh dilepas atau pepejal, ia cukup untuk meninggalkan satu jahitan terbuka.

Bentuk kulit

Bentuk sedemikian rupa untuk membakar apa-apa kek dibuat dengan cara yang sama seperti dalam versi terdahulu. Pada substrat logam, beberapa lapisan kertas basah digunakan, yang kemudiannya ditekan dengan teliti untuk mengulang semua selekoh. Selepas itu, bekas kek masa depan diletakkan di tempat yang hangat sehingga ia kering sepenuhnya. Selepas borang kertas dipisahkan dengan kemas dari substrat logam. Tidak seperti kaedah kerajang, ini adalah kaedah pengeluaran yang lebih lama.

Bentuk jantung plastik

Untuk kerja, anda memerlukan 2 botol plastik kosong 1.5 liter, gunting yang tajam dan penahan besar. Potong leher, bahagian bawah, dan potong sepanjang panjang untuk mendapatkan plat segiempat tepat. Kami menyusunnya antara satu sama lain dan membetulkan salah satu sisi pendek dengan stapler.

Tepi percuma bengkok dan bergabung dengan cara yang sama. Hasilnya adalah bentuk yang boleh dilepaskan untuk kek 20 cm. Ia boleh digunakan untuk membuat pencuci mulut tanpa baking atau untuk mengekstrak biskut bulat.

Borang dan kaleng timah

Untuk menyediakan pencuci mulut, anda memerlukan beberapa kaleng timah, gunting logam, penguasa dan tang. Acuan yang boleh dilepaskan untuk membuat kek dengan tangan anda sendiri boleh digunakan semula.

Membuat pelbagai bentuk untuk kek dari barang-barang yang diperbaiki

Dengan bantuan gunting memotong bahagian bawah dan atas tin. Selepas bekas bekas dipotong di sepanjang permukaan supaya lembaran rata diperolehi. Setiap daripada mereka dipotong ke dalam rongga yang sama 15 cm. Sekarang menggunakan tang, jalur disambungkan ke satu sama lain sehingga bentuk saiz yang diperlukan diperolehi. Bentuk produk boleh menjadi halus untuk membuat kek bulat atau corak. Adalah penting untuk memastikan semua tepi sangat berhati-hati, supaya kemudian lebih mudah untuk mengeluarkan produk siap dari acuan yang dibuat oleh tangan sendiri.

Bentuk kadbod

Untuk kerja, anda memerlukan kadbod makanan, kertas makanan, gunting dan stapler. Pertama memotong bahagian bawah untuk bentuk masa depan. Segitiga haruslah besar. Jalur kertas memotong sedikit lebih daripada ketinggian kek masa depan. Mereka disambungkan satu sama lain sehingga saiz yang diingini diperolehi.

Untuk menyatukan borang, berdasarkan potongan kecil di sepanjang tepi bawah. Mereka bengkok dan diikat ke pangkal dengan stapler. Agar doh tidak melekat, disyorkan untuk meletakkan kertas kertas di dalam bentuk yang dihasilkan.

Kami berharap cadangan ini dapat membantu menyelesaikan masalah yang sukar dan dengan cepat membuat bahan-bahan yang diperlukan untuk membakar tangan anda sendiri.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 73 = 81

Adblock
detector