Fesyen

Belajar untuk memilih beg pelukis dan menjaga mereka di rumah

Beg sampah hari ini hadir dalam trend fesyen dan tidak kehilangan kaitan. Hampir semua pereka menambahkan mereka ke garisan mereka, hanya menukar warna, saiz dan bentuknya. Beg, bergaya pada tahun 2015, menarik reka bentuk asal dan menarik, mereka lapang, praktikal dan lagi kemas dan bergaya. Plus lain – mereka tidak sukar untuk dibersihkan. Anda boleh memilih model untuk kehidupan harian dan untuk memasuki dunia.

Apa yang perlu saya pertimbangkan ketika memilih?

Sudah tentu, kriteria yang paling penting adalah kualiti. Idealnya, kulit haruslah nyata. Kemudian aksesori akan berlangsung lama sekali dan tidak akan hilang penampilan asalnya. Ia juga penting untuk memastikan warna beg yang sama pada semua sisi, tidak ada bintik-bintik dan kepalanya. Semak bahawa sendi, baik dalaman dan luaran, adalah berkualiti tinggi.

Sekiranya anda memerlukan aksesori untuk perayaan, maka dengan selamat memilih warna yang terang dan menarik. Untuk rutin harian, tenang, “Bukan berteriak” nada.

Beri keutamaan kepada warna hitam dan hitam – maka anda tidak perlu teka-teki bagaimana menggabungkan beg kulit berkilat dengan barang-barang almari pakaian.


Hari ini dalam fesyen, dua beg warna lakuer. Mereka membuat kontras imej dan menarik minat yang berminat. Dengan aksesori sedemikian, anda akan sentiasa menjadi tumpuan. Elegantly kelihatan putih, tetapi ia memerlukan penjagaan khas dan tidak sesuai untuk stoking peribadi.

Model harus dipilih bergantung pada apa yang anda perlukan untuk tas. Beg romantik dan cengkaman kecil sesuai untuk pergi tarikh atau di kafe dengan teman wanita. Dan portfolios dan model konvensional adalah praktikal dan lapang – anda boleh pergi ke pejabat dengan mereka, dan ia tidak sukar untuk dijaga.

Dengan apa yang perlu dikombinasikan?

Pertama sekali, ia sepatutnya sepadan dengan sepasang kasut. Model lacquer boleh digabungkan dengan kasut kulit atau suede. Ia tidak semestinya perlu berkilat, jika tidak, imej akan dibebankan dengan nota glamor. Beg cukup cukup untuk menekankan gaya.

Barang-barang kemas dan aksesoris lain haruslah mudah, tidak berkilat. Adalah lebih baik untuk memberi keutamaan kepada perkara matte. Anda boleh memakai beg laku laku dengan saman yang ketat, skirt dengan blaus atau seluar sempit.

Ciri-ciri dan rahsia

Beg kakisan, bergaya pada tahun 2015, boleh mengubah imej di luar pengiktirafan. Tetapi untuk
pilih beg varnis, anda perlu tahu beberapa perihal pengeluaran. Pada kulit semula jadi atau tiruan digunakan lakuer khas, yang memberikan bersinar. Permukaannya boleh menjadi matte, telus, berwarna atau dihiasi dengan hiasan dan rhinestones – ia bergantung kepada jenis varnis.

Beg yang dibuat dengan cara ini, tidak bertolak ansur dengan suhu rendah, jadi lebih baik untuk membawa mereka bersama anda pada musim panas.

Ramai wanita berfikir bagaimana untuk menentukan beg laku laku kulit sebenar. Anda perlu menilai tepi kulit. Permukaannya harus lembut, lembut dan halus – ini membezakan kulit asli dari buatan.

Tentukan kualiti boleh di bahagian depan. Sekiranya ia licin, tanpa penyangkut, meterai dan ganti rugi – ini bermakna produk ini berkualiti tinggi. Semak bahawa lakuer digunakan di lapisan nipis, tidak perlu ada gelembung.

Sekiranya semua kriteria ini diambil kira apabila memilih beg, aksesori akan berkhidmat bukan satu musim dan tidak akan menjadi tidak dapat digunakan segera selepas pembelian.

Bagaimana untuk menjaga?

Daripada membersihkan beg varnis? Ia tidak memerlukan penjagaan khas. Ia cukup untuk membersihkannya dengan serbuk basah sekali seminggu, menembus lapisan dan kering di rumah, jauh dari matahari terbuka dan peralatan pemanasan. Simpan produk di dalam almari atau di bilik persalinan. Tetapi lipat pertama aksesori ke dalam kotak, memasukkannya dengan kertas kusut.

Mengetahui bagaimana untuk membersihkan beg cat di rumah dengan betul, ia akan sentiasa kelihatan segar dan kemas. Anda tidak boleh membasahi permukaannya, anda perlu menggunakan serbet atau baldu.

Terdapat krim khusus, yang mengembalikan kilauan kepada produk lakuer. Setelah memohon, anda harus memoles depan dengan kain bersih.

Produk itu harus berasaskan air – maka ia akan melembabkan filem itu. Komposisi ini juga termasuk gliserol atau jeli petroleum.

Sekiranya anda melicinkan permukaan licin dengan putih telur, maka ia akan mempesonakan cemerlang.

Cahaya tambahan akan memberikan susu. Dampen dengan pad kapas dan perlahan-lahan memarut. Apabila lapisan ini kering, gosokkannya dengan bawang merah dari atas.

Minyak kastor pulih dengan baik. Ia perlu digunakan pada permukaan varnis selama 15 minit, dan kemudian digosok dengan berhati-hati.


Jika anda tahu cara menjaga penjagaan varnis dengan betul, maka proses itu tidak akan memberi anda masalah yang tidak perlu. Ia tidak mengambil banyak masa dan tidak memerlukan banyak usaha.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lilliant 28.06.2024 at 11:00

    Wonderful analysis! Your insights are very enlightening. For those interested in further details, here’s a link: DISCOVER MORE. Keen to hear your views!

  • Leave a Reply